fbpx

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve (DPI) akkreditált tanfolyam vizsga kuponnal

Tanfolyam kódja:
MFITILDPI
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, 3 egymást követő munkanap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30
Ára:
269 500 Ft + Áfa
Akciók:

Online is csatlakozhatsz!

Oktató:
Rövid ismertetés:

Ez a kurzus általános készségeket és ismereteket nyújt, amelyek egyaránt felhasználhatók az ITIL® 4 mindkét haladó szintű (Managing Professional és Strategic Leader) minősítési folyamatában. A 3 napos képzés arra összpontosít, hogy miként lehet létrehozni egy „tanuló és fejlesztő” informatikai szervezetet, és mind a gyakorlati, mind a stratégiai elemeket áttekinti. Az ITIL® 4 Specialist Direct, Plan and Improve vizsgát a képzés tartalmazza. A legfontosabb témák között szerepel az Agile és a Lean módszertanok befolyásának és hatásának bemutatása, a folyamatos fejlesztés megtervezése és megvalósítása, valamint az erős és eredményes stratégiai irányítás kialakítása.

Előfeltételek:

A részvétel feltétele, hogy a hallgató rendelkezik ITIL® 4 Foundation képesítéssel.

Kiknek ajánljuk?

Ez a kurzus megfelelő választás azon informatikai vezetőknek, akik részt vesznek az irányítás és a stratégia kialakításában, vagy egy folyamatosan fejlődő csapat kialakításában van szerepük.

Képzés nyelve:
Magyar, igény esetén angol
Részletes leírás:

 

 

 

TANFOLYAMVÁZLAT

 

A TANFOLYAM KÖVETKEZŐ TANULÁSI EREDMÉNYEKHEZ SEGÍT HOZZÁ:

 

1. Ismerni fogod a Direct, Plan & Improve alapvető összefüggéseit

2. Megérted az irányítás és/vagy tervezés terjedelmét és megtanulod, hogyan kell ebben az összefüggésben felhasználni az irányítás és a tervezés fő alapelveit és módszereit

3. Megérted a kormányzás, a kockázat és a megfelelés (GRC) szerepét, és tudni fogod, hogyan kell integrálni az alapelveket és módszereket a szolgáltatás értékrendjébe

4. Megérted és tudni fogod, hogyan kell alkalmazni a folyamatos fejlesztési modell alapelveit és módszereit a fejlesztések minden típusához

5. Érteni és ismerni fogod, hogyan kell használni a kommunikáció és a szervezeti változáskezelés legfontosabb elveit és módszereit az irányításhoz, a tervezéshez és a fejlesztéshez

6. Megérted és megismered, hogyan kell használni a mérés és riportozás alapelveit és módszereit az irányítás, a tervezés és a fejlesztés területén

7. Érteni és ismerni fogod, hogyan kell irányítani, megtervezni és javítani az érték-árfolyamokat és módszertanokat

 

 

Accredited ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve (DPI) training is provided by The Knowledge Academy accredited by PeopleCert. ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

 

Kapcsolódó vizsgák:

ITIL® 4 Strategist: Direct, Plan and Improve (DPI) vizsga

  • 40 feleletválasztós kérdés
  • 90 perc
  • Minimális pontszám: 70% vagy 28/40
  • A vizsga során semmilyen segédeszköz nem használható

The ITIL® 4 Strategist vizsgát online teheted le. 

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

Az akkreditált tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai és digitális szolgáltatások menedzsmentjére, tervezésére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható legújabb gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek történő megfelelést. A tanfolyam megfelelő alapot nyújt az ITIL® 4 Foundation vizsga sikeres letételére.

 

Az akkreditált tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai és digitális szolgáltatások menedzsmentjére, tervezésére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható legújabb gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek történő megfelelést. A tanfolyam megfelelő alapot nyújt az ITIL® 4 Foundation vizsga sikeres letételére.

 

ITIL® 4 is the latest update of the world’s most popular framework for IT Service Management and offers a renewed focus on value-driven practices and the optimization of IT Services. The ITIL® 4 Foundation exam is included.

This course makes up one of the modules which go together to form the ITIL 4 Managing Professional stream. The 2 days of training looks at the ‘core’ service management activities involved in the ITIL framework, as well as the ‘creation’ of services as newly covered by ITIL 4. It also covers service performance and service quality and improvement. The ITIL 4 Specialist: Create Deliver and Support exam is included.

This course makes up one of the modules which go together to form the ITIL 4 Managing Professional stream. The 2 days of training covers all types of engagement and interaction which occurs between a service provider and their customers, users, suppliers and partners. The ITIL 4 Specialist: Drive Stakeholder Value exam is included.

The ITIL 4 High Velocity IT course gives thorough understanding regarding the methods in which digital organisations and digital operating models works in high velocity environments to the participants, focusing on quick delivery of products and services to achieve high value. This training course consists of the use of working practices like Agile and Lean, and technical practices and technologies such as Cloud, Automation, and Automatic Testing etc.

This course provides universal skills and knowledge which is applicable to both the Managing Professional and Strategic Leader streams of ITIL® 4. The 2 days of training focuses on how to create a ‘learning and improving’ IT organisation and looks at both practical and strategic elements. The ITIL 4 Specialist Direct, Plan and Improve exam is included. Key topics covered include the influence and impact of Agile and Lean, planning and delivering continual improvement, and creating a strong and effective strategic direction.

The ITIL® MALC course prepares you to take the ITIL® MALC exam and receive ITIL® Expert certification.The exam is included. The final course in the ITIL® Certification Scheme, ITIL® Managing Across the Lifecycle (MALC) allows professionals to gather all the knowledge they have acquired throughout their ITIL® studies and learn how each stage fits together, demonstrating a full understanding of the ITIL® service lifecycle.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Tanfolyam időpontok

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is