fbpx

Masterfield Junior Programozó Akadémia

Tanfolyam kódja:
MFPROGAK
Tanfolyam hossza:
360 tanóra, 3 hónap, 45 oktatási nap, hétköznap, napközben, 9.00-16.30
Ára:
799 500 Ft + Áfa
Akciók:

Masterfield Junior Programozó Akadémia Karrier Program Intenzív

Jelentkezz a Masterfield Karrier Programba, fogadd el a feltételeket és gyere az

Intenzív Akadémiára 499 500 + áfa díjért!

Masterfield Karrier Program

Rövid ismertetés:

A Masterfield Junior Programozó Akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftverfejlesztőként elhelyezkedni. 

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

Miért legyek programozó?

Köztudottan megbecsült és jól fizetett foglalkozás. A cégek folyamatosan keresik a programozókat, csak Magyarországon több tízezer informatikusra lenne szükség. Egy kezdő szoftverfejlesztő 350 ezer és 500 ezer bruttó fizetésre számíthat, de ez 1-2 éves gyakorlat után akár a másfélszeresére emelkedhet.

Belőlem is lehet programozó?

Számos legenda és közhiedelem létezik a programozói szakmával kapcsolatban. Bárkiből ugyan nem lehet programozót faragni, de ebben a szakmában sincs semmi misztikus, ez is egy tanulható hivatás. Javasoljuk, hogy előzetesen töltsd ki a KOMPETENCIA FELMÉRŐNKET, mely megpróbálja behatárolni a programozói munkához kapcsolódó személyes kvalitásokat!

A teszt sikeressége vagy éppen sikertelensége természetesen nem garancia semmire, de kezdeti iránymutatásnak mindenképpen hasznos. Ha a tesztet követően úgy érzed, ez a világ nem neked való, akkor egy másik nagyon keresett informatikus szakmát adó szoftvertesztelői akadémiánkat ajánljuk neked.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot kelleni fog:

 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó logikai készség
 • Angol írott szöveg középfokú megértése
 • Számítógépek iránti rajongás ;)
 • Nálunk laptopot nem kell hoznod, mi biztosítunk mindent a tanulásodhoz

Mikor lesznek az oktatások?

Jelenleg az intenzív programunkat nézed. Itt 3 hónap alatt, 45 napon zajlik az Akadémia, hétköznap, napközben, normál munkaidőben. A Masterfield Oktatóközpontban töltött napokon kívül azért szükséged lesz felkészülésre ahhoz, hogy jól tudj haladni az új ismeretekkel. Ilyen szabadabb napokat is tartalmaz a 3 hónap. Tapasztalatunk szerint szükség van lazább napokra is ahhoz, hogy ez a rengeteg új tudás ne legyen túl megterhelő és tényleg rögzüljön.

Az Akadémia elérhető esti és hétvégi ütemezésben is.

A következő indulási időpontunk 2019. május 6.

Hova jutok el a Masterfield Junior Programozó Akadémia elvégzése után?

A Masterfield Oktatóközpont Junior Programozó Akadémiája segítséget nyújt a programozói pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi programozóvá. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Mi megadjuk neked az induláshoz szükséges alapokat, piacképes tudásod lesz, amely lehetőséget ad junior szoftverfejlesztőként való elhelyezkedésre.

Nehéz lesz elhelyezkednem a képzés elvégzése után?

A Masterfield Junior Programozó Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett magánszemély résztvevők számára karrier tanácsadást is nyújtunk és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására. 
Választhatod a kedvezőbb díjjal és garantált elhelyezéssel járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást.

Mi az a Masterfield Karrier Program?

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben. A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak garantáljuk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül sikerül elhelyezkednie valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

Hogyan juthatok be a Masterfield Karrier Programba?

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 350 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy személyes interjún szeretnénk találkozni veled, ahol számítógép használatban való jártasságot és a programozáshoz szükséges készségeidet mutathatod be. 

Milyen további előnyökkel jár a Masterfield Ösztöndíj Program?

Amennyiben az Akadémia legjobban teljesítő hallgatói között leszel, lehetőséged nyílik a Masterfield Ösztöndíj Programba kerülni és ezáltal még kedvezőbb díjon részt venni képzésünkön. Ha egy cég már a képzés alatt kiválaszt Téged, és Te is szívesen dolgoznál náluk, akkor minden adott ahhoz, hogy a képzés díját tovább csökkentsük a partnerünk támogatásával. Az ösztöndíj mértéke függ a partner ajánlatától, de akár további nettó 200 ezer forint kedvezményben részesülhetsz.

A Masterfield Ösztöndíj Program az intenzív, hétköznap napközben, normál munkaidőben zajló akadémiáknál érhető el.

Részletfizetésre van lehetőség?

Tudjuk, hogy egy ekkora összeget nem könnyű kigazdálkodni. Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 6 hónap alatt, 6 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukcióban kifizetendő teljes összeggel és a pontos feltételekkel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

Milyen ismereteket sajátíthatok el a Masterfield Junior Programozó Akadémián?

A Masterfield Junior Programozó Akadémián megtanulsz programozni, átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. Az erős technikai tudáson kívül megismered a valódi munkakörnyezetet és igazi csapatjátékossá válsz.

 • Programok felépítése
 • Program készítés lépései
 • Programnyelvek típusai
 • Több, napjainkban leginkább keresett programozási nyelv megismerése alapszinten
 • Legalább egy programozási nyelv mélyebb megismerése
 • Az objektum-orientált programozás alapjai
 • Fejlesztésre használt eszközök és informatikai környezetek
 • Programokat alkotó algoritmusok megismerése
 • Csapatmunka fejlesztőként, projektek fogalma
 • Valós vállalati környezetbe való beilleszkedés
 • Kommunikáció fejlesztőként a csapat többi tagjával
 • Fejlesztési modellek, résztvevők együttműködése (Agile, DevOps)
 • Felhasználói felületek tervezése és kivitelezése
 • Adatbázisok kezelése az alkalmazásokból
 • Defenzív programozás, felkészülés a program futása során fellépő hibákra
 • Hibakeresés a programokban, tesztelés alapjai
 • Operációs rendszerek, számítógéphálózatok alapjai 
 • Fejlesztőként is fontos üzemeltetési alapok
 • Folyamatosan fejlődő alkalmazás változásainak menedzsmentje
 • Elkészült alkalmazás dokumentálásának lépései

Megnézhetem az oktatásokat jelentkezés előtt?

Persze, hiszen sok időt fogsz nálunk tölteni. Megnézheted a helyszínt vagy akár belenézhetsz az éppen futó tanfolyamokba. Kérünk, hogy előre jelezd érkezésed, így munkatársaink számítanak Rád!

 

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A tanfolyam megtanít bármilyen Java fejlesztőt arra, hogy miként fejlesszen egy meglehetősen komplex Android alkalmazást. A tanfolyam során a tanultakat egy példa alkalmazás elkészítésével hasznosítjuk. A tanfolyam célja, hogy a hallgató elsajátítsa az Androidos gondolkodást.

Az IT Business Analyst akadémia az olyan szoftverfejlesztés üzleti oldala iránt érdeklődőknek szól, akik olyan - akár hétvégi - kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, mely 2-3 hónap alatt felkészíti őket a gyakorlati munkavégzésre és a nemzetközi vizsgára. A program átfogó alapismeretekkel és gyakorlatban használható ismeretanyaggal ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek egy szoftverbevezetési projekt üzleti és informatikai igényfelmérésre, folyamatok alapszintű optimalizálására, illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációs és adatelemzési feladatok ellátására. 

A hallgatók tanfolyamunk keretében megismerkednek a Java programozási nyelvvel. Gyakorlati példákon keresztül elsajátítják a nyelv és az objektum orientált programozási módszertan alapvető elemeit.

A tanfolyamon hallgatóink átfogó ismereteket szereznek a vállalati környezetben nagyon népszerű J2EE technológiáról.

Tanfolyamunkon a hallgatók megismerkednek a Java SE 8-as verzió forradalmi újdonságaival: Lambda kifejezések, stream-ek. Segítségükkel immár a Java nyelvben is elérhetők a régóta hiányolt funkcionális programozás alapszintű nyelvi elemei. Gyakorlati példákon keresztül hallgatóink elsajátítják a Java nyelv új szerkezeteit, a Lambda kifejezések használatát, a stream-ek kezelését és a mindennapi feladatokban gyakran felmerülő programozási elveket.

Tanfolyamunk célja, hogy hallgatóinkat felkészítsük az Oracle Java SE alapszintű programozói vizsgára (Exam No. 1Z0-808). A tanfolyamhoz szükséges elméleti tudást a Java SE alapképzésünk biztosítja (MFJAVA1).

Tanfolyamunk célja, hogy hallgatóinkat felkészítsük az Oracle Java SE haladó szintű programozói vizsgára (Exam No. 1Z0-809). A tanfolyamhoz szükséges elméleti tudás egy részét a „Java SE alapképzésünk” (MFJAVA1) és a „Java SE 8-as verzió újdonságai” (MFJAVA8U) képzésünk biztosítja. Továbbá jelen tanfolyam keretében átvesszük a konkurens programozás elméleti ismereteit is, mely témakör ismerete szintén szükséges a vizsgához.

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia a szoftvertesztelés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftvertesztelőként elhelyezkedni. 

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia a szoftvertesztelés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik esti programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftvertesztelőként elhelyezkedni. 

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia a szoftvertesztelés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik hétvégi programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftvertesztelőként elhelyezkedni. 

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP alapú webes programozás alapismereteit. Képesek lesznek egyszerűbb webes programozási feladatok megoldására. Megismerik és megszerzik a haladó objektumorientált PHP programozáshoz szükséges előfeltételeket és áttekintést kapnak a PHP gazdag függvény gyűjteményéből.

Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2019-09-02  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2019-08-09
Akciók:

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is