fbpx
Tanfolyam hossza:
Képzés nyelve:
320 tanóra
Magyar
A képzés díja:

799 500 Ft (Áfamentes)


Tanfolyam időpontok és jelentkezés

Első oktatási nap: 2022. február 14.

Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2022. február 4.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

799 500 Ft (Áfamentes)

Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2022. február 14.

Hétköznap esti (17.00 - 20.15)
Jelentkezési határidő:
2022. február 4.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

799 500 Ft (Áfamentes)

Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2022. február 14.

Hétvégi (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2022. február 4.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

799 500 Ft (Áfamentes)

Kedvezmények:

Zártcsoportos képzésre jelentkezem

Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet:

Jelentkezés időpont nélkül

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.:

Ezeket a kedvezményeket veheted igénybe jelentkezéskor:

Karrier Program

 • 499 500 Ft, Áfamentes
 • Segítünk elhelyezkedni

Masterfield Karrier Program

Karrier Program Diákhitellel

 • 499 500 Ft, Áfamentes
 • Segítünk elhelyezkedni
 • Diákhitellel, Kamatmentesen

Masterfield Karrier Program

Diákhitel

 • Diákhitellel, Kamatmentesen

Masterfield Karrier Program

A Masterfield Junior Rendszerüzemeltető Akadémia az informatikai rendszerek üzemeltetése iránt érdeklődőknek szól, akik programunkon szeretnének piacképes IT üzemeltetési ismeretekre szert tenni és államilag elismert junior rendszerüzemeltető szakképesítést (06134006) szerezni.

Az informatika fejlődésével a vállalati IT rendszerek is egyre bonyolultabbá váltak. A mai modern IT rendszereknek sok fontos kritériumnak kell megfelelniük, mint például megbízhatóság, biztonság, teljesítmény és hatékonyság. Az üzemeltetők feladata, hogy folyamatosan nyomon kövessék az informatikai rendszer működését, és ellenőrizzék, hogy a működés valóban eleget teszt az adott kritériumoknak. Az IT üzemeltetők köztudottan megbecsült és jól fizetett szakemberek, akik nélkül a rendszerek képtelenek lennének ellátni feladataikat. Az üzemeltetők szakmai véleményét a szoftverek tervezésekor és fejlesztésekor is folyamatosan figyelembe veszik.

A digitális átalakulásnak Magyarországon a legfontosabb erőforrását az informatikai szakemberek és a megfelelő digitális felkészültséggel rendelkező munkavállalók jelentik. Magyarországon csak informatikusból legalább 22.000 fő hiányzik a munkaerő-piacról, és a hiány folyamatosan növekszik. A digitális értelemben magas szinten felkészült munkavállalók esetében becslések szerint is országosan több százezres hiányról beszélhetünk.

Az üzemeltetők, – akik maguk is IT szakemberek – munkája fontos része a kis- és nagyvállalati rendszerek működtetésének. Feladatuk közé tartozik a rendszerek felügyelete, incidensek elhárítása és kezelése, finomhangolás, architektúra tervezés, biztonsági problémák kezelése.

Az IT üzemeltető egy tanulható hivatás. A tanulás során rengeteg különböző technológiát kell megismerni, de képzésünk résztvevőink minden segítséget megadunk, hogy ne vesszenek el az IT útvesztőiben. Javasoljuk, hogy előzetesen töltsd ki rövid informatikai tesztünket, mellyel bepillantást nyerhetsz, hogy milyen ismeretek szükségesek az üzemeltetői munkához!

A teszt sikeressége vagy éppen sikertelensége természetesen nem garancia semmire, de kezdeti iránymutatásnak mindenképpen hasznos. Ha úgy érzed, hogy mégsem neked találták ki a rendszerüzemeltetést, akkor ajánljuk neked Junior Java Backend FejlesztőJunior Frontend Fejlesztő vagy Junior Szoftvertesztelő akadémiánkat.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot, a következőkre lesz szükséged:

 • Legalább középfokú (érettségi) végzettség
 • Angol nyelvű írásos szöveg középfokú megértése
 • Számítógép és internet hozzáférés
 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó problémamegoldó készség
 • Jó munkabírás, terhelhetőség
 • Számítógépek iránti rajongás ;)
 • Nálunk laptopot nem kell hoznod, mi biztosítunk mindent a tanulásodhoz

Az intenzív programunkon 3 hónap alatt, hétköznap, napközben, normál munkaidőben zajlik az Akadémia. A Masterfield Oktatóközpontban töltött napokon kívül szükséged lesz felkészülésre ahhoz, hogy jól tudj haladni az új ismeretekkel. Ilyen szabadabb napokat is tartalmaz a 3 hónap. Tapasztalatunk szerint szükség van lazább napokra is ahhoz, hogy ez a rengeteg új tudás ne legyen túl megterhelő, és tényleg rögzüljön.

Az esti képzésen egy rövid, intenzív szakasz után hetente két este, munkaidő után zajlik az Akadémia. Hétvégi képzésünk is egy rövid, intenzív szakasszal kezdődik, utána szombatonként történik az oktatás. Hétvégi és esti képzésünk 6 hónapig tart.

A Masterfield Oktatóközpont Junior Rendszerüzemeltető Akadémiája segítséget nyújt az IT üzemeltetői pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi üzemeltetővé. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Célunk továbbá, hogy az állásukat elvesztők, a munkahelyváltók lehetőséget kapjanak egy a munkaerőpiacon keresett szakma elsajátítására.

Az OKJ rendszer átalakítása után 2021-től egy új, államilag elismert szakképesítés, a Junior Rendszerüzemeltető (06134006) jelent meg. A Masterfield Oktatóközpont felnőttképzési engedéllyel rendelkezik (felnőttképzési engedély szám: E/2021/000015), képzési programunk a szakképesítés követelményeinek megfelelően épül fel, szakértői minősítéssel rendelkezik. A képzésünk sikeres elvégzése esetén lehetőséged van az országban az elsők között ezt a minősítést egy államilag koordinált képesítő vizsgán megszerezned.

A Masterfield Junior Rendszerüzemeltető Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett karrier tanácsadást is nyújtunk, és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására.
Választhatod a kedvezőbb díjazással és partnernél történő elhelyezés lehetőségével járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást. 

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.  A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 350 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy skype interjún szeretnénk virtuálisan találkozni veled, és egy online teszt során a számítógép használatban való jártasságot és a rendszerüzemeltetéshez szükséges készségeidet is bemutathatod. 

Tudjuk, hogy egy ekkora összeget nem könnyű kigazdálkodni, ugyanakkor már erre is van megoldás: igényelj államilag támogatott, kamatmentes hitelt a képzési költségeid finanszírozásához! A szak- és felnőttképzésben tanulók esetében igénybe vehető Képzési Hitel felvétele egyszerű és gyors, ráadásul csupán három feltételnek kell megfelelni a pozitív elbíráláshoz. Ha elmúltál 18 éves, de az 55. életévedet még nem töltötted be, továbbá rendelkezel magyar állampolgársággal és magyarországi bejelentett lakcímmel, akkor jogosult vagy a hitelfelvételre. A Képzési Hitelről bővebb tájékoztatást itt találsz.

Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, és képzési hitel felvételére sem vagy jogosult, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 5 hónap alatt, 5 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukcióban kifizetendő teljes összeggel és a pontos feltételekkel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

A Masterfield Junior Rendszerüzemeltető Akadémián megismerkedsz a legelterjedtebb vállalati IT platformok üzemeltetésével. Olyan átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. A képzés során lesz elméleti oktatás, hozzá kapcsolódó gyakorlati feladatokkal. A felmerülő kérdések megbeszélésére az oktatási napokon kívül is rendszeres konzultációs alkalmakat biztosítunk. Természetesen ösztönzünk a minél több gyakorlásra, ehhez házi feladatokkal is készülünk. Csak rajtad múlik, hogy milyen mély tudást szeretnél megszerezni, mi ehhez minden feltételt biztosítunk oktatói oldalról.

 • Operációs rendszerek (Linux, Windows)
 • Hálózati ismeretek
 • Biztonsági kérdések
 • Vállalati környezetek
 • DevOps témakörök
 • Folyamatautomatizálás
 • Continuous Integration/Continuous Delivery
 • Rendszerek monitorozása
 • Logelemzés
 • Cloud rendszerek
 • Virtualizált környezetek

Persze, hiszen sok időt fogsz nálunk tölteni. Megnézheted a helyszínt vagy akár belenézhetsz az éppen futó tanfolyamokba. Kérünk, hogy előre jelezd érkezésed, így munkatársaink számítanak Rád!

További információt partnereinknek szóló oldalunkon találsz.

 

Kérdésed van a tréninggel kapcsolatban?


Hallgatóink mondták


Ezek a tanfolyamok és e-learningek is érdekelhetnek

Masterfield Akadémia - IT Business Analyst Képzés
(MFBAAK)
Hossz:
120 tanóra
Ár:
419 500 Ft + Áfa
Időpontok:
febr. 28
máj. 23
Masterfield Akadémia - Junior Frontend Fejlesztő (06134004) Képzés
(MFJFEAK)
Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft (Áfamentes)

Kedvezmény:
Időpontok:
febr. 07
febr. 07
febr. 07
Masterfield Akadémia - Junior Java Backend Fejlesztő (06134005) Képzés
(MFJBEAK)
Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft (Áfamentes) 

Kedvezmény:
Időpontok:
febr. 07
febr. 07
febr. 07
Masterfield Akadémia - Junior Szoftvertesztelő (06134007) Képzés
(MFJTSTAK)
Hossz:
320 tanóra
Ár:

749 500 Ft (Áfamentes), Karrier programban 449 500 Ft!

Kedvezmény:
Időpontok:
jan. 31
Masterfield Akadémia - Junior Szoftvertesztelő (06134007) Képzés Esti
(MFJTSTAKE)
Hossz:
320 tanóra
Ár:

749 500 Ft (Áfamentes), Karrier programban 449 500 Ft!

Kedvezmény:
Időpontok:
jan. 31
Masterfield Akadémia - Junior Szoftvertesztelő (06134007) Képzés Hétvégi
(MFJTSTAKH)
Hossz:
320 tanóra
Ár:

749 500 Ft (Áfamentes), Karrier programban 449 500 Ft!

Kedvezmény:
Időpontok:
jan. 31
Microsoft 365 üzemeltetés alapok tanfolyam
(MFMS365ADM1)
Hossz:
16 tanóra
Ár:
89 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
Microsoft Azure üzemeltetés alapok
(MFAZURE1)
Hossz:
16 tanóra
Ár:
109 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
Microsoft SQL Server telepítése, üzemeltetése és hibaelhárítása
(MFMSQL3)
Hossz:
40 tanóra
Ár:
139 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
Windows kliens operációs rendszerek telepítése, üzemeltetése és hibaelhárítása
(MFWINOP1)
Hossz:
24 tanóra
Ár:
89 500 Ft + Áfa
Időpontok:
Jelenleg nincs meghirdetve időpont erre a tanfolyamra, megfelelő számú érdeklődés esetén indítjuk. Kérünk, hogy érdeklődj kollégáinknál!
Windows Server rendszerek telepítése, üzemeltetése és hibaelhárítása
(MFWINSRV1)
Hossz:
40 tanóra
Ár:
129 500 Ft + Áfa
Időpontok:
dec. 13