fbpx

Microsoft Word alkalmazás használata online

Tanfolyam kódja:
MFWORD1
Tanfolyam hossza:
16 tanóra, 2 egymást követő munkanap, napi 8 online tanóra, 9.00-16.30
Ára:
39 500 Ft + Áfa
Akciók:

Anyák napja egész évben

Rövid ismertetés:

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office Word használatát, megismerkednek a szövegszerkesztéssel egészen az alapoktól egy professzionális dokumentum létrehozásáig. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A hallgató a tanfolyam végére képes lesz levelek, körlevelek, listák, meghívók, beszámolók készítésére, valamint professzionális megjelenésű képekkel, ábrákkal illusztrált dokumentumok szerkesztésére, melyek megfelelnek a mai formai elvárásoknak.

Kiknek ajánljuk?

Olyan Microsoft Office felhasználóknak, akik még kezdők, vagy a programot már használják, de több funkciót, lehetőséget szeretnének megismerni, vagy a régi Word ismereteiket felfrissíteni.

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:
Tematika

1. BEVEZETÉS A MICROSOFT OFFICE WORD SZÖVEGSZERKESZTŐ KÖRNYEZETÉBE

1.1. A Word ablak felépítése
1.2. A menüsor használata
1.3. Parancsok használata
1.4. Eszköztárak, menük megjelenítése

 

2. ÚJ DOKUMENTUM

2.1. Létrehozása, mentése, küldése

 

3. DOKUMENTUM SZERKESZTÉSE

3.1. Kijelölés
3.2. Szerepe és jelentősége
3.3. Billentyűzettel történő kijelölés
3.4. Egérrel történő kijelölés
3.5. Bővített kijelölő üzemmód
3.6. Szövegrész másolása és mozgatása
3.7. „Fogd és vidd” módszer
3.8. Kivágás, másolás, beillesztés
3.9. Vágólap
3.10. Szövegrész törlése
3.11. Visszavonás, ismétlés
3.12. Szöveg keresése, cseréje

 

4. KARAKTERFORMÁZÁS

4.1. Stíluspanel létrehozása, szerkesztése, törlése
4.2. Iniciálé
4.3. Betűtípusok, betűstílusok, betűméret
4.4. Színbeállítás
4.5. Térköz és pozíció, effektusok
4.6. Karakterformátum másolása
4.7. Automatikus javítás, nyelvi eszközök
4.8. Helyesírás-ellenőrző
4.9. Elválasztás
4.10. Nyelv
4.11. Szinonimaszótár

 

5. BEKEZDÉSEK FORMÁZÁSA

5.1. Margó, vonalzó, elválasztás
5.2. Szöveg igazítása, sortávolság
5.3. Tabulátor, behúzás, térköz
5.4. Szövegbeosztás

 

6. OLDALAK FORMÁZÁSA

6.1. Élőfej és élőláb
6.2. Oldalszámozás
6.3. Tartalomjegyzék, tárgymutató
6.4. Index, lábjegyzet, végjegyzet, kereszthivatkozás

 

7. NYOMTATÁS, OLDALBEÁLLÍTÁS

7.1. Dokumentum nyomtatása
7.2. Oldalbeállítások
7.3. Margók
7.4. Papírméret, papíradagolás

 

8. KÉPEK

8.1. WordArt
8.2. ClipArt
8.3. Képek, grafikák, rajzok, szimbólumok

 

9. TÖRÉSPONTOK, HASÁBOK

9.1. Töréspont
9.2. Szakasztörés
9.3. Hasábok létrehozása
9.4. Hasábtörés

 

10. TÁBLÁZATOK

10.1. Üres táblázat létrehozása
10.2. Kijelölés táblázatban
10.3. Táblázat módosítása
10.4. Táblázat formázása
10.5. Számítások a táblázatban
10.6. Diagram készítése táblázatból

 

11. ŰRLAPOK

11.1. Űrlap létrehozása
11.2. Űrlap szerkesztése
11.3. Űrlapmezők védelme

 

12. KORREKTÚRA

12.1. Nyomon követés
12.2. Változás-követés

 

13. KÖRLEVÉLKÉSZÍTÉS, BORÍTÉKCÍMZÉS

13.1. Körlevélkészítés
13.2. Törzsdokumentum
13.3. Adatforrás dokumentum
13.4. Kör e-mail
13.5. Borítékcímzés

 

14. TESTRESZABÁS

14.1. Eszköztárak és menük testreszabása

 

15. SABLONOK

15.1. Új sablon létrehozása
15.2. Meglévő sablon módosítása

 

16. EXPORT, IMPORT, CSATOLÁS

16.1. Dokumentum exportálása
16.2. Dokumentum importálása
16.3. Objektumok beillesztése, beágyazás, csatolása

 

17. TÖBB DOKUMENTUM ÖSSZEVONÁSA

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

Az agilis irányzatok futótűzként terjednek az üzleti területeken. Van, aki rajong érte, van aki elutasítja, ám bármely csoportba is tartozunk, az egyértelmű, hogy legalább ismerni célszerű ezt a gondolkodásmódot.

Azok számára, akik még nem találkoztak az agilis projektmenedzsmenttel, az alapokat hatékonyan képesek vagyunk átadni e rövid program keretén belül.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Access használatát, megismerkednek az adatbázis-kezelés fogalmával, az adatmodellekkel, és megtanulják használni az adatbázis-kezelő programot. Képesek lesznek megtervezni és felépíteni egyszerű adatbázisokat, valamint elkészíteni a hozzájuk tartozó felhasználói felületet. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a szükséges ismereteket.

 

A tanfolyamon a hallgatók megismerik a Microsoft Access professzionális lehetőségeit. Megtanulják az Access adatbázisok funkcióinak tetszőleges kiterjesztését a Visual Basic for Applications (VBA) programozási nyelvvel.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel alapfokú használatát: dokumentumok kezelése, formázások, hivatkozások, egyszerűbb függvények használata. Az oktatás gyakorlati jellegű, az üzleti-pénzügyi területekből vett egyszerűbb gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A kurzus célja, hogy a hallgatók elsajátíthassák a táblázatkezelés alapjait.

 

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel haladó szintű használatát: függvények egymásba ágyazása, kétdimenziós keresés, szöveg és dátum függvények egymásba ágyazása, kimutatások felépítése, két tengelyes diagramok létrehozása, egymásra épülő dinamikus listák létrehozása, makrók alapszintű használata. Az oktatás gyakorlati jellegű, az üzleti-pénzügyi területekből vett összetettebb gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A kurzus célja, hogy a hallgatók elsajátíthassák a munkájukhoz szükséges programozást nem igénylő üzleti Excel képességeket.

 

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel középszintű használatát: hivatkozások, függvények egymásba ágyazása, szöveg és dátum függvények, bonyolultabb kereső függvények gyakorlása, diagramok létrehozása. Az oktatás gyakorlati jellegű, az üzleti-pénzügyi területekből vett egyszerűbb gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A kurzus célja, hogy a hallgatók elsajátíthassák a munkájukhoz szükséges programozást nem igénylő üzleti Excel képességeket.

 

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel makró programozás alapjait - grafikus vezérlők használata és alapszintű Visual Basic for Applications (VBA) programozás.

A tanfolyamon a hallgatók megismerik az Office 365 felhő alapú környezet szolgáltatásait, képesek lesznek az Office online eszközeit hatékonyan, a csoportmunka lehetőségeit maximálisan támogatva használni

Tanfolyamunk a Microsoft Office 2016 és 2013 verzióiban megjelent újdonságokat ismerteti megkönnyítve a váltást. A képzésen átvesszük az újdonságokat és a változásokat az előző verziókhoz képest. A tanfolyamot igény szerint bármely két Office verzió különbségeire fókuszálva meg tudjuk tartani.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office PowerPoint használatát. A PowerPoint a Microsoft Office programcsomag szerves részét képező alkalmazás, amely bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok előállítására szolgál. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan példák megoldásán keresztül mutatjuk be a szükséges ismereteket. A képzés célja, hogy a képzésen résztvevő elsajátítsa a Microsoft PowerPoint alkalmazás használatát, képes legyen bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok készítésére. 

 

A legelterjedtebb projektvezetési segédeszköz bemutatása gyakorlati példák segítségével.

A Microsoft Project Server használata, valamint a hatékonyság növelése makrók és scriptek segítségével.

A 8 tanóra során a résztvevők elsajátíthatják a Microsoft Visio 2010 használatát. Igény esetén további egy nap gyakorlással bővíthető az oktatás.

A minősítés nem csupán a Scrum metodológiára, hanem egy sor más irányzatra is komoly fókuszt helyez. Segítségével a gyakorlatban is alkalmazható, széles eszköztárra tehetsz szert, ami a projektek széles spektrumán használható.

 A nemzetközi előrejelzések szerint a jövőben még több megfelelő felkészültségű projektvezetőre lesz szükség. A megfelelő utánpótlás érdekében a módszertani ismeretek fejlesztése és a nemzetközileg is elismert terminológia alkalmazása mára alapelvárás lett.

Az 1969-es alapítású Project Management Institute (PMI) a legrangosabb szervezet a szakmában, a minősítéseik megszerzése garantálja, hogy a tudásodat világszerte elismerik.

A program segítségével a résztvevők sikeresen felkészülhetnek a PMI PBA vizsgájára, elmélyíthetik tudásukat az üzleti elemzés folyamataival, célterületeivel kapcsolatban, valamint számos hasznos eszközt, technikát ismerhetnek meg, melyek a napi munka során is sikerrel alkalmazhatóak.

A projektmenedzsment, mint hivatás körében példátlan növekedés és egyre elterjedtebb elismerés tapasztalható. Ahogy a vállalatok egyre inkább bevonják a projektmenedzsmentet üzleti életükbe, világszerte nő a kereslet a hozzáértő szakemberek iránt.

A Project Management Institute (PMI) támogat egy projektmenedzsment hitelesítő programot, melynek célja a szigorú, vizsga-alapú, legmagasabb szintű szakmai minősítő oklevél - a Project Management Professional (PMP)- fejlesztése, fenntartása, értékelése, előmozdítása és alkalmazása. 

PMP vizsgafelkészítő tanfolyamunk biztosítja a szükséges felkészülést a PMI (Project Management Institute) világszerte elismert PMP (Project Management Professional) Certification megszerzéséhez. Tanfolyamunk a PMI által akkreditált, hivatalos képzés.

A tanfolyam célja a Microsoft Power Point vagy más alkalmazásban elkészített prezentációk előadásának fejlesztése. Lehet bármilyen profin is összerakva egy prezentáció, nem lesz sikeres, ha az előadó nem képes az üzenetét személyes kommunikációjában és előadásában átadni. Ezen a workshopon az előadók felkészítése kerül elsősorban fókuszba, hogy karizmatikusan, lámpaláz mentesen, könnyedén és a hallgatóságot lenyűgözve és meggyőzve tudják közvetíteni szakmai ismereteiket a célközönség felé akár személyesen, akár az online térben prezentálnak.

Az agilis módszertanok alkalmazása manapság egyre több projekt során elkerülhetetlen. Ezek alkalmazására több elméleti módszer is szolgál, azonban a legtöbb esetben a piaci környezetben működő csapatok felteszik azt a kérdést, hogy rendben, de ez a gyakorlatban hogyan valósulhat meg?

A hatalmas sikernek köszönhetően saját fejlesztésű projektszimulációnkat nyílt program formában is elindítottuk, hogy még több projektmenedzser, product owner, vagy scrum master kapjon egy részletes, saját tapasztalaton nyugvó folyamatot és eszköztárat e kérdés megválaszolására.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2021-08-16  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-08-06

Képzés nyelve::

Magyar

Oktatók:

Akciók:

Első oktatási nap:

2021-11-15  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-11-05

Képzés nyelve::

Magyar

Oktatók:

Akciók:

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is