fbpx

PRINCE2® Foundation hivatalos vizsgafelkészítő e-learning vizsga kuponnal

Tanfolyam kódja:
MFPROJ4E
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, tetszőleges időponban
Ára:
154 500 Ft + Áfa
Rövid ismertetés:

Az e-learning célja, hogy hallgatóink megismerjék a PRINCE2® módszertanát és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2® Foundation nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz.

Előfeltételek:

Angol nyelvismeret

Kiknek ajánljuk?

Projekt menedzsereknek, csoportvezetőknek, koordinátoroknak, analitikusoknak, minőségbiztosítási személyzetnek, de remek kiindulópontot jelenthet junior projektvezetőknek is és mindazoknak, akik: 1) projekteket irányítanak, vagy részt vesznek ezeken, 2) szeretnék megismerni a PRINCE2® módszertant, 3) szeretnék megszerezni a világszerte elismert minősítést.

Képzés nyelve:
Angol
Részletes leírás:

A képzés tantermi formában is elérhető! 


A projektmenedzsment kialakulását az egyre összetettebb projektek, adott esetben több szakterület koordinációja, a szűk határidők, a pontos tervezés szükségessége, az újrafelhasználhatóság, az általánosíthatóság eredményezte. Ezen igények kielégítésére az 1960-as évektől több szervezet is megpróbált megoldásokat kínálni, azonban a jelenleg használt módszertanok több évtizedes fejlődés eredményei, melyek folyamatosan frissítésen mennek keresztül. A két legismertebb módszertan a PMI és a PRINCE2® hasonló szemléletet követ, de részleteiben némileg eltérő.

PRINCE2® Foundation tanfolyam:

Az e-learning 90 napos hozzáférést biztosít, sok feladattal és ellenőrző kérdéssel. Ezenkívül próba vizsgasort is tartalmaz, melyen többször is végig mehetnek a hallgatók, illetve egy egyszeri alkalommal elvégezhető vizsga szimulátort.

A képzési díj egyenlítését követően az e-learning hozzáférést partnerünk 48 órán belül küldi a jelentkezés során megadott e-mail címre.

Amennyiben a hallgató szeretné megszerezni a PRINCE2® hivatalos nyomtatott könyvét is, úgy a megadott díjon felül lehetősége van erre, további részletekért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

 

 

PRINCE2® tanfolyamunk elvégzésével választ kap a projektmenedzsment során felmerülő következő kérdésekre: 

 • Mire van szüksége a projekt kezdetén?
 • Hogyan oszlanak meg a feladatkörök Projektbizottság és a Projektvezető között?
 • Hogyan ossza ki a feladatokat Projektvezető a Csoportvezetőknek?
 • Hogyan osszák ki a feladatokat a Csoportvezetők a Projekt tagjainak?
 • Hogyan tájékozódjon a Projektvezető a projekt haladásáról?
 • Hogyan kerül átadásra a termék?
 • A Projektvezető hogyan kezeli a projekt során felmerülő problémákat és kockázatokat?
 • Hogyan kommunikál a Projektvezető a Projekt bizottsággal?
 • Hogyan irányítja a Projekt bizottság a projekt során használt kivételkezelő tervet?
 • Hogyan bomlik szakaszokra a projekt és ezek hogyan kezelendőek?
 • Hogyan történik a projekt lezárása és mi a Projektvezető feladata?
 • Hogyan kell a Projektbizottságnak lezárni a projektet a szokásos módon, illetve idő előtt?

 

 

 

Tematika:

1. INTRODUCTION TO PRINCE2® FOUNDATION
2. PRINCIPLES OF PRINCE2® FOUNDATION
3. THE SEVEN PRINCIPLES
4. THE SEVEN THEMES
5. THE SEVEN PROCESSES
6. BUSINESS CASE THEME
7. ORGANISATION THEME
8. QUALITY THEME
9. PLANS THEME
10. RISK THEME
11. CHANGE THEME
12. PROGRESS THEME
13. STARTING UP A PROJECT PROCESS
14. DIRECTING A PROJECT PROCESS
15. INITIATING A PROJECT PROCESS
16. CONTROLLING A PROJECT PROCESS
17. MANAGING PRODUCT DELIVERY PROCESS
18. MANAGING A STAGE BOUNDARY PROCESS
19. CLOSING A PROJECT PROCESS
20. TAILORING PRINCE2® FOUNDATION THE PROJECT ENVIRONMENT
21. OVERVIEW

 

PRINCE2® Foundation vizsga:

A tanfolyami díjban, az e-learning mellett a vizsgadíj is beletartozik. A vizsgát a hozzáférés megkezdésétől számítottan 90 napon belül kell letenni. A határidőt követően a vizsgát már nem áll módunkban biztosítani. Az online vizsgára a választott időpont előtt legkésőbb 10 munkanappal kell bejelentkezni a vizsgahelyszín és időpont megjelölésével. A bejelentkezést követően a vizsgát már nem lehet lemondani vagy átütemezni.

Sikeres vizsga esetén a tanúsítványt elektronikus formában a vizsgaszerv fogja megküldeni e-mailben.

 

E-learning tananyagainkról bővebben itt olvashatsz.

 

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The PRINCE2® courses on this page are offered by The Knowledge Academy Ltd. ATO/AFFILIATE of Axelos Limited.

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

This is an official APMG Agile Project Management Foundation course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exam that our students can take at the end of the training.

This is an official APMG Agile Project Management Foundation and Practitioner course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exams that our students can take at the end of the training.

Az agilis módszertanok alkalmazása manapság egyre több projekt során elkerülhetetlen. Ezek alkalmazására több elméleti módszer is szolgál, azonban a legtöbb esetben a piaci környezetben működő csapatok felteszik azt a kérdést, hogy rendben, de ez a gyakorlatban hogyan valósulhat meg?

A hatalmas sikernek köszönhetően saját fejlesztésű projektszimulációnkat nyílt program formában is elindítottuk, hogy még több projektmenedzser, product owner, vagy scrum master kapjon egy részletes, saját tapasztalaton nyugvó folyamatot és eszköztárat e kérdés megválaszolására.

Az agilis irányzatok futótűzként terjednek az üzleti területeken. Van, aki rajong érte, van aki elutasítja, ám bármely csoportba is tartozunk, az egyértelmű, hogy legalább ismerni célszerű ezt a gondolkodásmódot.

Azok számára, akik még nem találkoztak az agilis projektmenedzsmenttel, az alapokat hatékonyan képesek vagyunk átadni e rövid program keretén belül.

A legelterjedtebb projektvezetési segédeszköz bemutatása gyakorlati példák segítségével.

A Microsoft Project Server használata, valamint a hatékonyság növelése makrók és scriptek segítségével.

A minősítés nem csupán a Scrum metodológiára, hanem egy sor más irányzatra is komoly fókuszt helyez. Segítségével a gyakorlatban is alkalmazható, széles eszköztárra tehetsz szert, ami a projektek széles spektrumán használható.

A nemzetközi előrejelzések szerint a jövőben még több megfelelő felkészültségű projektvezetőre lesz szükség. A megfelelő utánpótlás érdekében a módszertani ismeretek fejlesztése és a nemzetközileg is elismert terminológia alkalmazása mára alapelvárás lett.

Az 1969-es alapítású Project Management Institute (PMI) a legrangosabb szervezet a szakmában, a minősítéseik megszerzése garantálja, hogy a tudásodat világszerte elismerik.

A program segítségével a résztvevők sikeresen felkészülhetnek a PMI PBA vizsgájára, elmélyíthetik tudásukat az üzleti elemzés folyamataival, célterületeivel kapcsolatban, valamint számos hasznos eszközt, technikát ismerhetnek meg, melyek a napi munka során is sikerrel alkalmazhatóak.

A projektmenedzsment, mint hivatás körében példátlan növekedés és egyre elterjedtebb elismerés tapasztalható. Ahogy a vállalatok egyre inkább bevonják a projektmenedzsmentet üzleti életükbe, világszerte nő a kereslet a hozzáértő szakemberek iránt.

A Project Management Institute (PMI) támogat egy projektmenedzsment hitelesítő programot, melynek célja a szigorú, vizsga-alapú, legmagasabb szintű szakmai minősítő oklevél - a Project Management Professional (PMP)- fejlesztése, fenntartása, értékelése, előmozdítása és alkalmazása. 

PMP vizsgafelkészítő tanfolyamunk biztosítja a szükséges felkészülést a PMI (Project Management Institute) világszerte elismert PMP (Project Management Professional) Certification megszerzéséhez. Tanfolyamunk a PMI által akkreditált, hivatalos képzés.

A PMP® képzés során a hallgatók megismerik azt az 5 folyamat-csoportot és 10 tudásterületet a hozzájuk tartozó készségekkel együtt, amelyek elengedhetetlenek a sikeres projektvezetés megvalósításához. Az e-learning lehetővé teszi, hogy a hallgatók saját elfoglaltságaikhoz igazodva, nekik megfelelő ütemben sajátíthassák el a tudásanyagot. 

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink megismerjék a PRINCE2® módszertant és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2® Foundation nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

A program célja, hogy hallgatóink az e-learning oktatás igénybevételével időt és pénzt spórolva, rövid idő alatt PRINCE2® Foundation és Practitioner képesítést megszerezzék. A vizsgákra Oktatóközpontunkban kell jelentkeznie minden hallgatónknak. Az e-learning csomag egyszeri Foundation és egyszeri Practitioner vizsgalehetőséget tartalmaz.

A képzési program célja, hogy résztvevőink 5 napos oktatáson való részvételükkel időt és pénzt spórolva, 1 hét leforgása alatt PRINCE2® Foundation és Practitioner képesítést szerezzenek.

Az e-learning célja, hogy hallgatóink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2® módszertanáról, filozófiájáról, képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2® módszertanát, továbbá felkészüljenek a PRINCE2® Practitioner nemzetközi vizsgára, melyet Oktatóközpontunk szervezésében tudnak letenni. Az e-learning csomag egyszeri vizsgalehetőséget tartalmaz. 

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2® módszertanról, filozófiájáról és képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2® módszertant, továbbá felkészüljenek a PRINCE2® Practitioner nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik.

A tanfolyam célja az elterjedt projektvezetési módszertanok bemutatása és összehasonlítása. A hallgatók bevezetést kapnak a strukturált módszertanok elméleti hátterébe és megismerik a széles körben használt metodológiák fontosabb elemeit is.

A Scrum Master e-learning a vizsgára készíti fel a hallgatókat, mely során megtanulják, hogy hogyan használják az agilis szoftverfejlesztés módszertanát az önszerveződéshez és a gyors változtatások kivitelezéséhez és megismerik a Scrum és az Agile keretrendszereit. A képzés ára tartalmazza a kapcsolódó vizsga díját is.

Képzésünk célja, hogy átfogó képet adjunk a Scrum Master szerepkör működéséről, az alkalmazható eszköztárról. Ezt programunk résztvevőjeként egy életszerű folyamat során konkrét helyzet szimulációkon keresztül tapasztalhatja meg és próbálhatja ki.

A Scrum Product Owner e-learning a vizsgára készíti fel a hallgatókat, mely során megtanulják, hogy hogyan használják az agilis szoftverfejlesztés módszertanát Product Ownerként dolgozva.