fbpx

Projektmenedzsment workshop online

Tanfolyam kódja:
MFPROJWS
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, 3 egymást követő munkanap, napi 8 online tanóra, 9.00-16.30
Ára:
169 500 Ft + Áfa
Rövid ismertetés:

Innovatív, két oktatóval zajló képzésünket olyan projektvezetőknek ajánljuk, akik az eredményesebb együttműködés felé akarják a csapatukat elmozdítani.

Kiknek ajánljuk?

A képzés Neked szól, amennyiben:

 • projektvezetéssel foglalkozol
 • olyan projekt résztvevője vagy, aki szeretné jobban megérteni a projektek működését
 • tervezed, hogy projektvezetőként fogsz dolgozni és szeretnél többet megtudni projektalapú munkamódszerekről
Képzés nyelve:
Magyar, igény esetén angol
Részletes leírás:

Elképzelhetetlen a fejlődés projektszemlélet nélkül. Kisebb-nagyobb projektcsapatokban dolgozunk, megalakulunk, szétválunk, újraalakulunk, mindezt azért, hogy jobban a céljaink felé közelítsünk. A projektek általunk, emberek által valósulnak meg, vagy siklanak félre. Hogyan dolgozhatunk együtt, milyen menedzsment-folyamatok mentén dől el, hogy egy termék elkészül, vagy egy szolgáltatás bevezetésre kerül?

A képzésen nem merülünk el elméletekben; gyakorlat-orientált feladatokkal szemléltetünk tipikus helyzeteket és megoldási lehetőségeket. Célunk, hogy mindenki kipróbálja magát projektben, csoporthelyzetben. A képzés során, a csoport tanulási folyamatán keresztül modellezzük a hagyományos vízeséses, és az agilis Scrum módszertanokat. Mindezeket úgy, ahogy könyvből nem lehet megtanulni. A képzést úgy alakítottuk ki, hogy a tanultakat könnyedén vissza lehessen forgatni a mindennapos munkahelyi gyakorlatba.

 

Tematika:

 1. Hagyományos és agilis megközelítések elvei, értékei
 2. A projektmenedzseri- és vezetői szerepek tudatosítása
 3. Tanítás általi vezetés. Rsvp modell bemutatása a gyakorlatban
 4. A munkára való szövetkezés alapelvei elméletben és gyakorlatban
 5. Naplózás alkalmazása a projektmenedzsment során
 6. Hétköznapok feladatkezelése, mindennapok tervezése
 7. A Scrum módszertan elvei, szereplői, ceremóniái
 8. Egy projekt levezetése Scrum módszertannal a képzés résztvevőivel

 

 

A képzést követően:

 • Tudod, hogy ha belépsz egy projektbe, ott egy adott szerep és felelősség vár Rád. A projektben játszott szerepedet felelősen be tudod tölteni és a hozzá tartozó kapcsolatokat ki tudod aknázni.
 • Felismered, hogy a projekt éppen melyik fázisában van, és ennek megfelelő módszertanokat és eljárásokat alkalmazol.
 • Azonosítani tudod az alapvető vezetési helyzeteket és ennek alapján választod ki a vezetési irányelveket.
 • Ismered a munkára való szövetkezés alapelveit, és mindent megteszel, hogy ne válj tartósan tússzá az adott projektben, és hogy más se váljon azzá.
 • Személyre Szabott Szemléletet (3SZ) viszel be a projektekbe.  
 • Tudatosan alkalmazod a prediktív, előrelátó vagy adaptív, ciklikus projektvezetés elveit.

 

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

This is an official APMG Agile Project Management Foundation course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exam that our students can take at the end of the training.

This is an official APMG Agile Project Management Foundation and Practitioner course which provides detailed knowledge of Agile Project Management and prepares for the official APMG exams that our students can take at the end of the training.

Az agilis irányzatok futótűzként terjednek az üzleti területeken. Van, aki rajong érte, van aki elutasítja, ám bármely csoportba is tartozunk, az egyértelmű, hogy legalább ismerni célszerű ezt a gondolkodásmódot.

Azok számára, akik még nem találkoztak az agilis projektmenedzsmenttel, az alapokat hatékonyan képesek vagyunk átadni e rövid program keretén belül.

A legelterjedtebb projektvezetési segédeszköz bemutatása gyakorlati példák segítségével.

A Microsoft Project Server használata, valamint a hatékonyság növelése makrók és scriptek segítségével.

Our 4-day combined PRINCE2® Agile Foundation and Practitioner course provides a full understanding of the PRINCE2® Agile methodology and training for two highly respected professional certifications: PRINCE2® Agile Foundation and PRINCE2® Agile Practitioner.  Implementing PRINCE2 Agile® within an organisation can provide a variety of benefits, such as enhanced value of delivery, reduced risk of deficient products via incremental and iterative delivery, and the emergence of disciplined flexibility. The PRINCE2® Agile Foundation and Practitioner exams are both included in the price.

This world-renowned agile project management certification will familiarise delegates with the basics of PRINCE2® and how to tailor the method in an agile context. Delegates will also acquire an understanding of fundamental agile concepts and techniques, such as Scrum, Lean Startup, Kanban, and Cynefin.

PRINCE2 Agile® Practitioner is a 2-day course that aims to educate delegates on how PRINCE2 can be tailored to agile-specific scenarios. This course has been developed as a single-tier certification to allow those who already have an existing project management knowledge to learn how Agile can be incorporated into their projects. The PRINCE2 Agile® Practitioner exam is included in the price.

This introductory PRINCE2® Foundation course is designed to give candidates a comprehensive overview of the PRINCE2® methodology whilst ensuring that they are fully equipped to pass the PRINCE2® Foundation examination, which is included in the price.

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink megismerjék a PRINCE2® módszertant és széles körben használt metodológiájának fontosabb elemeit, továbbá felkészüljenek a PRINCE2® Foundation nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik. A vizsga díját a tanfolyam díja tartalmazza.

A képzési program célja, hogy résztvevőink 5 napos oktatáson való részvételükkel egy intenzív hét leforgása alatt PRINCE2® Foundation és Practitioner képesítést szerezzenek. A vizsgák díját a tanfolyam díja tartalmazza.

This PRINCE2® Practitioner course enables learners to tailor the PRINCE2® methodology to any given project scenario. The PRINCE2® Practitioner exam is included. The versatility of the PRINCE2® methodology means its applications are extensive and that it can work in projects of any size, complexity or industry. Candidates will be taught how to tailor the methodology, whilst adhering to its founding principles, themes and processes, enabling them to effectively lead projects regardless of scenario or project environment. The exam fee is included in the price.

A tanfolyam célja, hogy résztvevőink mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2® módszertanról, filozófiájáról és képesek legyenek az adott környezetben alkalmazni a PRINCE2® módszertant, továbbá felkészüljenek a PRINCE2® Practitioner nemzetközi vizsgára, melynek letételére a tanfolyam végén lehetőség nyílik. A vizsga díját a tanfolyam díja tartalmazza.

Az agilis módszertanok alkalmazása manapság egyre több projekt során elkerülhetetlen. Ezek alkalmazására több elméleti módszer is szolgál, azonban a legtöbb esetben a piaci környezetben működő csapatok felteszik azt a kérdést, hogy rendben, de ez a gyakorlatban hogyan valósulhat meg?

A hatalmas sikernek köszönhetően saját fejlesztésű projektszimulációnkat nyílt program formában is elindítottuk, hogy még több projektmenedzser, product owner, vagy scrum master kapjon egy részletes, saját tapasztalaton nyugvó folyamatot és eszköztárat e kérdés megválaszolására.

Képzésünk célja, hogy átfogó képet adjunk a Scrum Master szerepkör működéséről, az alkalmazható eszköztárról. Ezt programunk résztvevőjeként egy életszerű folyamat során konkrét helyzetszimulációkon keresztül tapasztalhatod meg és próbálhatod ki.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Tanfolyam időpontok

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is