fbpx

Masterfield Akadémia - Webfejlesztő, Frontend Fejlesztő Képzés

Tanfolyam kódja:
MFWEBDEVAK
Tanfolyam hossza:
400 tanóra, 3 hónap, 50 oktatási nap, hétköznap, napközben, 9.00-16.30
Ára:
899 500 Ft + Áfa
Rövid ismertetés:

A Masterfield Webfejlesztő-frontend Akadémia a webes szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és webfejlesztőként elhelyezkedni.

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

Köztudottan megbecsültjól fizetett és nagyon érdekes feladatokkal teli foglalkozás. A szoftverek jelentős része ma leginkább a webes technológiákra épül. Az interneten elérhető alkalmazások mellett vállalaton belül is jelentős szerephez jutnak ezen alkalmazások. További kiemelt terület a mobiltelefonokon, okoseszközökön keresztül elérhető webes alkalmazások.

A termelési és üzleti folyamatok digitális átalakulása feltartóztathatatlan és visszafordíthatatlan a gazdasági élet valamennyi szegmensében. A digitális átalakulásnak Magyarországon a legfontosabb erőforrását az informatikai szakemberek és a megfelelő digitális felkészültséggel rendelkező munkavállalók jelentik. Ugyanakkor Magyarországon csak informatikusból legalább 22.000 fő hiányzik a munkaerő-piacról, és a hiány folyamatosan növekszik. A digitális értelemben magas szinten felkészült munkavállalók esetében becslések szerint is országosan több százezres hiányról beszélhetünk.

A gazdaságvédelmi akcióterv keretében a kormány célja, hogy a veszélyhelyzet munkaerőpiacot érintő hátrányos következményeinek elhárítása céljából a munkavállalók és az álláskeresők számára új kompetenciák megszerzését biztosítsa struktúraváltó felnőttképzési program keretében, hogy az állásukat elvesztők, a munkahelyváltók lehetőséget kapjanak a karrierváltásra új kompetenciák megszerzésével, amely hosszú távon hozzájárul Magyarország gazdasági növekedéséhez.

A webfejlesztő képzés teljes díját az állam fizeti, a struktúraváltó felnőttképzési program keretében. Nincs más dolgod, mint letenni a voksodat a karrierváltás mellett és már indulhat is a képzés. Az állami támogatás pontos részletei még nem ismertek. Vedd fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatunk minden új információról.

A webfejlesztők, – akik maguk is programozók – munkája fontos része az IT projekteknek. Feladatuk közé tartozik a webes szoftverek megjelenésének kialakítása, felhasználói felületek létrehozása.

Bárkiből ugyan nem lehet webfejlesztőt faragni, de ebben a szakmában sincs semmi misztikus, ez is egy tanulható hivatás. Javasoljuk, hogy előzetesen töltsd ki a gyors tesztünket, mely megpróbálja behatárolni a webfejlesztői munkához kapcsolódó személyes kvalitásokat!

A teszt sikeressége vagy éppen sikertelensége természetesen nem garancia semmire, de kezdeti iránymutatásnak mindenképpen hasznos. Ha a tesztet követően úgy érzed, ez a világ nem neked való, akkor  programozószoftvertesztelői vagy rendszerüzemeltető akadémiánkat ajánljuk neked.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot, a következőkre lesz szükséged:

 • Legalább középfokú (érettségi) végzettség
 • Angol nyelv KER A1 nyelvvizsga, vagy azzal egyenértékű nyelvismeret
 • Számítógép és internet hozzáférés
 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó logikai készség
 • Számítógépek iránti rajongás ;)
 • Nálunk laptopot nem kell hoznod, mi biztosítunk mindent a tanulásodhoz

Jelenleg az intenzív programunkat nézed. Itt 3 hónap alatt, 50 napon zajlik az Akadémia, hétköznap, napközben, normál munkaidőben. A Masterfield Oktatóközpontban töltött napokon kívül szükséged lesz felkészülésre ahhoz, hogy jól tudj haladni az új ismeretekkel. Ilyen szabadabb napokat is tartalmaz a 3 hónap. Tapasztalatunk szerint szükség van lazább napokra is ahhoz, hogy ez a rengeteg új tudás ne legyen túl megterhelő és tényleg rögzüljön.

A Masterfield Oktatóközpont Webfejlesztő-frontend Akadémiája segítséget nyújt a webfejlesztői pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi webfejlesztővé. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Célunk továbbá, hogy az állásukat elvesztők, a munkahelyváltók lehetőséget kapjanak egy a munkaerőpiacon keresett szakma elsajátítására.

A Masterfield Webfejlesztő-frontend Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett karrier tanácsadást is nyújtunk és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására.

Frontendnek hívjuk egy szoftver azon elemét (rétegét), amely a felhasználók felé megjelenik. Ide tartoznak a különböző képernyők, felhasználói felületek (UI – User Interface). De hogy a mindennapi életből vett példát is említsünk. Egy banki rendszerben frontendnek hívjuk az ügyfélkezelő szoftver azon elemét, amely a banki ügyintéző előtt megjelenik. Itt lehet megtekinteni az ügyfél adatokat, módosítani azokat vagy éppen elindítani egy hiteligénylést. A backend alatt pedig azt a háttérrendszert értjük, amely elvégzi a hitelbírálatot, számlaegyenlegek kezelését, stb. Egy webfejlesztőnek elsősorban frontend rendszerek fejlesztésében kell részt vennie, hiszen itt készülnek el a felhasználói felületek.

A Masterfield Webfejlesztő-frontend Akadémián megtanulsz programozni, átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. Az erős technikai tudáson kívül megismered a valódi munkakörnyezetet és igazi csapatjátékossá válsz. A képzésen lesz elméleti oktatás, hozzá kapcsolódó gyakorlati feladatokkal. Nagyobb témakörök lezárása után mentori vezetéssel önálló projektmunkát készítetek el. A felmerülő kérdések megbeszélésére az oktatási napokon kívül is rendszeres konzultációs alkalmakat biztosítunk. Természetesen ösztönzünk a minél több gyakorlásra, ehhez házi feladatokkal is készülünk. Csak rajtad múlik, hogy milyen mély tudást szeretnél megszerezni, mi ehhez minden feltételt biztosítunk oktatói oldalról.

 • Webes alkalmazások elméleti alapjai
 • Fejlesztőeszközök, munkakörnyezet megismerése
 • HTML ismeretek
 • CSS ismeretek
 • Programozási alapismeretek
 • JavaScript ismeretek
 • Felhasználói felületek tervezési kérdései
 • Modern JavaScript keretrendszerek: Node.JS, React, Angular
 • Kommunikációs technikák, protokollok
 • Mobil applikációk webfejlesztési kérdései

Persze, hiszen sok időt fogsz nálunk tölteni. Megnézheted a helyszínt vagy akár belenézhetsz az éppen futó tanfolyamokba. Kérünk, hogy előre jelezd érkezésed, így munkatársaink számítanak Rád!

Tedd fel bátran, vagy gyere be hozzánk körbenézni! :)

Zoltay-Balázs Viktória

oktatásszervező

 


   

   

  További információt partnereinknek szóló oldalunkon találsz.

   
   
  Vissza


  Hasonló tanfolyamok listája:

  A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a modern, felhasználóbarát felületek tervezését. Programozási nyelvektől függetlenül,  gyakorlati példákon keresztül tanulják meg a hallgatók, hogy milyenek a jó és rossz felhasználói felületek.

  A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az informatikában széles körben használt HTML technológiákkal.

  Az IT Business Analyst akadémia az olyan szoftverfejlesztés üzleti oldala iránt érdeklődőknek szól, akik olyan kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, mely 2-3 hónap alatt felkészíti őket a gyakorlati munkavégzésre és a nemzetközi vizsgára. A program átfogó alapismeretekkel és gyakorlatban használható ismeretanyaggal ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek egy szoftverbevezetési projekt üzleti és informatikai igényfelmérésre, folyamatok alapszintű optimalizálására, illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációs és adatelemzési feladatok ellátására. 

  A képzés egyedi ütemezésben, az első héten 5 egymást követő munkanapon, utána további 10 héten keresztül, heti egy alkalommal (általában a hét utolsó munkanapján) zajlik. 

  A tananyagok egy része angol nyelvű, de az oktatás magyar nyelven történik. Az oktatáson nagy hangsúlyt kapnak az egyéni, csoportos, workshop jellegű feladatok.

  A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia a szoftvertesztelés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és államilag elismert junior szoftvertesztelő szakképesítést szerezni.Tanfolyamunk tartalmazza a hivatalos ISTQB Foundation Level (CTFL) vizsgafelkészítő modult is!

  A Masterfield Junior Programozó Akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftverfejlesztőként elhelyezkedni. 

  A Masterfield Junior Programozó Akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik esti programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftverfejlesztőként elhelyezkedni. 

  A Masterfield Junior Programozó Akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik hétvégi programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftverfejlesztőként elhelyezkedni. 

  A Masterfield Üzemeltető Akadémia az informatikai rendszerek üzemeltetése iránt érdeklődőknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT üzemeltetési ismeretekre szert tenni és üzemeltetőként elhelyezkedni.

  A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP alapú webes programozás alapismereteit. Képesek lesznek egyszerűbb webes programozási feladatok megoldására. Megismerik és megszerzik a haladó objektumorientált PHP programozáshoz szükséges előfeltételeket és áttekintést kapnak a PHP gazdag függvény gyűjteményéből.

  A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP programozás haladó szintjét. Megismerik az objektumorientált PHP használatát és mélyebb ismeretekre tesznek szert a PHP függvényeiben. Tervezési mintákat látnak, megismerik az MVC felépítés megvalósítását a nyelvben. Betekintést nyernek két nagyon népszerű PHP keretrendszer, a Laravel és a CodeIgnitier működésébe és alkalmazások létrehozásába, felépítésébe ilyen környezetben.

  Tanfolyam naptár
  H K Sze Cs P Szo V
  26 27 28 29 30 1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
  31 1 2 3 4 5 6
  Tanfolyam időpontok

  Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


  Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


  Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is

  Hallgatóink mondták