fbpx

Köszönjük, hogy nálunk tanultál!

Szeretnénk most néhány lehetőségre felhívni a figyelmed, amelyekkel újabb értékes dolgokra tehetsz szert az elvégzett tanfolyamod után.

 

DÍJMENTES Microsoft kurzusaink

Tanulj velünk, ingyenesen! Szeretnénk abban segíteni, hogy hasznosan tölthesd el a szabadidőd. Ezért készültünk neked két díjmentes online Microsoft videó tanfolyammal, melyhez némi alaptudásra lesz csak szükséged. Kattints a neked tetsző kurzusra és vágj bele a tanulásba!

 

 

Aktuális képzési akcióink és ajánlataink

Összegyűjtöttük neked azokat a tanfolyamokat, amelyeken most kedvezményes áron vehetsz részt, illetve azokat a lehetőségeket, amelyekkel élhetsz kurzusainkon. Válogass közöttük és találd meg a számodra legmegfelelőbbet! 

 

ISTQB CTFL képzés és workshop csomag

Jelentkezz ISTQB Certified Tester Foundation Level tanfolyamunkra és a hozzá kapcsolódó Szoftvertesztelés workshopra egyszerre, és részesülj nettó 15.000 Ft kedvezményben a két képzés együttes listaárából!

MasterMoms Program

A gyermeküket otthon nevelő anyukák 50%-os kedvezményt kapnak az általuk választott képzések listaárából, ha online végzik el! Az akcióban résztvevő tanfolyamainkra magánszemélyek jelentkezését várjuk. Keresd az akciós tanfolyamokat kínálatunkban!

Next Level Program

A Junior Szoftvertesztelő szakképzést Akadémiánkon végezted el? Akkor tanulj tovább Junior Automata Tesztelő tanfolyamunkon, és mi 150.000 Ft-ot elengedünk neked a tandíjból! 

 

 

ISTQB Törzshallgatói kedvezmény

Minden ISTQB Certified Tester Advanced Level tanfolyam (Test Automation, Security Tester, Test Manager, Test Analyst, Technical Test Analyst) árából 20% kedvezményt adunk a Foundation (CTFL) tanfolyamon nálunk részt vett hallgatók számára.

Prince2® E-learningek 12 hónap hozzáféréssel

 
Szeretnél a saját tempódban tanulni, bárhonnan? Nem elég számodra, ha online tananyagod elsajátítására csak néhány hónapod van? Prince2 e-learningjeinkre 12 hónap hozzáférést biztosítunk, minden Hallgatónk számára!

Outsourcing szolgáltatások

A Masterfield adja a tesztelői csapatot, amíg Te a lényegre fókuszálsz. Maximalizáld digitális sikered díjmentes weboldal tesztelői szolgáltatásunk segítségével! Nézz szét cégedre szabott szolgáltatásaink között.

 

Informatív levelünk segít neked a tájékozódásban

Szeretnél értesülni a legfrissebb tanfolyamainkról, a legújabb képzési akcióinkról és nyereményjátékainkról? Akkor érdemes neked is igényelned a hetente egyszer kiküldésre kerülő tájékoztató levelünket. Fontos tudnod, hogy bizonyos képzési ajánlatok és nyeremények csak a hírlevél olvasóinknak járnak. Iratkozz fel, az alábbi form kitöltésével:

    Hírlevél feliratkozás

    Hozzájárulok, hogy hetente egyszer e-mailt küldjetek, mert szeretnék értesülni az új tanfolyamokról, képzési kedvezményekről, legfrissebb hírekről! (Egyes tanfolyami akciók és nyereményjátékok kizárólag a hírlevél olvasóinknak érhetőek el!):

     

     

    Kövess bennünket a közösségi médiában!

    Nemcsak weboldalunkon és tájékoztató hírlevelünkben, hanem a közösségi platformokon is érdemes figyelned tevékenységeinket, hiszen számos érdekes és hasznos információhoz juthatsz hozzá ezeken a felületeinken is. Kattints az alábbi ikonokra és kövess be minket!

     

     Köszönjük a belénk fektetett bizalmadat, várunk vissza képzéseinken! 

    Üdvözlettel:

    A Masterfield Oktatóközpont csapata