fbpx

Mit jelent az egyedi vállalati e-learning?

 

Cégre szabott tananyagok

Abban az esetben, amennyiben egy cég saját e-learning anyagot szeretne készíttetni, hozzánk bátran fordulhat! Szakértőink nem csak az informatikai ágazatokban, hanem egyéb üzleti területeken is kínálnak megoldást személyre szabott e-learning anyagok összeállítására.

 

 

Ilyen lehet pl. a marketing, pénzügyi, vagy akár a jogi terület is.

Ilyen esetben a partnerrel egyeztetve alakítjuk ki a munkavállalóik részére szánt oktatóanyagokat, teljesen személyre szabott tartalommal és megjelenéssel. Így egy komplett, leginkább releváns tartalommal megtöltött oktatási tananyagot kínálhatnak a vállalkozások munkatársaik részére!

 

Az egyedi gyártás előnyei 

 

Többféle variáció, vállalkozásra szabva

Teljesen saját oktatási anyagot adhat át a cég a munkavállalóinak. De emellett van arra is lehetőség, hogy egy már meglévő e-learning tanagyagot testre szabjuk a cég igényeinek megfelelően.

 

 

 

Díjmentes konzultáció és tesztelési lehetőség!

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél egy egyedi e-learning anyagot a vállalatod számára, kérd díjmentes szaktanácsadásunkat! A megbeszélés során átbeszéljük, hogy milyen új privát anyagra is van pontosan szükségetek, vagy akár teljes mértékben személyre szabjuk a már meglévő, kész tanfolyamot. 

 

 

Lépj kapcsolatba velünk:

Nagy Péter
vállalati tanácsadás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1-800-9892

Egedi Eszter
értékesítési menedzser

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1-288-0179