fbpx

Egyedi Microsoft Office alapú megoldások

Vállalati rendszerek evolúciójának gyakori lépcsőfoka egy Excel vagy Access állomány, amely képes a megoldandó feladatot kezelni. Természetesen tisztában kell lennünk a Microsoft Office eszközök korlátaival, ugyanakkor rendkívüli tudásuk sokszor egészen komplex megoldásokat is lehetővé tesz, különösen, ha Visual Basic makrókat is használhatunk. Minden célra a megfelelő eszközt: miért használjunk egy költséges, üzemeltetést igénylő adatbázist és alkalmazzunk fejlesztőket, ha Excel táblákkal és Access űrlapokkal is megoldhatjuk a feladatot? Miért vezessünk be egy workflow menedzsment rendszert, ha Excelben is megfelelően tudjuk modellezni?

Microsoft Excelben elképesztően összetett üzleti folyamatokat és jelentéseket lehet készíteni. Ezeket a lehetőségeket gyakran ki is használják és Excel alapon építenek meg nagyvállalati megoldásokat is. A Masterfieldnek nagy tapasztalata van egyedi Microsoft Excel megoldások fejlesztésében. Vállaljuk ilyen rendszerek megtervezését és elkészítését, vagy akár meglévő rendszerek továbbfejlesztését.

Az Access adatbázisokra egyre inkább előbb-utóbb kivezetendő alkalmazásként tekintünk, de még nagyon sok legacy rendszer létezik Access alapokon. Ezek karbantartása, továbbfejlesztése néha már csak szükséges rossz, amelyet a vállalatnál senki nem vállal szívesen. A Masterfield nagy gyakorlattal rendelkezik ilyen rendszerek fejlesztésében és üzemeltetésében is.

Egyedi Office megoldások költséges szoftver beszerzés helyett

Költséges és időigényes alkalmazásfejlesztés vagy szoftver beszerzés helyett egy Excel alapú rendszer lehet, hogy meg tudja oldani a feladatot, ezért érdemes lehet ezt a lehetőséget is megvizsgálni.

 

 

 

A témában számos képzést is kínálunk, ha a külső tanácsadó bevonása helyett inkább a munkatársak képzése a preferált.

Tekintsd meg Microsoft Office tanfolyamainkat!

 

Fordulj hozzánk bizalommal és kérj díjmentes konzultációt kollégánkkal!

 

Lépj kapcsolatba velünk:

Nagy Péter
vállalati tanácsadás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1-800-9892

Egedi Eszter
értékesítési menedzser

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1-288-0179