fbpx

A Masterfield Oktatóközpontnál
a legfontosabb célunk hallgatóinknak a munkájukban jól hasznosítható,
elméleti és gyakorlati informatikai és projektmenedzsment
ismeretek átadása élő online tanfolyamaink, e-learning tananyagaink 

és tanácsadási tevékenységünk segítségével.


Online élő kurzusok

  Hogyan működik a virtuális képzés?  Élvezd online képzéseink kényelmét otthonodból!     Az online képzés valós időben zajlik, nem felvételről, ezt fontos, ha tudod! Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod is az oktatót. 

További részletek a szolgáltatásról

E-learning anyagok

Mi az az e-learning?  Még mindig nagyon sokan szeretnének otthonról, vagy munkahelyükről online formában, biztonságosan tanulni. Viszont sokaknak nehéz egy előre megadott ütemtervben fejlődni, és szeretnének saját tempójukban haladni.

További részletek a szolgáltatásról

Vállalati Tanácsadás

A Masterfield Oktatóközpont fő profilja az oktatás, de egyre növekvő arányban végzünk vállalati tanácsadást, egyedi szoftverfejlesztést és tesztelést. Minden oktatónk gyakorló informatikus is egyben, így tudásuk nemcsak elméleti, hanem sokéves gyakorlati tapasztalatokra is épül.

További részletek a szolgáltatásról

   


 

 

Díjmentes Word Kurzus

Fejleszd magad a Microsoft Word világában! Összeállítottunk egy ajándék, ingyenes videós kurzust azoknak, akik szeretnék fejleszteni a Word tudásukat.
2020-05-18

Egy napos alapozó webináriumok

Építsd fel velünk informatikai tudásod!   Szeretnél nálunk tanulni, tetszenek a képzéseink, de nem tudod eldönteni, pontosan melyiket is válaszd?Ebben szeretnénk most a segítségedre lenni!
2020-05-11

Támogatások tanfolyamainkon

  Stay Home támogatást nyújtunk       A járványhelyzetre való tekintettel, 2020-ban visszavonásig 20% engedmény biztosításával támogatunk Téged virtuális online tanfolyamaink végösszegéből!
2020-04-29

Szerezz minősítést otthonról!

Szerezd meg az ITIL®4 vagy a PRINCE2® hivatalos minősítést kényelmesen!   A hivatalos minősítések online módon is elérhetőek a PeopleCert rendszerén keresztül.
2020-03-26