fbpx

Használati feltételek

Belépve a www.masterfield.hu informatikai oktatóközpont weboldalára a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, ha nem regisztráltként használja az oldalt:

  • A Masterfield Oktatóközpont honlap bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva, különös tekintettel az informatikai tanfolyamok és képzések leírására és tematikájára.

  • Tilos a Masterfield Oktatóközpont tartalmának elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Masterfield Oktatóközpont írásos hozzájárulása nélkül!

  • A Masterfield Oktatóközpont honlapján közölt programkódok, programozási példák (Java, Javascript, JSP, Delphi, PHP, PL/SQL, Mssql és egyéb programozási nyelvek) felhasználhatóak saját célra, de szerzői jogi védelmet élveznek és publikáláskor a forrást meg kell jelölni. Habár a programkódok forrásaikat körültekintően ellenőriztük, nem megfelelő használatukból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

  • A Masterfield Oktatóközpont honlapján feltüntetett informatika biztonsági, ethical hacker, white hat hacker, penetration tester eszközök és egyéb informatikai rendszerek védelmére és behatoláshoz használt eszközök) nem megfelelő illetve rosszindulatú használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

  • A Masterfield Oktatóközpont weboldaláról tartalmat átvenni (beleértve a tanfolyam és képzés tematikákat) csak a Masterfield Oktatóközpontra való hivatkozással és előzetes engedéllyel lehet.

  • Az informatikai tanfolyamok és informatikai képzések tematikáját másolni, sokszorosítani, saját tanfolyamként feltüntetni csak a Masterfield Oktatóközpont előzetes engedélyével lehetséges.

  • A www.masterfield.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Masterfield Oktatóközpont írásos hozzájárulásával lehetséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

  • A Masterfield Oktatóközpont követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6