fbpx

Masterfield.hu weboldal használati feltételei

Belépve a www.masterfield.hu informatikai oktatóközpont weboldalára a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, ha nem regisztráltként használja az oldalt:

  • A Masterfield Oktatóközpont honlap bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva, különös tekintettel az informatikai tanfolyamok és képzések leírására és tematikájára.

  • Tilos a Masterfield Oktatóközpont tartalmának elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Masterfield Oktatóközpont írásos hozzájárulása nélkül!

  • A Masterfield Oktatóközpont honlapján közölt programkódok, programozási példák (Java, Javascript, JSP, Delphi, PHP, PL/SQL, Mssql és egyéb programozási nyelvek) felhasználhatóak saját célra, de szerzői jogi védelmet élveznek és publikáláskor a forrást meg kell jelölni. Habár a programkódok forrásaikat körültekintően ellenőriztük, nem megfelelő használatukból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

  • A Masterfield Oktatóközpont honlapján feltüntetett informatika biztonsági, ethical hacker, white hat hacker, penetration tester eszközök és egyéb informatikai rendszerek védelmére és behatoláshoz használt eszközök) nem megfelelő illetve rosszindulatú használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

  • A Masterfield Oktatóközpont weboldaláról tartalmat átvenni (beleértve a tanfolyam és képzés tematikákat) csak a Masterfield Oktatóközpontra való hivatkozással és előzetes engedéllyel lehet.

  • Az informatikai tanfolyamok és informatikai képzések tematikáját másolni, sokszorosítani, saját tanfolyamként feltüntetni csak a Masterfield Oktatóközpont előzetes engedélyével lehetséges.

  • A www.masterfield.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Masterfield Oktatóközpont írásos hozzájárulásával lehetséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

  • A Masterfield Oktatóközpont követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

 

Jelentkezés képzésre

A képzésekre weboldalunkon lehet jelentkezni, amit email formájában igazolunk vissza. Ezután személyesen vagy átutalással fizetheted be a tanfolyam díját.

Képzések díjának befizetése

A tanfolyamok díját általában egy összegben kell kifizetni legkésőbb a tanfolyam első napja előtt 6 munkanappal. Átutalás esetén kérjük, hogy a megfelelő összeget a következő bankszámlára szíveskedjél átutalni: 10700385-24188609-51100005. Készpénzes, vagy helyszíni terminál befizetésedet megteheted irodánkban, hétköznap 9-16 óráig, a 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49. cím alatt. Felhívjuk figyelmedet, hogy a fenti határidő elmulasztása esetén a Masterfield Oktatóközpont fenntartja a jogot, hogy a tanfolyami helyeket ilyen esetben a várólistáról más hallgatókkal töltse fel.

Képzések lemondása

A tanfolyam kezdetét megelőző 6. munkanapig a jelentkezésedet díjmentesen lemondhatod, más tanfolyamra vagy időpontra teheted át. Ha a kurzus kezdete előtti 5 munkanapon belül mondanád le vagy halasztanád későbbi időpontra a jelentkezésedet, akkor az eredeti tanfolyam díjának 30%-át kiszámlázzuk lemondási/módosítási díjként. Amennyiben az oktatáson előzetes jelzés nélkül nem jelensz meg, úgy Oktatóközpontunk az adott képzési díj 100%-át számlázza ki. Angol nyelvű képzések lemondására ettől eltérő, szigorúbb feltételek vonatkoznak.Ilyen képzéseknél a jelentkezési határidő a tanfolyam kezdés előtt 1 hónappal zárul, 1 hónapon belüli lemondásra nincs lehetőség, a teljes képzési díj kiszámlázásra kerül. Lemondást csak írásban tudunk elfogadni.

Résztvevő cseréje

A jelentkezési lapon szereplő hallgató más, a tanfolyam alapkövetelményeinek megfelelő személlyel való helyettesítése díjmentes. Kérünk, hogy erről legkésőbb a tanfolyam kezdetét megelőző 2 munkanapig értesíts bennünket.

Tananyag, képzési segédletek felhasználási jogai

A képzésre jelentkezéssel tudomásul veszed, és elfogadod, hogy az oktatás keretében rendelkezésre bocsátott tananyag, segédlet a szerzői jogról szóló 1999. LXXVI. törvény 1. § (2) bek. értelmében szerzői műnek minősül. A tananyagot csak és kizárólag személyes célokra, a tárgyi képzéssel kapcsolatos célból használhatod fel, szükség esetén egy példányban nyomtathatod saját célra. Tiltott minden olyan magatartás - így különösen a szerzői mű többszörözése, harmadik személy részére történő hozzáférhetővé tétel, nyilvánosságra hozatal, terjesztés, a mű integritásának megsértése, a mű átdolgozása - ami a szerző jogát, jogos érdekét sértheti vagy veszélyeztetheti. Jelentkezéseddel elfogadod a tananyagra vonatkozó tiltásokat, melyek megsértése jogi következményekkel jár.

Az oktatásokon bármilyen eszközzel történő kép- és/vagy hangrögzítés szigorúan tilos, beleértve az online tartott képzéseket. A szabály be nem tartása szerzői- és szomszédos jogi jogsértés jogkövetkezményeit vonhatja maga után. Amennyiben a résztvevő a Masterfield Oktatóközpont felszólítására sem hagy fel az oktatás alatt a hang-, illetve hang- és képrögzítéssel, a Masterfield Oktatóközpont kizárja a résztvevőt az oktatásból és megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Képzés elmaradása

Ha a képzés időpontja a kiírtakhoz képest módosul, erről írásban értesítünk. Amennyiben ez az időpont nem felel meg, úgy díjmentesen átjelentkezhetsz egy másik időpontra, illetve elállhatsz jelentkezési szándékodtól.