fbpx

 

A Masterfield Oktatóközpont a képzés szolgáltatás mellett a minősítések megszerzésére is nagy hangsúlyt fektet.

Szeretnél valamilyen minősítést szerezni, ezáltal akár a karrieredben feljebb lépni? Keress tapasztalatodnak megfelelő minősítési irányt és vizsgázz nálunk! Vizsgaközpontunkban számos gyártói minősítés megtalálható, de a Hungarian Testing Board (HTB) akkreditált képzőjeként, a HTB-vel szoros együttműködésben a tesztelői vizsgák szervezésében is részt veszünk. 

Válaszd ki a számodra releváns, vizsgázással kapcsolatos témakört:

Gyártói vizsgák

Oktatóközpontunkban hivatalos Kryterion, Pearson VUE és PeopleCert vizsgaközpont üzemel!

A Masterfield Oktatóközpont a képzés szolgáltatás mellett a minősítések megszerzésére is nagy hangsúlyt fektet. Vizsgaközpontunkban számos gyártói minősítés megtalálható, de a Hungarian Testing Board (HTB) akkreditált képzőjeként, a HTB-vel szoros együttműködésben a tesztelői vizsgák szervezésében is részt veszünk.

Kryterion, Pearson VUE  és PeopleCert vizsgaközpontunkban Microsoft, Oracle, Google, HP, Adobe, IBM, Cisco, Apple, ISTQB, PMI, ITIL, PRINCE2 és számos más szervezet hivatalos vizsgáit leteheted.

2013 decemberében az ország egyetlen Kryterion vizsgaközpontja nyílt meg a Masterfield Oktatóközpontban. A Kryterion vizsgaközpont piacvezető az online, élő távoli videómegfigyelésen alapuló vizsgáztatás területén. A Pearson VUE a világ legnagyobb vizsgaközpontja, amely többek között számítástechnikai vállalatok által alapított és fenntartott minősítésekhez szükséges vizsgákat bonyolítja világszerte! PeopleCert vizsgaközpontunkban pedig az egyik legnépszerűbb projektmenedzsment keretrendszere, a PRINCE2 érhető el.

 

Vizsgázóink az Oktatóközpontunkon keresztül számos nagyvállalat által meghirdetett vizsgát tehetnek le:

 

A leggyakoribb Kryterion rendszerű vizsgák:

 

Népszerű PearsonVue rendszerű vizsgák:

 

Elérhető PeopleCert minősítések:

 

Salesforce Certification Exam
Magento 2 Certification
Google Cloud
Hitachi Vantara Certified Professional Program
Atlassian
ServiceNow

 

PMI
Microsoft
CISCO
Amazon Web Services
CompTia
Ec-Council
GIAC
IBM
LINUX Professional Institute
Huawei
Oracle
LPI

 

ITIL4 minősítések
PRINCE2 Foundation
PRINCE 2Practitioner
A Prince2 vizsgákkal kapcsolatban bővebb információt a www.prince2vizsga.hu oldalon is olvashatsz.

 

 

 Hogyan lehet jelentkezni, módosítani, lemondani?

Kryterion vizsgajelentkezésed ügyintézését ide kattintva, a Webassessor felületén tudod intézni. A vizsga időpontját szintén itt módosíthatod, vagy mondhatod le az egyedi gyártói szabályok mentén. Ezen az oldalon fogod látni a még elérhető, szabad időpontokat is. A vizsga regisztrációban a Masterfield nem tud segíteni, minden ügyintézés a vizsgázó felelőssége.

PearsonVUE vizsgákat a hivatalos oldalon tudsz foglalni, de amennyiben segítségre van szükséged, a Masterfield is tud segítséget nyújtani a vizsga regisztrációjában (ezt különösen céges finanszírozás esetén javasoljuk, ahol forintos számla kiállítása könyvelhető). A vizsgaidőpont módosítása és lemondása azonban csak az egyedi gyártói szabályok alapján lehetséges, ennek szervezése a vizsgázó felelőssége! Kérjük, minden esetben tájékozódj a választott vizsga gyártói előírásairól.

PeopleCert vizsgajelentkezésed a PeopleCert felületén tudod intézni. A létrehozott személyes fiókodban választhatsz időpontot és helyszínt a Masterfieldtől megkapott voucher szám segítségével, valamint ugyanitt tudod a módosítást és lemondást a szabályzatnak megfelelően megtenni. A jelentkezési ügyintézésben a Masterfield is tud segíteni.

 Vizsga jelentkezési lap letöltése

 

Vizsgák formája


Választott vizsgád formája gyártótól és vizsgacentertől függően eltérhet. A Masterfield Oktatóközpontban online, papír alapú és élő távoli videómegfigyelésen alapuló vizsga egyaránt letehető. 

 

Online vizsga: 
számítógépes vizsga, melynek helyszíne a Masterfield Oktatóközpont vizsgaterme, kamerán keresztüli vizsgafelügyelet biztosított. Kryterion, PearsonVUE és PeopleCert vizsgaközpontokban egyaránt elérhető.

Élő, távoli videómegfigyeléssel zajló vizsga: 
számítógépes vizsga, melynek helyszíne technikai előírásokhoz kötött, lehet a vizsgázó által választott helyszín, vagy a Masterfield Oktatóközpont vizsgaterme. A vizsga során élő videómegfigyelésen keresztüli vizsgafelügyelet biztosított. Kryterion, PearsonVUE és PeopleCert vizsgaközpontokban egyaránt elérhető.

Papíralapú vizsga: 
papíralapú, személyes jelenlétű vizsga, melynek helyszíne a Masterfield Oktatóközpont, vagy egy általa felügyelt helyszín. A vizsga során személyes jelenlétű vizsgafelügyelet biztosított. PeopleCert vizsgaközpontban elérhető.

 

Vizsgák helyszíne

A Masterfield Oktatóközpontban külön vizsgaterem biztosított a vizsgák letételéhez. Vizsgatermünk a gyártói előírásoknak megfelelően lett kialakítva, kamerákkal felszerelt, melyek segítségével követjük a vizsgát, technikai fennakadások azonnali megoldása, valamint az előírásoknak megfelelő kontroll érdekében. Vizsgatermünk klímával felszerelt, csendes, pár fős terem, melyben biztosított a zavartalan vizsga.

Külön adminisztrációs szobában zajlik a vizsga indításának ügyintézése, a vizsgázó azonosítása (fotó, aláírás, ID bemutatása, személyes holmik elzárása).

Oktatóközpontunk elérhetőségeit ide kattintva éred el!

 

Vizsgadíjak és azok kifizetése

 

A vizsgák többsége devizában egyenlíthető ki, de ez vizsgacentertől eltérő lehet, kérjük, minden esetben tájékozódj a gyártók előírásairól. A vizsgák aktuális díjait keresd a gyártói oldalakon, vagy érdeklődj a Masterfield Oktatóközpont vizsga adminisztrátorainál.

Kryterion vizsgák esetén a vizsga díja a Webassessor felületén látható, melynek kiegyenlítése bankkártyás fizetéssel, online történhet meg devizában.

PearsonVue vizsgák közvetlen regisztrációja esetén bankkártyás fizetés, előreutalás devizában, vagy voucher felhasználása is lehetséges. Amennyiben a Masterfield Oktatóközpont végzi a regisztrációt, előreutalás és bankkártyás fizetés lehetséges.

PeopleCert vizsgadíjat a Masterfield Oktatóközpontban voucher vásárlással, előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel egyenlíthetsz ki.

 

Tudnivalók a vizsga napjáról

 

 

A vizsgák menetének szigorú előírásait Oktatóközpontunknak figyelembe kell venni, betartani és betartatni, ezért kérünk az alábbiakkal készülj a vizsganap kapcsán, amennyiben Oktatóközpontunkban teszed le a választott vizsgát:

 

  • A vizsga indulása előtt legalább 15 perccel érkezz hozzánk.
  • Hozd magaddal az érvényes, fényképes igazolványaidat, a pontos információkat a vizsgaregisztrációdat követő tájékoztatóban találod.
  • Ezt a tájékoztatót érdemes a vizsgára magaddal hoznod, mert hasznos információkat tartalmaz.
  • Az Oktatóközpontba érve a recepción jelezd, hogy vizsgázni érkeztél és a kollégánk segíteni fog a további teendőkkel kapcsolatban.
  • A vizsga típusától függően használhatsz számológépet, jegyzetpapírt, vagy a hivatalos könyvet, az erre vonatkozó útmutatást is a regisztrációt követően megkapott tájékoztatóban fogod találni.
  • Számolj azzal, hogy arra kérünk, hogy a vizsgaterem előtti térben található szekrénybe pakold be a személyes tárgyaidat. A vizsga alatt nem lehet nálad semmi személyes tárgy, mobiltelefon, étel, ital.
  • A vizsgát kamerán keresztül megfigyeljük, az esetleges technikai problémák elhárítása és a szükséges szabályos vizsgamenet ellenőrzése végett. A felvételeket a gyártói előírásoknak megfelelő ideig tároljuk és használjuk fel.
  • A vizsga eredményét a gyártó egyedi szabályzatától függően kapod meg, leggyakoribb esetben a vizsga végén már láthatod a sikerességét. Minden esetben e-mailes tájékoztatást fogsz kapni a gyártótól a vizsga lezárásáról.
  • Sikeres vizsga esetén elektronikus tanúsítványt küldenek neked, de papíralapút is rendelhetsz a megadott elérhetőségeken.

 

Tesztelői vizsgák


Oktatóközpontunkban Tesztelői vizsgák is elérhetőek!

 

A Masterfield Oktatóközpont Magyarországon elsőként kezdte meg az ISTQB Certified Tester Foundation level képzés oktatását. Jelenleg az egyik legszélesebb portfólióval rendelkezünk hazánkban, vizsga sikerességi arányunk igen magas, köszönhetően színvonalas, gyakorlatias képzéseinknek. Amennyiben képzési résztvevőink a tanfolyamot követően vizsgázni szeretnének, elsődlegesen a Hungarian Testing Board (HTB) vizsgaközpontját javasoljuk, de a PearsonVUE TestCenterben is elérhető számos ISTQB vizsga.

Jelenleg a HTB portfóliójában ISTQB, IREB, TMMi vizsgák érhetőek el, melyek vizsgafelkészítő kurzusait megtalálod a Masterfield képzési listájában.

 

Hogyan lehet jelentkezni, módosítani, lemondani?

 

A vizsgajelentkezésed megteheted közvetlenül a HTB felé, ez esetben minden ügyintézést a HTB jelentkezési felületén szükséges megtenned.

Választhatod a Masterfield Oktatóközponton keresztüli jelentkezést, csak egy űrlapot szükséges kitöltve megküldened Oktatóközpontunknak és a továbbiakban intézzük a regisztrációt. A módosítási és lemondási szándékodat is nekünk kell elküldened, de felhívjuk a figyelmed, hogy a vizsgaszabályzat előírása szerint csak bizonyos esetekben van lehetőséged módosításra, vagy lemondásra. Minden esetben érdemes a vizsgaszabályzatot átnézned.

 

Vizsgák formája

 

A HTB vizsgaközpontjában online és papíralapú vizsga egyaránt elérhető. Szinte minden pénteken van lehetőség online és tantermi vizsgára, kéthetente csütörtökön csak online vizsgára, melyekre a jelentkezési határidő a választott időpontot megelőző két héttel zárul.

Online vizsga
számítógépes vizsga, melynek helyszíne a HTB által megjelölt helyszín, minden esetben kamerán keresztüli vizsgafelügyelet biztosított.

Élő, távoli videómegfigyeléssel zajló vizsga
számítógépes vizsga, melynek helyszíne technikai előírásokhoz kötött, a vizsgázó által választott helyszín. A vizsga során mobiltelefon segítségével élő videómegfigyelésen keresztüli vizsgafelügyelet biztosított.

Papíralapú vizsga
papíralapú, személyes jelenlétű vizsga, melynek helyszíne a HTB vizsgaközpont, vagy egy általa felügyelt helyszín. A vizsga során személyes jelenlétű vizsgafelügyelet biztosított.

 

Vizsgadíjak és azok kifizetése


A vizsgadíjak előre, forintban egyenlíthetőek ki, de igény szerint lehetőség van devizában is megfizetni. Az ISTQB vizsgák aktuális díjait keresd a HTB oldalán, vagy érdeklődj a Masterfield Oktatóközpont vizsga adminisztrátorainál.

 

Kapcsolat


További kérdésekkel keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

 

Komp Szabina
vizsga adminisztrátor
Kryterion, PearsonVUE, PeopleCert

Hontvári Roxána
vizsga adminisztrátor
tesztelői vizsgák

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+3618009862

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+3612880176