fbpx

Vizsgáztatás

 

Hogyan módosíthatod a Kryterion vizsgád időpontját?

A Kryterion vizsgaközpontok többsége az óvintézkedések miatt átmenetileg zárva tart. Eddig a vizsgaidőpontok módosítása a Kryterion rendszerén keresztül, az ügyfélszolgálat segítségével működött. Mostantól viszont a regisztrált hallgatók e-mailben értesülnek arról, hogy a vizsga időpontja a COVID-19 Placeholder felületre került, amennyiben olyan idősávba esik, amikor zárva van a központ.


 

Amennyiben segítségre lenne szükséged, hívj minket a 06-1-288-0176 telefonszámon!

 

Sikeres felkészülést!

 

 

 

Oktatóközpontunkban hivatalos Kryterion, Prometric és Pearson VUE vizsgaközpont üzemel

Kryterion, Pearson VUE és Prometric vizsgaközpontunkban Microsoft, Oracle, Google, HP, Adobe, IBM, Cisco, Apple, ISTQB, PMP és számos más szervezet hivatalos vizsgáit is leteheted.

 

2013. decemberében az ország egyetlen Kryterion vizsgaközpontja nyílt meg a Masterfield Oktatóközpontnál. A Kryterion vizsgaközpont piacvezető az online, élő távoli videómegfigyelésen alapuló vizsgáztatás területén. A Prometric és a Pearson VUE a világ legnagyobb vizsgaközpontjai, amelyek többek között számítástechnikai vállalatok által alapított és fenntartott minősítésekhez szükséges vizsgákat bonyolítja világszerte!

Így hallgatóink az oktatóközpontunkon keresztül olyan nagyvállalatok által meghirdetett vizsgákat szerezhetnek meg, mint például:

 

Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE - Novell Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Google Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - IBM
Masterfield Oktatóközpont - Prometric vizsgák - Microsoft Masterfield Oktatóközpont - Pearson vizsgák - CompTia Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Adobe    

Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Citrix
Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE - Amazon Masterfield Oktatóközpont - Pearson VUE vizsgák - Novell        

 

Vizsga jelentkezési lap letöltése

 

 

A PRINCE2 jelenleg a világ egyik legnépszerűbb projektmenedzsment keretrendszere

 

A Masterfield Oktatóközpontban már Magyarországon is lehetőséged van a PRINCE2 Foundation és Practitioner minősítéseket megszerezni!

 

 

Népszerűségének fő oka, hogy e módszertan elfogadásával nem szükséges újra feltalálni a kereket a projektek kezelésével kapcsolatban a szervezeten belül. A PRINCE2 általános projektmenedzsment módszer, amely bármely szervezetnél, bármely iparágon belül, bármilyen méretű és típusú projekt esetén alkalmazható. Kiváló oktatókkal és nagyon jól szervezett, felépített tanfolyamokkal igyekszünk segíteni a PRINCE2 módszertan elsajátítását és a sikeres vizsga letételével a nemzetközileg elismert minősítések megszerzését!

 

A vizsgákkal kapcsolatban bővebb információt a www.prince2vizsga.hu weboldalon olvashatsz.