fbpx

 

Köszöntünk a már több mint 15 éves Masterfield Oktatóközpontnál, ami a Trinspire Kft. által létrehozott informatikai tudáscentrum. Megalakítását széles körű felmérés előzte meg, melynek eredményeként kiderült, hogy a hazai informatikai iparnak nagy szüksége van olyan szakemberekre, akik csupán néhány éves programozó, szoftverfejlesztő, tesztelő szakmai tapasztalattal a hátuk mögött is képesek komoly feladatok ellátására és friss tudásukkal, lendületükkel hatékonyan segíthetik a vállalat munkáját.

Visszajelzések szerint a cégek főleg gyorsan bevethető, aktuális tudással rendelkező munkatársakat keresnek, akik az informatika több területén is alapos ismeretekkel rendelkeznek. Budapesten a XIII. kerületben található Madarász Irodapark ad otthont Oktatóközpontunknak, ahol magas színvonalon képezzük minden nap hallgatóinkat, szakértő gárdánk segítségével.


Átfogó fejlesztői és szoftvertesztelői képzések

 

A piacnak nagy szüksége volt már egy intézményre, mely a fentebb említett széles körű gyakorlati tudással ruházza fel az informatikus munkatársakat, ezzel váltva ki a házon belüli oktatást, gyorsítva és hatékonyabbá téve az új munkatársak felkészítését. Palettánkon nemcsak a programozáshoz szükséges tanfolyamokat találod meg, hanem a mára népszerűvé vált, mégis még mindig hiányszakmát jelentő szoftvertesztelést és üzleti elemzést is. Masterfield Akadémiánk keretein belül ezen szakmák rejtelmeit is elsajátíthatod, szakértő oktatóink segítségével. Karrierváltáson gondolkozol? Akkor nézz szét szakképzéseink és karrierváltó tanfolyamaink között:


 


 

Korszerű ismeretek a tanfolyamokon

 

A Masterfield Oktatóközpontnál biztosak vagyunk benne, hogy segítségünkkel minden egyes diákunk jól kamatoztatható tudásra tesz majd szert az általunk indított tanfolyamok és képzések bármelyikén. Ennek szellemében a tananyagot is a legfrissebb IT trendek és vállalati igények alapján alakítottuk ki, így élvonalbeli tudást kínálunk azok számára, akik bővíteni kívánják ismereteiket vagy egyes részterületeket szeretnének elsajátítani szakértői szinten. Ehhez pedig a legnagyobb szaktudással rendelkező oktatókat válogattuk össze, hogy a lehető leghasznosabb ismereteket sajátíthassák el hallgatóink, az ország legelismertebb szakembereitől.

Amennyiben egy bizonyos tanfolyamot vagy témát nem találtál meg a kínálatunkban, keress fel minket és kérj rá ajánlatot, hiszen számos képzésünk van, ami a portfólióban nem szerepel, de a képzéseink között van.

 

Egyedi céges tanfolyamok és testreszabott oktatások

 

Kurzusainkkal hiánypótló szerepet szeretnénk betölteni az informatikusok gyors integrációs képzését szolgáló moduláris tanfolyamcsomagok kialakításával. Ezen csomagok egyéni igények szerint, a vállalati megrendelő elvárásainak megfelelően rugalmasan állíthatók össze, bármilyen programozói, tesztelői, bankinformatikai, pénzügyi vagy egyéb területeket is kell ötvözni.

Oktatás szolgáltatásunk egyaránt hasznos azoknak az informatikai szakembereknek, akik az itt megszerzett tudásukkal akarnak lökést adni karrierjüknek és azoknak a szoftverfejlesztő, pénzügyi, tesztelő cégeknek is, amelyek érdekeltek abban, hogy munkatársaik tudása átfogó, friss és versenyképes legyen.

 

Vállalati zárt oktatást szeretnél a munkatársaidnak? Nem probléma.

Csoportos jelenléti vagy élő online képzéseinken csak ti vagytok jelen! A kurzust akár a munkahelyeteken is megtartjuk. Egyedi ajánlatért fordulj hozzánk bizalommal! Testre szabott tematikát is biztosítunk mind az e-learningjeinkre, mind a tantermi/online képzéseinkre vonatkozóan! 

 

Szoftvertesztelési szolgáltatás és tanácsadás

 

A Masterfield Oktatóközpont fő profilja az oktatás, de egyre növekvő arányban végzünk vállalati tanácsadást, egyedi szoftverfejlesztést és tesztelést. Minden oktatónk gyakorló informatikus is egyben, így tudásuk nemcsak elméleti, hanem sokéves gyakorlati tapasztalatokra is épül. Ismerd meg az ebben a szolgáltatásunkban rejlő lehetőségeket: 

Szoftvertesztelés vállalatok részére

Bízd ránk a tesztelés területének kialakítását. Összeállítjuk a projekt számára ideális csapatot, meghatározzuk a szükséges módszereket és technikákat. Szervezd ki hozzánk eszközigényes, ritkábban szükséges, nehezebben végrehajtható speciális tesztjeid!

 

 

 

Bérelj tantermet nálunk!

 

A Masterfield Oktatóközpont 6 jól felszerelt oktatóteremmel rendelkezik. Ebből 2 terem leginkább elméleti oktatásra alkalmas, a másik 4 pedig számítógépekkel felszerelt modern tanterem. Iskolánk étkezőhelyiséggel is rendelkezik, amennyiben az ellátást helyben szeretnétek megoldani. Tantermeink 12-20 fő befogadására képesek. Emellett egy relax szobával is rendelkezünk, ahol különböző játékok, mint pl. darts vagy csocsóasztal kínál kikapcsolódást a hallgatóknak. Hatalmas erkélyünkön pedig kényelmesen beszélgethettek a szünetekben, ha felfrissülnétek. Oktatóközpontunk könnyen megközelíthető a XIII. kerületben, és a környező utcákban a parkolás is egyszerű, illetve az épület mellett található Tesco parkolót is igénybe lehet venni. Tantermeinket hétköznapra napközben, estére vagy akár hétvégére is kibérelheted! Amennyiben több oktatóteremre is szükséged van, abban is tudunk segíteni. Fejlett technikai háttérrel rendelkező oktatóközpontunkban biztosan megtalálod a számításaid!Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor írj nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.