fbpx

 

Köszöntünk Oktatóközpontunkban!

A tantermeinkben tanulni vágyó diákokat egy modern, kényelmes Oktatóközpont várja, ahol a tanulás mellett még egy kis pihenés és szórakozás is belefér. Jelentkezz be egy képzésünkre, hogy személyesen átélhesd a minőségi tanulást!

 

Iskolánkban hat klimatizált tanteremben zajlik az oktatás. Termeink modern számítógépekkel felszereltek, a képzésekhez virtuális gépeket készítünk elő, melynek köszönhetően minden résztvevő egyszerre és ugyanazzal a technikai feltétellel végezheti el a tanfolyamot. A kiváló hangtechnika hibrid, vagy teljesen online képzéseink során a távolról csatlakozó résztvevőknek nyújt magas színvonalú tanulási élményt.

A mentésre kerülő anyagok egyszerűen feltölthetőek a képzésben résztvevő regisztrációs fiókjába, így otthon bármikor gyakorolhatóak a tanultak. 

 

Szeretnél körülnézni nálunk? Fedezd fel iskolánkat ide kattintva, egy virtuális séta keretein belül!


Szünetek és étkezés

A napi 8 óra természetesen nem jelenti azt, hogy egész nap megállás nélkül tart az oktatás. Két pihentető szünetet és egy nagyobb ebédszünetet is beiktatunk mindennap, amikor frissítőkkel várunk téged. A tanórák a következőképpen alakulnak:

  • 9:00-10:30
  • 10:45-12:15
  • 13:15-14:45
  • 15:00-16:30

 A képzési napokon kávé, tea, hűtött ásványvíz fogyasztásra van lehetőség, a reggeli érkezéskor és a kávészünetekben pedig szendvicset és nassolni valót készítünk be!

 

Az Oktatóközpontban egy jól felszerelt, tágas konyha várja a képzés résztvevőit és amennyiben saját ételt szeretnél hozni, a hűtés és a melegítés is megoldott. Az ebéd elfogyasztására a közös használatú konyhában, vagy kellemes időben a tágas teraszunkon van lehetőség. Igyekszünk azok számára is kedvezni, akik valamilyen ételérzékenységgel élnek. Gluténmentes nasit kérj a recepción, a hűtőben pedig laktózmentes tejet is találsz!

 

A Madarász Irodapark büfészolgáltatását is igénybe veheted reggel 8-tól délután 15:00-ig, ahol reggeli, napi menü, frissensültek, leves és napi desszert közül választhatsz.

A közelben találhatóak irodai/menza/gyorséttermek, amelyek könnyen megközelíthetőek gyalog is, így nem igényel az ebédszünet 1 óráján túli időt.
Az étkezési lehetőségekről kérj tájékoztatást a recepciónkon!


Pihenőidő és kikapcsolódás

Nálunk a szellemi feltöltődés mellett a szórakozás és pihenés is biztosított. A szünetekben pihenőszobánkban csocsó és darts vár, akár egy több napos bajnokság/kihívás teljesítésére.


Amennyiben szívesen belenéznél egy-egy szakmai könyvbe, mini könyvtárunkban ezt is megteheted. Kölcsönzésre a képzés ideje alatt van lehetőség, további információt kérj a recepción!


Adminisztráció

Engedélyezett felnőttképző intézményként az adminisztrációban szeretnénk az együttműködésedet kérni. Oktatóközpontunknak adatszolgáltatási kötelezettsége keletkezik minden elindított képzésekor. Kérjük, támogasd folyamatainkat azzal, hogy jelentkezésed és részvételed során kitöltöd és vezeted a kért dokumentumokat!

Minden sikeresen teljesített tanfolyamunkról résztvevőink az Oktatóközpont által kiállított tanúsítványt kapnak, digitális formában. Amennyiben a Hatóság által a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) kiállított tanúsítványt igényled kérjük, ezt jelezd az oktatásszervezőinknek! Köszönjük!

Nézz szét képzéseink között és válaszd Te is a tantermi tanulási formát! 

Tanfolyam kínálat