fbpx

Tantermi képzéseinkről

A járványhelyzetre való tekintettel kiadott, 633/2021. (XI. 18.) kormányrendelet értelmében tantermi képzésekre csak korlátozott számban fogadunk hallgatókat!

Tantermi részvétel esetén a szünetek alatt a közösségi terekben (közlekedő, pihenő szoba) orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező! Kérjük továbbá, hogy minden hallgatónk tartson minimum 1,5 méteres távolságot és lehetőség szerint használjon kézfertőtlenítőt!

Igény esetén biztosítani tudjuk a helyben történő vizsgázás lehetőségét is, továbbá vállaljuk zárt csoportos céges képzéseinket igény szerint kihelyezett, tantermi formában is a megfelelő óvintézkedések betartása mellett.

Kurzusaink továbbra is elérhetőek élő online csatlakozással, valamint ajánljuk e-learning csomagjainkat is. Amennyiben egy adott képzés esetében nincs érdeklődő a tantermi oktatás iránt, úgy a tanfolyamot online módon tartjuk meg. Ha korábban már regisztráltál egy képzésünkre, akkor az adott tanfolyam oktatásszervezőjénél tudsz érdeklődni a tantermi lehetőségekkel kapcsolatban.

Szünetek


A napi 8 óra természetesen nem jelenti azt, hogy egész nap megállás nélkül megy az oktatás. Két pihentető szünetet és egy nagyobb ebédszünetet iktatunk be mindennap, amikor frissítőkkel várunk téged. 

 

  

Catering

A konyhában a szünetek időpontjaiban gyümölccsel és nassolni valóval várjuk hallgatóinkat. Az ebéd elfogyasztására a közös használatú konyhában és az oktatóközpont teraszán is biztosítunk lehetőséget a hallhatóink számára. A Madarász Irodapark pedig biztosít büfészolgáltatást reggel 8-tól délután 15:00-ig. Itt ebédet is kaphatunk, napi menüt, frissensülteket, levest és napi desszertet.

 

 

 

A közelben találhatóak irodai/menza/gyors éttermek, amelyek könnyen megközelíthetőek gyalog is, így általában nem igényel az ebédszünet 1 óráján túli időt. Az étkezési lehetőségekről kérj tájékoztatást a recepciónkon!

Tanúsítvány 

A képzéseinken részt vevő hallgatóink igazolást kapnak digitális formában a tanfolyami részvételről.