fbpx

Tantermi képzésekről

Az elrendelt veszélyhelyzeti állapot miatt, a Masterfield Oktatóközpont ellenkező intézkedésig a hallgatók számára nem tart személyes jelenlétet igénylő tanfolyamokat. Az élő képzéseink online formában érhetők el, illetve továbbra is ajánljuk e-learning csomagjainkat. Megértéseteket köszönjük!

Közel 200 különböző tanfolyam közül választhatnak hallgatóink, megrendelőink.  A tanfolyami portfóliónkban megtalálható összes kurzust képesek vagyunk profi, saját infrastruktúra mellett megtartani. 

 

Képzéseink tantermi keretek közt zajlanak a saját Oktatóközpontunkban, amely a XIII. kerületben található, a Madarász Irodaparkban

Kezdés hétköznaponként 9:00, a tanfolyamok vége 16:30. 

 

 

Szünetek

A napi 8 óra természetesen nem jelenti azt, hogy egész nap megállás nélkül megy az oktatás. Két pihentető szünetet és egy nagyobb ebéd szünetet iktatunk be mindennap. 

09.00-10.30

10.45-12.15

13.15-14.45

15.00-16.30

 

Tanúsítvány

Minden képzés elvégzése során biztosítunk egy cégnévvel és aláírással igazolt teljesítményigazolást jelző tanúsítványt.  

 

Büfé

A konyhában a szünetek időpontjaiban tízóraival és uzsonnával várjuk hallgatóinkat.

A Madarász Irodapark pedig biztosít büfészolgáltatást reggel 8-tól délután 17:00-ig. Itt ebédet is kaphatunk, napi menüt, frissensültetek, levest és napi desszertet.  

 

Ebéd

Az ebédszünet 12.15-13.15-ig tart.

Összegyűjtöttük a közelben található irodai/menza/gyors éttermeket, amelyek könnyen megközelíthetőek gyalog is, így általában nem igényel az ebédszünet 1 óráján túli időt.