fbpx

Tantermi képzéseinkről

 

Megkérünk minden hallgatót, hogy a korlátozások feloldása után is lehetőség szerint használjon kézfertőtlenítőt!

Igény esetén biztosítani tudjuk a helyben történő vizsgázás lehetőségét is, továbbá vállaljuk zárt csoportos céges képzéseinket igény szerint kihelyezett, tantermi formában is.

Kurzusaink továbbra is elérhetőek élő online csatlakozással, valamint ajánljuk e-learning csomagjainkat is. Amennyiben egy adott képzés esetében nincs érdeklődő a tantermi oktatás iránt, úgy a tanfolyamot online módon tartjuk meg. Ha korábban már regisztráltál egy képzésünkre, akkor az adott tanfolyam oktatásszervezőjénél tudsz érdeklődni a tantermi lehetőségekkel kapcsolatban.

Szünetek


A napi 8 óra természetesen nem jelenti azt, hogy egész nap megállás nélkül megy az oktatás. Két pihentető szünetet és egy nagyobb ebédszünetet iktatunk be mindennap, amikor frissítőkkel várunk téged. 

 

  

Catering

A konyhában a szünetek időpontjaiban gyümölccsel és nassolni valóval várjuk hallgatóinkat. Az ebéd elfogyasztására a közös használatú konyhában és az oktatóközpont teraszán is biztosítunk lehetőséget a hallhatóink számára. A Madarász Irodapark pedig biztosít büfészolgáltatást reggel 8-tól délután 15:00-ig. Itt ebédet is kaphatunk, napi menüt, frissensülteket, levest és napi desszertet.

 

 

A közelben találhatóak irodai/menza/gyors éttermek, amelyek könnyen megközelíthetőek gyalog is, így általában nem igényel az ebédszünet 1 óráján túli időt. Az étkezési lehetőségekről kérj tájékoztatást a recepciónkon!

Tanúsítvány 

A képzéseinken részt vevő hallgatóink igazolást kapnak digitális formában a tanfolyami részvételről.