fbpx

Íme a legújabb képzések a palettánkon!

Új Cisco e-learningekkel készültünk nektek, melyekhez most március 31-ig kiemelt kedvezménnyel juthattok hozzá a Masterfieldnél.

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani 14 vadonatúj Cisco képzésünket, amelyeket most már a Masterfield e-learning tanfolyam kínálatában is megtalálhatsz. A tananyag angol nyelvű, így angol nyelvtudás a kurzusok elvégzéséhez szükséges! Ezeket a képzéseket akár otthonod kényelméből vagy munkahelyedről is elvégezheted, a saját tempódban és szabadidődhöz igazodva. 


Mik ezek az új e-learning kurzusok? Íme a lista!

Ismerd meg jobban a legújabb képzéseinket, kattints a linkekre és olvasd el bővebb tájékoztatónkat az e-learningek adatlapján!

 

 

Miért válaszd a Masterfield Oktatóközpontot CISCO tanulmányaidhoz? 


A Masterfield Oktatóközpontnál biztosak vagyunk benne, hogy segítségünkkel minden egyes diákunk jól kamatoztatható tudásra tesz majd szert az általunk indított tanfolyamok és képzések bármelyikén.

Ennek szellemében a tananyagainkat is a legfrissebb IT trendek és vállalati igények alapján alakítottuk ki, így élvonalbeli tudást kínálunk azok számára, akik bővíteni kívánják ismereteiket vagy egyes részterületeket szeretnének elsajátítani szakértői szinten. Ehhez pedig a legnagyobb szaktudással rendelkező oktatókat válogattuk össze, hogy a lehető leghasznosabb ismereteket sajátíthassák el hallgatóink, az ország legelismertebb szakembereitől.