fbpx

A közlekedési és kapcsolódó ágazatban foglalkoztatott munkavállalók képzéséért.

Célja, hogy a közlekedési és kapcsolódó ágazatok igényeit elégítse ki, legyen szó akár soft skill, akár komolyabb programozói tanfolyamokról.

A Ginop-6.1.9-18 Közlekedési Képzési és Vizsgacentrum kialakítása című projekt keretén belül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.  által alkotott konzorcium mintegy 8-12.000 fő munkahelyi képzését támogatja a rendelkezésre álló 1 milliárd Ft keretösszegből.

 

 

A program fő célja, hogy a közlekedési és kapcsolódó ágazatok valós képzési igényeit elégítse ki, legyen szó akár soft skill, akár komolyabb programozói tanfolyamokról.

Összegyűjtöttük a főbb tudnivalókat:

  • a támogatást a közlekedési és kapcsolódó ágazatokban működő cégek mérettől függetlenül vehetik igénybe;
  • a pályázat területi hatálya az ország hat kevésbé fejlet régiójának megyéire terjed ki: Észak-Magyarország, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl;
  • a projektek megvalósításának határideje: 2023. március 31.;
  • a pályázat keretén belül a vállalkozások az ún. képzési jegyzéken szereplő képzések megvalósítására pályázhatnak. Amennyiben az igénybe venni kívánt képzés nem szerepel a jegyzéken, úgy a vállalkozás kérelmet nyújthat be a KTI felé, melyet elbírálva a jegyzék bővítésre kerül;
  • a támogatás intenzitása az állami támogatási kategória és a képzési díj mértékének függvénye.

 

Szeretnél még többet megtudni?

Bővebb információ a KTI weboldalán olvasható: Hirdetmény vállalkozásoknak – Közlekedési Képzési és Vizsgaközpont (kkvkportal.hu)

A képzési jegyzék a következő linken elérhető: Képzési jegyzék – Közlekedési Képzési és Vizsgaközpont (kkvkportal.hu)

A pályázat további fontosabb részleteivel kapcsolatban keresd szakértőnket:

 

Egedi Eszter
értékesítési menedzser
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+3612880179

 

Miért válaszd a Masterfield Oktatóközpontot GINOP pályázatodhoz? 


A Masterfield Oktatóközpontnál biztosak vagyunk benne, hogy segítségünkkel minden egyes partnerünk jól kamatoztatható tudásra tesz majd szert az általunk indított tanfolyamok és képzések bármelyikén.

Ennek szellemében a tananyagainkat is a legfrissebb IT trendek és vállalati igények alapján alakítottuk ki, így élvonalbeli tudást kínálunk azok számára, akik bővíteni kívánják ismereteiket vagy egyes részterületeket szeretnének elsajátítani szakértői szinten. Ehhez pedig a legnagyobb szaktudással rendelkező oktatókat válogattuk össze, hogy a lehető leghasznosabb ismereteket sajátíthassák el hallgatóink, az ország legelismertebb szakembereitől.