fbpx

3 új C# nyelvre alapuló tanfolyammal bővítettük a kínálatunkat, hogy még szélesebb ismeretekre tehess szert. Ismerd meg őket és jelentkezz a hamarosan induló képzéseinkre!

Folyamatosan fejlesztjük képzési palettánkat, ezért is szeretnénk most bemutatni nektek a 3 legfrissebb kurzusunkat, amit azoknak ajánlunk, akik aktívan használják a C# programozási nyelvet.

 

WPF (Windows Presentation Foundation) programozás C# nyelven

Nem elég egy programot megírni, egy alkalmazásfejlesztőnek a látványra is hangsúlyt kell fektetnie. Felhasználóbarát, modern, szép megjelenésű, átlátható és még sorolhatnánk, hogy egy felhasználó mi alapján dönti el, hogy azt a felületet, programot, alkalmazást szívesen használja. 

A WPF keretrendszerben rengeteg alkalmazás készült és még ma is igen elterjedt, és biztosan hosszú évekig velünk lesz még. Képzésünkön résztvevők elmélyíthetik C# programozói ismereteiket és magabiztos tudást szereznek  a WPF alapú felhasználó felületek területén. Az oktatott keretrendszer és tervezési minták használatával felhasználóbarát programok fejlesztésére lesznek képesek.


Az ALAPOZÓ tanfolyamon a résztvevők megismerkednek a WPF (Windows Presentation Foundation) keretrendszerrel, a desktop alkalmazások alapvető felépítésével, saját vezérlők létrehozásával, valamint a WPF használatával az MVVM (Model-View-ViewModel) tervezési mintát használva.

A HALADÓ tanfolyamon a résztvevők elmélyíthetik ismereteiket a WPF (Windows Presentation Foundation) keretrendszerről, a template-ek használatáról, ListBox sajátosságokról, a vezérlők egyénre szabásáról Behavior-ök segítségével, valamint a felhasználói felületek mélyebb grafikai lehetőségeiről.

 

.NET Framework - .NET Core migráció C# nyelven tanfolyam

Közeleg egy projekt zárása és közben verzióváltás bevezetésére is készülni kell? A napi munkádban elakadtál, mert az átállással nehézségekbe ütköztél? Gyorsan és a legjobbaktól szeretnéd megismerni a .NET újdonságait?

Képzésünkön résztvevők két nap alatt gyakorlati példákon keresztül ismerik meg a legújabb verzió változásait, buktatóit.

A tanfolyamon résztvevők megismerik, hogyan lehet különféle alkalmazástípusokat a korábbi .NET Framework 4.5/4.8 verzióiról az újabb .NET Core keretrendszerre portolni.