fbpx

Partnereknek

Karrier Partner-program a Masterfield-nél

 

Válogass a legjobb hallgatóinkból!

Szeretnétek bővíteni IT csapatotokat? Vagy keresitek a leendő kollégát a programozás vagy a szoftvertesztelés területén?  A Masterfield Akadémia végzősei között biztosan megtaláljátok az ideális jelöltet. Több hónapon át képezzük diákjainkat Akadémiánkon, ahol nem csak elméleti, hanem erős gyakorlati tudásra is szert tehetnek. 

Akadémiánk hallgatói számára többféle támogatást is biztosítunk. Ezek közé tartozik a Karrier programunk, melynek keretein belül tanulóinknak lehetősége nyílik a tréning után elhelyezkedni egyik partnercégünknél. Főként olyan karrierváltókat célzunk meg, akik mindent megtesznek azért, hogy álmaikat valóra váltsák és IT szakemberré válhassanak; a motiváció és lelkesedés alapkövetelmény nálunk.

 

Szeretnétek bővíteni a csapatot? 

Vagy keresitek új programozó, szoftvertesztelő kollégátokat? A Masterfield végzősei között biztosan megtaláljátok az ideális jelöltet. Több hónapon át képezzük diákjainkat Akadémiánkon, ahol nem csak elméleti, hanem erős gyakorlati tudásra is szert tehetnek.

 

 

Mi a menete a kiközvetítésnek?

Azoknak a cégeknek, akik szeretnék megismerni fejlesztő és szoftvertesztelő diákokat, nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot és csatlakozni Karrier Partner-programunkhoz. Utána hozzáférhetnek potenciális hallgatói adatbázisunkhoz, és ki is közvetítjük a kiszemelt leendő munkavállalót, igény esetén. 

 

Milyen IT területekről közvetítünk hallgatókat?

Jelenleg fejlesztői és szoftvertesztelői területről tudunk hallgatókat kiközvetíteni az érdeklődőknek. Fejlesztő hallgatóink magabiztos Java programozói; tesztelői tréningünk (mely hivatalos ISTQB vizsgafelkészítő modult is tartalmaz) tanulói pedig szoftvertesztelői tudást szereztek nálunk, melyet szívesen kamatoztatnának egy stabil munkahelyen. 

 

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a hallgatókkal?

Nemcsak a már végzett hallgatókat lehet megismernie partnereinknek. Vannak kiemelkedő tanulóink, akik már a képzés során kitűnnek a többiek közül, ők kerülnek be az Ösztöndíj Programunkba. Velük még a végzés előtt kapcsolatba tudnak kerülni az érdeklődő cégek és akár szerződést is lehet kötni velük kölcsönös szimpátia alapján. 

 

Ti választhatjátok ki a számotokra legjobbat!

Ezeket a kiemelkedő diákokat a Masterfield mutatja be a partner cégeknek. A végzős hallgatókat szintén cégünk ajánlja ki partnereinknek. Ha megfelel a ti összes kritériumaitoknak is, már szerződést is köthettek! 

 

 

Hogyan tudom meg, hogy ki a legjobb jelölt a cégem számára?

A klasszikus önéletrajzban szereplő információkon kívül minden hallgatóról többszintű értékelés készül, amelyben szerepelnek személyes jellemzők, oktatói értékelések órai munka alapján és a kiadott házi feladatok értékelése. Szoftvertesztelőink a képzés felénél már eljutnak arra szintre, hogy sikeres ISTQB – Foundation Level vizsgát tegyenek (legtöbbször kiemelkedő teljesítménnyel). Így amikor végeznek, már felelősségteljesen tudják ellátni a tesztelői feladatokat!

 

Milyen közvetítői díja van a programnak és milyen további előnyei?

A partner-programban sikerdíjjal dolgozunk. Cégek számára Partneri programunkhoz való csatlakozás ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent. Azt is érdemes tudni, hogy hallgatóinknak biztosítjuk a továbbtanulás lehetőségét, hiszen 1 éven belül ingyen jöhetnek egy további újabb képzésre, ezzel is támogatjuk egyrészt a szakmai fejlődésüket, másrészt a leendő partnert is, mivel így biztosított az új munkatársuk továbbképzése is.

Elhelyezett jelöltjeinkre 1 éves garanciát vállalunk!

 

Sikerdíjas koncepció

A keretszerződés megkötése/megléte esetén, bármelyik hallgatónkkal felvehetik a kapcsolatot, interjúztathatják őket, kizárólag akkor válik esedékessé a közvetítési sikerdíjunk, ha a munkaszerződés aláírását követően munkába is áll a kiválasztott jelölt. 

 

 

Meglévő munkatársaimat is képezhetem?

Vállalati képzéseinkre meglévő munkatársakat is küldhettek természetesen: széles körű, professzionális informatikai tanfolyamainkon (adatbázisok, dokumentumkezelés, szoftverfejlesztés, szoftvertesztelés, projektvezetés és rendszerüzemeltetés témakörökben) élő online és tantermi formában is részt tudnak venni a hallgatók.

Emellett tudunk cégspecifikus Akadémiát is indítani, igény esetén! Ebben az esetben a partnerünk igényeire szabott oktatási tervet állítunk össze, lásd korábbi projektünket: Egyedi Akadémiai Képzés az NNG-nél.

 

Nézz szét többi tanfolyamunk között is: 

 

 

 

Felkeltettük az érdeklődésed? Csatlakozz Karrier Partner-programunkhoz!
Lépj velünk kapcsolatba!

 

Nagy Erika
HR, Karrier program

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+3618009895