fbpx

 

Karrier Partner Program a Masterfieldnél

 

Válogass a legjobb hallgatóinkból!

Szeretnétek bővíteni az IT csapatot? Keresitek a leendő kollégát a programozás vagy a szoftvertesztelés területén?  A Masterfield Akadémia végzősei között biztosan megtaláljátok az ideális jelöltet. Több hónapon át képezzük diákjainkat Akadémiánkon, ahol nem csak elméleti, hanem erős gyakorlati tudásra is szert tesznek. 

Hallgatóink számára többféle támogatást biztosítunk: ezek közé tartozik Karrier Programunk, melynek keretein belül tanulóinknak lehetősége nyílik a tréning után elhelyezkedni egyik partnercégünknél. Főként olyan karrierváltókat célzunk meg, akik mindent megtesznek azért, hogy álmaikat valóra váltsák és IT szakemberré képezzék magukat; a motiváció és lelkesedés alapkövetelmény nálunk.

 

 

Mi a közvetítés menete?

Azoknak a cégeknek, akik szeretnék megismerni fejlesztő és szoftvertesztelő hallgatóinkat, nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot és csatlakozni Karrier Partner Programunkhoz. Utána hozzáférhetnek potenciális hallgatói adatbázisunkhoz, és igény esetén ki is közvetítjük a kiszemelt munkavállalót. 

 

Milyen IT területekről közvetítünk hallgatókat?

Jelenleg fejlesztői és szoftvertesztelői területről tudunk hallgatókat kiközvetíteni az érdeklődőknek. Fejlesztő hallgatóink magabiztos Java programozói; tesztelői tréningünk (mely hivatalos ISTQB vizsgafelkészítő modult is tartalmaz) tanulói pedig szoftvertesztelői tudást szereztek nálunk, melyet szívesen kamatoztatnának egy stabil munkahelyen. 

 

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a hallgatókkal?

Partnereink nem csak a már végzett hallgatókkal ismerkedhetnek meg: vannak kiemelkedő tanulóink, akik már a képzés során kitűnnek a többiek közül, ők kerülnek be Ösztöndíj Programunkba. Velük még a záróvizsga előtt kapcsolatba tudnak lépni az érdeklődő cégek, kölcsönös szimpátia esetén pedig szerződni is tudnak egymással.

 

Ti választhatjátok ki a számotokra legjobbat!

Kiemelkedő, illetve végzős hallgatóit a Masterfield mutatja be együttműködő partnereinek. Ha a jelöltünk megfelel az összes általatok felállított kritériumnak, azonnal szerződhettek! 

 

Hogyan tudom meg, hogy ki a legjobb jelölt a cégem számára?

A klasszikus önéletrajzban szereplő információkon kívül minden hallgatóról többszintű értékelés készül, amelyben szerepelnek személyes jellemzők, oktatói értékelések órai munka alapján és a kiadott házi feladatok értékelése is. Szoftvertesztelőink a képzés korai szakaszában már eljutnak arra szintre, hogy sikeres ISTQB – Foundation Level vizsgát tegyenek (legtöbbször kiemelkedő teljesítménnyel). Így sikeres záróvizsgájuk után már felelősségteljesen tudják ellátni a tesztelői feladatokat!

 

Milyen közvetítői díja és egyéb előnyei vannak a programnak?

A Karrier Partner Programban sikerdíjjal dolgozunk, a csatlakozás pedig díjmentes és semmiféle kötelezettséggel nem jár. Partnerünkhöz elhelyezett hallgatóinknak további fejlődési lehetőséget is biztosítunk az új munkahelyükön, hiszen a sikeres záróvizsgájuktól számított 1 éven belül részt vehetnek egy további tanfolyamon nettó 100.000 Ft értékben*, ezzel is támogatjuk egyrészről a szakmai előrehaladásukat, másrészről a leendő partnert is azzal, hogy biztosítjuk új munkatársuk továbbképzését.

Elhelyezett jelöltjeinkre 1 éves garanciát vállalunk!

*A részletekről érdeklődjön munkatársunknál.

 

Sikerdíjas koncepció

A keretszerződés megkötése/megléte esetén, bármelyik hallgatónkkal felvehetik a kapcsolatot, interjúztathatják őket, kizárólag akkor válik esedékessé a közvetítési sikerdíjunk, ha a munkaszerződés aláírását követően munkába is áll a kiválasztott jelölt. 

 

 

Meglévő munkatársaimat is képezhetem?

Vállalati képzéseinkre természetesen meglévő munkatársakat is küldhettek: széles körű, professzionális informatikai tanfolyamainkon (adatbázisok, dokumentumkezelés, szoftverfejlesztés, szoftvertesztelés, projektvezetés és rendszerüzemeltetés témakörökben) élő online és tantermi formában is részt tudnak venni a hallgatók.

Emellett lehetőséget tudunk biztosítani cégspecifikus Akadémia indítására is! Ebben az esetben a partnerünk igényeire szabott oktatási tervet állítunk össze, lásd korábbi projektünket: Egyedi Akadémiai Képzés az NNG-nél.

 

Nézz szét többi tanfolyamunk között is: 

 

 

Felkeltettük az érdeklődésed? Csatlakozz Karrier Partner Programunkhoz!
Lépj velünk kapcsolatba!

 

Nagy Erika

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1-800-9895

Egedi Eszter

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-1-288-0179