fbpx

Szoftvertesztelő tanfolyamok

A Masterfield Oktatóközpont hazánkban elsők között kezdett el tesztelőket oktatni és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ebben a témakörben jelenleg is mi rendelkezünk a legszélesebb képzési portfólióval.

Az International Software Testing Qualifications Board (ISTQB), a szoftvertesztelés legfontosabb nemzetközi szervezete által akkreditált képzéseket tartunk. A tanfolyamok végén lehetőséget biztosítunk a nemzetközileg elismert vizsga letételére. Természetesen a vizsgával megszerezhető minősítések fontosak,így tanfolyamaink során a lehető legalaposabban segítjük a vizsgafelkészülést.

Szoftvertesztelői képzéseink népszerűsége töretlen, kurzusaink rendszeresen telt házasak, ezért bárki számára bátran ajánljuk őket.

A gyakorlott szoftvertesztelőknek továbbképzést, szakmai előrelépést biztosítunk, illetve félévente egyszer olyan nemzetközi kurzust, amelyet világszinten is nagyon ritkán szervezhetnek meg az ISTQB partnerek. 

A Masterfield Oktatóközpont az oktató intézmények között hazánkban elsőként vált jogosulttá ISTQB minősített tesztmérnök tanfolyamok szervezésére. Elmondható, hogy ez nem csak az Oktatóközpont, de a szoftvertesztelők számára egyaránt nagy eredmény, mert Magyarországon a tesztmérnök szakma professzionális oktatására eddig nem volt példa.

Ugyanakkor a munkaerőpiacon állandó, súlyos probléma a képzett tesztmérnökök hiánya

A Masterfield kiemelt célja, hogy a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően hazánkban is elismertté tegye a szoftvertesztelést, mely speciális tudást igényel. Ennek érdekében már nem csupán az ISTQB minősítés szerezhető meg Oktatóközpontunknál, hanem széles körben igyekszünk betekintést nyújtani a tesztmérnökök feladataiba, és az ehhez szükséges eszközökbe.

Amennyiben érdekel a szoftvertesztelés és szeretnél ezen az izgalmas területen dolgozni, kezdőknek szóló tanfolyamunkat ajánljuk, ahol megismerkedsz az alapokkal és megszerezheted a ma már minden tesztelőtől elvárt ISTQB minősítést. Ez a képzés már tapasztalt tesztelőknek is szól, akik a vizsgára való felkészülést szeretnénk hatékonyan elvégezni.

Bemutatjuk az ingyenes nyílt forráskódú teszteszközöket a tesztautomatizálás, és a teljesítménytesztelés lehetőségeit.

IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation Level vizsgafelkészítő tanfolyamunk pedig nemzetközileg elismert követelésmenedzsment minősítés megszerzésére készít fel.

Az ISTQB minősítések esetében az intézmény és az oktatási anyag tanúsítását a Hungarian Testing Board (HTB), az ISTQB (International Software Testing and Qualification Board) szoftvertesztelői világszervezet egyedüli magyarországi tagszervezete végezte.


Szoftvertesztelés a Masterfield Akadémián

2017 év elején Szoftvertesztelői akadémiai programokat indítottunk. 

A Szoftvertesztelői akadémia  az olyan minőségbiztosítási oldala iránt érdeklődőknek szól, akik olyan - akár hétvégi - kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, mely 2-3 hónap alatt felkészíti őket a gyakorlati munkavégzésre és a nemzetközi vizsgára.

A program elérhet Intenzív, Esti és Hétvégi ütemezésben is. 

 

Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia Szoftvertesztelői felmérés 2019

Ismét elkészítettük a tavalyi nagysikerű, hazai viszonylatban kifejezetten nagyszabású kutatásunkat, amelynek az eredményeiről itt értesülhettek: 

Szoftvertesztelés helyzete Magyarországon 2019 Többféle szinten különbőző certifikációkból választhatsz

 


Gyere és tanulj Akadémiánkon!