fbpx

A Masterfield Oktatóközpont hazánkban elsők között kezdett el tesztelőket oktatni és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ebben a témakörben jelenleg is mi rendelkezünk a legszélesebb képzési portfólióval.

Az International Software Testing Qualifications Board (ISTQB), a szoftvertesztelés legfontosabb nemzetközi szervezete által akkreditált képzéseket tartunk. A tanfolyamok végén lehetőséget biztosítunk a nemzetközileg elismert vizsga letételére. Természetesen a vizsgával megszerezhető minősítések fontosak,így tanfolyamaink során a lehető legalaposabban segítjük a vizsgafelkészülést.

Szoftvertesztelői képzéseink népszerűsége töretlen, kurzusaink rendszeresen telt házasak, ezért bárki számára bátran ajánljuk őket.

A gyakorlott szoftvertesztelőknek továbbképzést, szakmai előrelépést biztosítunk, illetve félévente egyszer olyan nemzetközi kurzust, amelyet világszinten is nagyon ritkán szervezhetnek meg az ISTQB partnerek. 

A Masterfield Oktatóközpont az oktató intézmények között hazánkban elsőként vált jogosulttá ISTQB minősített tesztmérnök tanfolyamok szervezésére. Elmondható, hogy ez nem csak az Oktatóközpont, de a szoftvertesztelők számára egyaránt nagy eredmény, mert Magyarországon a tesztmérnök szakma professzionális oktatására eddig nem volt példa.

Bemutatjuk ISTQB szoftvertesztelői képzéseinket:


 

Hazánkban állandó probléma a képzett szoftvertesztelők hiánya

A Masterfield kiemelt célja, hogy a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően hazánkban is elismertté tegye a szoftvertesztelést, mely speciális tudást igényel. Ennek érdekében már nem csupán az ISTQB minősítés szerezhető meg Oktatóközpontunknál, hanem széles körben igyekszünk betekintést nyújtani a tesztmérnökök feladataiba, és az ehhez szükséges eszközökbe.

Amennyiben érdekel a szoftvertesztelés és szeretnél ezen az izgalmas területen dolgozni, kezdőknek szóló, CTFL tanfolyamunkat ajánljuk, ahol megismerkedsz az elméleti alapokkal és megszerezheted a ma már minden tesztelőtől elvárt ISTQB minősítést. Ez a képzés már tapasztalt tesztelőknek is szól, akik a vizsgára való felkészülést szeretnénk hatékonyan elvégezni. Bemutatjuk az ingyenes nyílt forráskódú teszteszközöket a tesztautomatizálás, és a teljesítménytesztelés lehetőségeit.

IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation Level vizsgafelkészítő tanfolyamunk pedig nemzetközileg elismert követelésmenedzsment minősítés megszerzésére készít fel.

Az ISTQB minősítések esetében az intézmény és az oktatási anyag tanúsítását a Hungarian Testing Board (HTB), az ISTQB (International Software Testing and Qualification Board) szoftvertesztelői világszervezet egyedüli magyarországi tagszervezete végezte.

Szoftvertesztelés a Masterfield Akadémián

A Szoftvertesztelői akadémia  az olyan minőségbiztosítási oldala iránt érdeklődőknek szól, akik olyan - akár hétvégi - kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, gyakorlati tudássalAz Akadémiai tanfolyam 2-5 hónapon keresztül tartanak, a 1-5 napos többi kurzusunkkal szemben. Akadémiai tanfolyamunkon 3 féle ütemezésben is részt vehetsz, mégpedig nappali intenzív, esti, illetve hétvégi beosztásban. Ezzel segítjük azokat a karrierváltókat, akik napközben nem tudnának tanulni, hiszen munkájuk teljes nappali elfoglaltságot jelenthet hétközben. 

 Gyere és válts válságálló karrierre a következő Akadémiánkon:

 

 

A szoftvertesztelés alakulása 2022-ben

Elkészült legújabb felmérésünk a szoftverteszteléssel kapcsolatban! Kérdőívünkkel célunk a szakma mélyebb megismerése volt, a magyarországi sajátosságok 2022-es felmérése. A Masterfield a kezdetektől fogva a szoftverminőség-biztosítás elkötelezett híve, így professzionális szinten foglalkozik szoftverteszteléssel és annak oktatásávalA 2017-es, 2018-as és 2019-es eredmények után most megmutatjuk neked, hogy hogyan alakult a Covid után a szoftvertesztelés helyzete. 

SZOFTVERTESZTELÉS HELYZETE MAGYARORSZÁGON:
A 2022-ES EREDMÉNYEKÉRT KATTINTS IDE!