fbpx

Ismerd meg a Microsoft 365-ben rejlő lehetőségeket!

Négy tanfolyamot mutatunk most neked, ha átálltok Microsoft 365-re vagy csak szeretnél benne továbbfejlődni.

Az Office 365 a Microsoft által üzemeltetett felhő alapú, üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatás. Bár nevében a - rendkívül népszerű és jól ismert - Office alkalmazáscsomagra asszociál, erősségét a számos üzleti életben szükséges felhőszolgáltatásként elérhető szerverszolgáltatás adja.

 

A szoftver segítségével azonnali hozzáférést kapunk a Microsoft Office új verzióihoz, amelyek szinkronizálódnak a különböző eszközök között is. Ám az Office 365 ennél jóval többet nyújt: nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű szervezet számára elérhetőek, az online értekezletektől a dokumentumok megosztásán át az üzleti levelezésig.

Bárhol is dolgozzunk, mindig a munkához szükséges fájlok és eszközök legfrissebb verzióit érhetjük el, ráadásul gyakorlatilag bármilyen eszközről. A kollégák közti hatékony együttműködést is segíti az Office 365, hiszen az üzleti levelezést, megosztott naptárakat, csevegő- és webkonferencia-szolgáltatást, valamint a felhőben tárolt legfrissebb dokumentumok elérését is biztosítja. Akár egyszerre is dolgozhatunk biztonságban együtt másokkal, mégis távol egymástól.


 

Négy képzés, amit neked ajánlunk a témában

Szeretnél többet tudni az Office 365 újdonságairól, elsősorban a legtöbbet használt Word, Excel és PowerPoint programokról, valamint a közös munka lehetőségéről a OneDrive-on? Microsoft Office 365 változattal dolgozó felhasználó vagy? Az Office hagyományos eszközeit már ismered, vagy átállást terveztek az Office 365-re? Adminisztrátor vagy, aki a Microsoft 365 menedzsmentjében mélyebb ismereteket szeretne szerezni? Képzéseinken megismerheted a Microsoft 365 felhő alapú környezet testreszabását és különleges lehetőségeit! Megtanítjuk neked a Microsoft 365 felhő alapú környezet szolgáltatásait, képes leszel a Microsoft online eszközeit hatékonyan, a csoportmunka lehetőségeit maximálisan támogatva használni. 

 

Válaszd ki a számodra releváns képzést és jelentkezz!