fbpx

Vezetőnek lenni rengeteg kihívással jár. Ezekben igyekszünk támogatni téged képzéseinkkel!

Legújabb, vezetőknek szóló tanfolyamaink segítséget nyújtanak abban, hogy a nehéz helyzeteket is a lehető legjobban kezelhesd.

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani ezeket a TeamGuide csapatával közösen megszervezésre kerülő tréningeket, amelyeket most már a Masterfield tanfolyam kínálatában is megtalálhatsz. A kurzusok elvégzéséhez előképzettség nem szükséges! Ezeken a képzéseken akár otthonod kényelméből vagy munkahelyedről is részt vehetsz, hiszen mind a négy tanfolyam élő online becsatlakozással is elérhető. 


Mik ezek az új, vezetőknek szóló tréningek? Íme a lista!

Ismerd meg jobban a legújabb képzéseinket, kattints a linkekre és olvasd el bővebb tájékoztatónkat a kurzusok adatlapján!

Miért válaszd a Masterfield Oktatóközpontot vezetői tanulmányaidhoz? 


A Masterfield Oktatóközpontnál biztosak vagyunk benne, hogy segítségünkkel minden egyes partnerünk jól kamatoztatható tudásra tesz majd szert az általunk indított tanfolyamok és képzések bármelyikén.

Ennek szellemében a tananyagainkat is a legfrissebb IT trendek és vállalati igények alapján alakítottuk ki, így élvonalbeli tudást kínálunk azok számára, akik bővíteni kívánják ismereteiket vagy egyes részterületeket szeretnének elsajátítani szakértői szinten. Ehhez pedig a legnagyobb szaktudással rendelkező oktatókat válogattuk össze, hogy a lehető leghasznosabb ismereteket sajátíthassák el hallgatóink, az ország legelismertebb szakembereitől.