fbpx

 

A legnaprakészebb szoftvertesztelői képzést keresed?


A Masterfield lett itthon az első képzőintézmény, akinek tananyagait jóváhagyta és a CTFL v4.0 minősítési rendszerének megfelelőnek ítélte a HTB!

A szoftvertesztelők minősítését végző nemzetközi szervezet, az International Software Testing Qualification Board (ISTQB) szeptemberben frissítette Certified Tester Foundation Level (CTFL) minősítési programjának követelményeit.

Ez azt jelenti, hogy a korábbi tantervre épülő, magyar nyelvű CTFL vizsga idén november után már nem lesz elérhető, a tesztelői képzést folytató intézményeknek mielőbb át kell állniuk a korábbi, 3.1 verzióról a 4.0 verzióra.

Oktatóközpontunk folyamatosan figyelemmel kíséri a változásokat, képzésünk keretében már rendelkezésre állnak a legfrissebb követelményeknek megfelelő tananyagok – és erről most hivatalos elismerést is szereztünk!

Az öt magyarországi akkreditált képzőközpont közül a Masterfield Oktatóközpont lett az első, akinek új tananyagait jóváhagyta és a CTFL v4.0 minősítési rendszerének megfelelőnek ítélte az ISTQB kizárólagos magyarországi képviselete, a Hungarian Testing Board (HTB).

Ha szoftvertesztelőként szeretnél elhelyezkedni, a CTFL tanúsítvány megszerzése elengedhetetlen a számodra.

 

Szerezd meg nálunk az új követelményrendszernek megfelelő képesítést!

Intenzív, háromnapos ISTQB CTFL vizsgafelkészítő képzésünk során oktatóinkkal már a legfrissebb vizsgakérdéseket gyakorolhatod! 
Ha átfogóbb képzés érdekel, esetleg kevesebb tapasztalatod van a témában, junior szoftvertesztelői akadémiánkat ajánljuk.

 

Kérdés esetén keress minket bátran!