fbpx

Oracle WebLogic Server adminisztráció

Tanfolyam kódja:
MFWLA1
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, 3 egymást követő munkanap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30
Ára:
239 500 Ft + Áfa
Akciók:

Anyák napja egész évben

Rövid ismertetés:

A tanfolyamon hallgatóink elsajátíthatják a nagyvállalati környezetben rendkívül elterjedt Oracle WebLogic Server adminisztrációját. Tanfolyamunkat magyar nyelven hazai előadó tartja. Igény szerint angol nyelvű oktatás is megoldható.

Előfeltételek:

Alapszintű IT üzemeltetési tapasztalat

Kiknek ajánljuk?

Nagyvállalati IT üzemeltetőknek

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

Jelenleg az Oracle WebLogic Server piacvezető J2EE alkalmazásszerver, mely mindenre kiterjedő szolgáltatásai révén kiemelkedő rendelkezésreállást biztosít.

Tanfolyamunkon hallgatóink átfogó ismereteket szerezhetnek az Oracle WebLogic Server adminisztrációjáról. Megszerzett tudásukkal a WebLogic Server eddig számukra ismeretlen funkcióit is kihasználhatják. Tanfolyamunkat elsősorban üzemeltetőknek ajánljuk, de a WebLogic Server architektúrán dolgozó fejlesztőknek is hasznos tudást nyújt mindennapi munkájukhoz.

 

Tematika: 

1. ORACLE WEBLOGIC SERVER ÁLTALÁNOS FELÉPÍTÉSE, FUNKCIÓI

2. ORACLE WEBLOGIC SERVER INSTALLÁCIÓ ÉS BEÁLLÍTÁSOK ISMERTETÉSE

3. ORACLE WEBLOGIC SERVER, MINT WEB KISZOLGÁLÓ

4. BIZTONSÁGI LEHETŐSÉGEK ÉS BEÁLLÍTÁSOK

5. SZERVER SZOLGÁLTATÁSAI (JDBC, JMS, JNDI, WTC, TRANZAKCIÓK)

6. STARTUP/SHUTDOWN OSZTÁLYOK

7. FEJLESZTŐI ÉS ÉLES KÖRNYEZETEK BEÁLLÍTÁSAI

8. NODE MANAGER

9. SNMP (EGYSZERŰ HÁLÓZAT MENEDZSMENT PROTOKOLL)

10. ORACLE WEBLOGIC SERVER MONITOROZÁSA

11. HÁLÓZATI CSATORNÁK

12. ADMINISZTRÁCIÓS SZKRIPTEK LEHETŐSÉGEI

13. ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE, ÉLETCIKLUS-KEZELÉSE

14. CLUSTERING (BEÁLLÍTÁSOK, SZOLGÁLTATÁSOK, ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE)

 

Oracle képzéseink a Masterfield által kidolgozott tananyag alapján zajlanak.

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft SQL szerver Transact SQL nyelv alapjait

A tanfolyamon a hallgatók mélyebb ismereteket szerezhetnek a Microsoft SQL szerver Transact SQL nyelvről

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a legnépszerűbb NoSQL adatbáziskezelővel, a mongoDB-vel

A tanfolyamon hallgatóink elsajátítják egy Oracle adatbázis alapú valós üzleti Java alkalmazás tervezését és felépítését.

A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az Oracle adatbázisok telepítésével, üzemeltetésével és hangolásával kapcsolatos feladatokat.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják az Oracle Business Intelligence termékcsaládhoz tartozó Answers eszköz használatát, valódi jelentések létrehozását gyakorolva.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják az Oracle Business Intelligence termékcsaládhoz tartozó Publisher eszköz használatát, valódi jelentések létrehozását gyakorolva.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják az Oracle Business Intelligence alapfogalmait és az Enterprise Edition változatban létrehoznak egy valódi BI rendszert, beleértve a fizikai, üzleti és jelentéskészítési modell elkészítését is.

A tanfolyamon a hallgatók megismerik az Oracle PL/SQL programozási nyelvet alaptól középfokú szintig

A tanfolyamon a hallgatók mélyebb, haladó ismereteket szerezhetnek az Oracle PL/SQL nyelvről

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják az Oracle adatbázissal kapcsolatos SQL teljesítményoptimalizálást és tuningolást, sok gyakorlati példán keresztül, számos hasznos tippet és trükköt megismerve

A tanfolyamon hallgatóink elsajátíthatják a nagyvállalati környezetben rendkívül elterjedt Oracle WebLogic Server 11g verziójának finomhangolását. Tanfolyamunkat magyar nyelven hazai előadó tartja. Igény szerint angol nyelvű oktatás is megoldható.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják az SQL lekérdezések írásának alapjait Microsoft T-SQL alapon.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják az SQL lekérdezések írásának alapjait Oracle SQL alapon.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkedhetnek az SQL nyelvvel. Többféle platformon, többféle eszközzel dolgoznak a tanfolyam alatt, biztosítva, hogy szoftverfejlesztési munkájuk során ne legyen gondjuk többé SQL parancsok írásával és futtatásával.SQL nyelvre szinte minden fejlesztőnek szüksége van, de általában csak alapszinten. Tegyük fel, hogy van egy 10 fős fejlesztői csapat, ilyenkor maximum 1 fő profi SQL-esre van szükség. Ezért ezen a tanfolyamon megpróbálunk az igazán fontos, minden fejlesztő számára nélkülözhetetlen alap SQL tudásra koncentrálni.

A tanfolyamon átvesszük az SQL nyelv alapjait, majd rátérünk a különféle típusú adatbázis szerverekre és azok használatára. A tematika nagyon fontos részét képezi az SQL eszközök elsajátítása.

Tanfolyam időpontok

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is