fbpx

C# tanfolyamunk végzett hallgatójával beszélgettünk!

"Az oktató példaértékű volt, és az oktatás színvonala is kiváló volt. A tanfolyamjaitok mindig nagyon érdekesek, hasznosak és színvonalasak, ez is ok a lelkesedésemre."

Geönczeöl Gáspárral, a Magyar Földgáztároló Zrt. rezervoár mérnökével beszélgettünk, aki már évek óta visszatérő hallgatója Oktatóközpontunknak. Python programozás alapok, Java programozás alapok, Javascript programozás alapok, Microsoft Access makró programozás és PHP programozás alapok tanfolyamai után mostani interjúnkban a legújabb, C# alapok képzésen szerzett tapasztalatairól kérdeztük őt.


Honnan hallottál a Masterfieldről? Miért a mi Oktatóközpontunkra esett a választásod?

Az interneten kerestem ki az IT tréningeket biztosító cégeket, ár-tartalom alapján választottam ki a Masterfieldet, majd „odaszoktam” a kedvező tapasztalatoknak köszönhetően. A neten böngészve több IT tréning céggel találkoztam, de titeket választottalak, mert számos pozitív értékelést találtam rólatok, és az ár-érték arány is vonzó volt számomra.

 

Jelenlegi munkahelyeden milyen pozícióban dolgozol?

Több mint 17 éve a szakmámban dolgozom rezervoár mérnökként a Magyar Földgáztároló Zrt.-nél, áramlásmodellezésen és termodinamikán alapuló területen fejlesztek modelleket. Innovatív technológiákkal foglalkozom (hidrogéntárolás, fizikai-kémiai modellezés, stb). A mi mérnöki szakmánknak nagyon fontos alappillére az informatika és azon belül a programozás.

 

Geönczeöl Gáspár - rezervoár mérnök

 

Miért az C# alapok képzésünkre jelentkeztél? Hogyan kapcsolódik ez a munkádhoz?

Mivel munkám során nagy mennyiségű adatot kell mozgatnom, rendszereznem és feldolgoznom az adatbázisokban és adattárházakban, úgy éreztem, hogy továbblépésre van szükségem a programozási készségek terén. Eddig főként VBA-t használtam, de úgy gondoltam, hogy a C# és Python tudás megszerzése segíthet a munkám hatékonyságának növelésében.

 

Mi tetszett a legjobban a tanfolyam során? Van olyan, amit kiemelnél?

A tanfolyam során a legjobban a gyakorlatorientált oktatást és a reprezentatív példák kidolgozását élveztem. Ezek segítettek abban, hogy valóban megérthessem és elsajátíthassam az új tananyagot.

Mi a véleményed a szervezést illetően?

A szervezés kifogástalan volt, mindennel teljes mértékben meg voltam elégedve.

 

Milyennek találtad az oktatót és az oktatás színvonalát?

Az oktató példaértékű volt, és az oktatás színvonala is kiváló volt. A tanfolyamjaitok mindig nagyon érdekesek, hasznosak és színvonalasak, ez is ok a lelkesedésemre.

 

Online vagy tanteremben végezted el a kurzust és milyen tapasztalataid voltak a képzési formáról, amit választottál?

Online formában vettem részt a képzésen, amit az utóbbi pandémiás években már megszoktunk. Bár vannak hátrányai és előnyei is, most már úgy érzem, hogy újra kipróbálnám a személyes részvételt.

 

Tervezel-e további tanfolyamokat is elvégezni? Ha igen, melyek azok?

VBA-ban programoztam eddig, de igényeltem a korszerű objektum-orientált nyelvek és fejlesztőkörnyezetek megismerését is. Így miután cégemtől támogatást kaptam a továbbképzéseimre, jelentkeztem a Masterfield tanfolyamaira. Nagyon hasznos ismereteket szereztem, melyet a munkám során tudok alkalmazni. Természetesen tervezek további képzéseket is elvégezni, például: C# programozás középhaladó tanfolyam, C# programozás haladó tanfolyam, WPF (Windows Presentation Foundation) programozás C# nyelven - alapozó képzés, WPF (Windows Presentation Foundation) programozás C# nyelven - haladó kurzusWeb és mobil alkalmazások fejlesztése C# nyelven tanfolyam.

 

 

Ajánlanád-e másoknak is, hogy a Masterfieldnél tanuljanak?

Mindenképpen ajánlanám másoknak is a Masterfieldnél való tanulást, nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak az Oktatóközponttal kapcsolatban.

 

 

Felkeltettük az érdeklődésedet és Te is szívesen belevágnál a programozásba?
Akkor csatlakozz hallgatóinkhoz a hamarosan induló csoportok egyikénél! Nézz szét képzéseink között!