fbpx

Webfejlesztés Pythonnal (Django, Flask) online

Tanfolyam kódja:
MFPYTHWEB
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, 3 egymást követő munkanap, napi 8 online tanóra, 9.00-16.30
Ára:
159 500 Ft + Áfa
Rövid ismertetés:

A hallgatóink a tanfolyam keretében megismerkednek a Python webes alkalmazások hatékony fejlesztését támogató technikáival.

Előfeltételek:

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele a Python programozási alapok ismerete, ezért kérjük, hogy töltsd ki 20 kérdésből álló tesztsorunkat, mellyel leellenőrizheted, hogy milyen szinten ismered a Python programozási nyelvet, ezáltal könnyebben tudsz tudásodnak megfelelő képzést választani. 

Kattints IDE a kérdéssorért! 

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik már elvégezték a Python programozás alapok tanfolyamunkat vagy már rendelkeznek Python ismeretekkel és szeretnék megismerni a webes alkalmazások létrehozását Python keretrendszerek alkalmazásával

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

Webes alkalmazások létrehozására számos lehetőség, technológia áll a fejlesztők rendelkezésére Pythonban. Tanfolyamunk célja, hogy részletesen bemutassa ezeket a technológiákat. Hallgatóink megismerik az SPA (Single Page Application) webes alkalmazások létrehozásának lehetőségeit a Flash keretrendszer használatával. Átfogó ismereteket szereznek a RESTful webszolgáltatások Python megvalósításáról és a website-ok készítéséhez nélkülözhetetlen Django keretrendszerről.

Az alábbi ábrán összefoglaltuk a Python nyelv teljeskörű elsajátításához vezető általunk javasolt tanulási útvonalat. Természetesen adott tudással már rendelkező hallgatóink köztes ponton is bekapcsolódhatnak az útvonalba. 

Azon hallgatóinknak, akik még nem rendelkeznek programozási ismeretekkel első lépésnek a Programozási alapok (MFPROG1) tanfolyamunkat ajánljuk. Azon hallgatóink, akik már ismerik a Python programozás alapjait kérjük, hogy tekintsék meg Python haladó tanfolyamunkat (MFPYTH2). A Python programozás alap, vagy haladó tanfolyamunkat elvégezve hallgatóink tovább léphetnek a specifikus Python programozási területek irányába. Tesztelés, webfejlesztés  és adatelemzés/adatfeldolgozás területek közül választhatnak.

 
Tematika: 

1. WEBOLDALAK ADATAINAK AUTOMATIKUS KINYERÉSE (SCRAPY, BEAUTIFULSOUP)

1.1. Alapfogalmak, működési elvek
1.2. Weboldalak bejárása, tartalmuk elemzése
1.3. HTML és XML feldolgozás
1.4. XPath és CSS lekérdezések

 

2. FLASK KERETRENDSZER

2.1. Flask keretrendszer felépítése
2.2. Flask keretrendszer használatba vétele (Application Factory)
2.3. Flask routing
2.4. Flask Blueprint és View
2.5. Flask sablonok
2.6. Redirect használat
2.7. Session kezelés
2.8. Standard Context
2.9. Standard Filters

 

3. REST ALAPÚ KOMMUNIKÁCIÓ

3.1. RESTful alapelvek
3.2. Get művelet
3.3. Pull művelet
3.4. Post művelet
3.5. Delete művelet
3.6. REST megvalósítása
3.7. Template, routing, űrlapok, autentikáció
3.8. REST API skálázása, teljesítmény kérdések
3.9. Munka adatbázisokkal
 

4. DJANGO KERETRENDSZER

4.1. Django keretrendszer felépítése
4.2. Django telepítése, előfeltételek
4.3. Model réteg
4.4. View réteg
4.5. Template réteg
4.6. App, Model, Migration koncepció
4.7. HTML és CSS tartalom elhelyezése
4.8. Űrlapok készítése Djangoval

 
Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A hallgatóink a tanfolyam keretében megismerkednek a Python adatelemzést, adatfeldolgozást támogató lehetőségeivel.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az egyik legnépszerűbb fejlesztőeszközzel, a Microsoft Visual Studio-val és a C# programozási nyelvvel.

 

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek napjaink még mindig az egyik legfontosabb, legnagyobb múltú és legnagyobb elterjedtségű programozási nyelvével.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítanak több fontos, haladó C++ programozási technikát.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az egyik legnépszerűbb fejlesztőeszközzel a Delphi-vel és talán a legkönnyebben elsajátítható programozási nyelvvel, az Object Pascal-lal.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek egy nagyon gyakori felhasználói felület-adatbázis párossal és összeállítanak egy Microsoft SQL Server alapú Delphi alkalmazást.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a méltán népszerű és rendkívül hatékony Perl programozási nyelvvel.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP alapú webes programozás alapismereteit. Képesek lesznek egyszerűbb webes programozási feladatok megoldására. Megismerik és megszerzik a haladó objektumorientált PHP programozáshoz szükséges előfeltételeket és áttekintést kapnak a PHP gazdag függvény gyűjteményéből.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP programozás haladó szintjét. Megismerik az objektumorientált PHP használatát és mélyebb ismeretekre tesznek szert a PHP függvényeiben. Tervezési mintákat látnak, megismerik az MVC felépítés megvalósítását a nyelvben. Betekintést nyernek két nagyon népszerű PHP keretrendszer, a Laravel és a CodeIgnitier működésébe és alkalmazások létrehozásába, felépítésébe ilyen környezetben.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a programok készítésének alapvető lépéseit, megismerik a programok felépítését és az alapvető programozási technikákat.

 

A hallgatók tanfolyamunk keretében megismerkednek a Python programozási nyelvvel. Gyakorlati példákon keresztül elsajátítják a nyelv és az objektumorientált programozási módszertan alapvető elemeit.

A hallgatóink a tanfolyam keretében megismerkednek a Python programozási nyelv haladó technikáival. Gyakorlati példákon keresztül sajátítják el a haladó szintű programozási ismereteket. Megismerik a Python objektumorientált felépítését, a konkurenciakezelést, a clean-code elveket, és a Python alapú adatbáziskezelést.

A hallgatóink a tanfolyam keretében elsajátítják a Python alkalmazások tesztelésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókat.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a modern webportálok és SPA alkalmazások fejlesztésének alapjait ASP.NET környezetben.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2021-07-21  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-07-12

Képzés nyelve::

Magyar

Első oktatási nap:

2021-11-10  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-11-02

Képzés nyelve::

Magyar

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is