fbpx

Tervezési minták C# .NET környezetben (Design Patterns)

Tanfolyam kódja:
MFDPCS
Tanfolyam hossza:
32 tanóra, 4 egymást követő munkanap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30
Ára:
149 500 Ft + Áfa
Akciók:

Online is csatlakozhatsz!

Rövid ismertetés:

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a legfontosabb tervezési mintákkal, megtanulják felismerni és tudatosan használni őket.

Előfeltételek:

Stabil C# programozási ismeretek, magabiztos Visual Studio használat, alapvető .NET keretrendszer-ismeretek, alapvető objektumorientált programozási ismeretek magabiztos használata.

Kiknek ajánljuk?

A design patterns ismeret minden szoftverfejlesztőtől egy alapvető elvárás, így ajánljuk mindenkinek, aki programozóként dolgozik és még ismeretlen számára a téma vagy szeretne ebben fejlődni.

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

A tanfolyam célja, hogy bemutassa a hallgatóknak a klasszikus objektumorientált tervezési mintákat, ezek implementálását, működését, felhasználási lehetőségeit nagyobb rendszerekben. A tanfolyam során először megismerkedünk néhány magasabb szintű objektumorientált szoftvertervezési elvvel, implementáljuk a klasszikus „Gang of four” tervezési mintákat illetve néhány modern adatvezérelt alkalmazás-tervezési mintát, végül pedig megnézzük, hogyan tudjuk nagyobb rendszerekben a minták kombinációját is használni.

Tematika:

1. PROGRAMOZÁSI ALAPELVEK: ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ KÓD KÉSZÍTÉSE

2. OBJEKTUMORIENTÁLT PROGRAMOZÁS ALAPELVEINEK ISMÉTLÉSE

3. TERVEZÉSI MINTÁK FOGALMA

4. TERVEZÉSI MINTÁK TÖRTÉNETE: GANG OF FOUR

5. TERVEZÉSI MINTÁK CSOPORTOSÍTÁSA (LÉTREHOZÁSI, STRUKTURÁLIS, VISELKEDÉSI)

6. OBJEKTUMORIENTÁLT TERVEZÉSI MINTÁK

6.1. Adapter
6.2. Bridge
6.3. Builder
6.4. Chain of Responsibility
6.5. Command
6.6. Composite
6.7. Decorator
6.8. Facade
6.9. Factory Method
6.10. Flyweight
6.11. Interpreter
6.12. Iterator
6.13. Mediator
6.14. Memento
6.15. Abstract Factory
6.16. Observer
6.17. Prototype
6.18. Proxy
6.19. Visitor
6.20. Singleton
6.21. State
6.22. Strategy
6.23. Template Method

7. ADATVEZÉRELT ALKALMAZÁSOK TERVEZÉSI MINTÁI

7.1. Repository
7.2. Unit of work

8. TERVEZÉSI MINTÁK ÖSSZEKAPCSOLÁSA, NAGYOBB RENDSZERELEMEK ÉPÍTÉSE

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az egyik legnépszerűbb fejlesztőeszközzel, a Microsoft Visual Studio-val és a C# programozási nyelvvel.

 

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek napjaink még mindig az egyik legfontosabb, legnagyobb múltú és legnagyobb elterjedtségű programozási nyelvével.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítanak több fontos, haladó C++ programozási technikát.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az egyik legnépszerűbb fejlesztőeszközzel a Delphi-vel és talán a legkönnyebben elsajátítható programozási nyelvvel, az Object Pascal-lal.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek egy nagyon gyakori felhasználói felület-adatbázis párossal és összeállítanak egy Microsoft SQL Server alapú Delphi alkalmazást.

A hallgatók tanfolyamunk keretében megismerkednek a Java programozási nyelvvel. Gyakorlati példákon keresztül elsajátítják a nyelv és az objektum orientált programozási módszertan alapvető elemeit.

 

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a legfontosabb tervezési mintákkal, megtanulják felismerni és tudatosan használni őket.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az UML nyelvvel, megtanulják használni a szoftverfejlesztés teljes életciklusában gyakorlati példákon keresztül. Alapértelmezettem az Enterprise Architect eszközben történik a gyakorlati rész bemutatása.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a modern webportálok és SPA alkalmazások fejlesztésének alapjait ASP.NET környezetben.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2020-12-07  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2020-11-27

Képzés nyelve::

Magyar
Akciók:

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is