fbpx

Köszönjük, hogy nálunk tanultál!

Szeretnénk most néhány lehetőségre is felhívni a figyelmed, amelyekkel újabb értékes dolgokra tehetsz szert az elvégzett tanfolyamod után.

 

DÍJMENTES Microsoft kurzusaink

Tanulj velünk, ingyenesen! Szeretnénk abban segíteni, hogy hasznosan tölthesd el a szabadidőd. Ezért készültünk neked két díjmentes online Microsoft videó tanfolyammal, melyhez némi alaptudásra lesz csak szükséged. Kattints a neked tetsző kurzusra és vágj bele a tanulásba!

 

 

Aktuális képzési akcióink és ajánlataink

Összegyűjtöttük neked azokat a tanfolyamokat, amelyeken most kedvezményes áron vehetsz részt, illetve azokat a lehetőségeket, amelyekkel élhetsz kurzusainkon. Válogass közöttük és találd meg a számodra legmegfelelőbbet! 

 

 

 

Informatív levelünk segít neked a tájékozódásban

Szeretnél értesülni a legfrissebb tanfolyamainkról, a legújabb képzési akcióinkról és nyereményjátékainkról? Akkor érdemes neked is igényelned a hetente egyszer kiküldésre kerülő tájékoztató e-mailünket. Fontos tudnod, hogy bizonyos képzési ajánlatok és nyeremények csak a hírlevél olvasóinknak járnak. Iratkozz fel, az alábbi form kitöltésével:

 

  Hírlevél feliratkozás

  Hozzájárulok, hogy hetente egyszer e-mailt küldjetek, mert szeretnék értesülni az új tanfolyamokról, képzési kedvezményekről, legfrissebb hírekről! (Egyes tanfolyami akciók és nyereményjátékok kizárólag a hírlevél olvasóinknak érhetőek el!):

   

   

  Kövess bennünket a közösségi médiában!

  Nemcsak weboldalunkon és tájékoztató hírlevelünkben, hanem a közösségi platformokon is érdemes figyelned tevékenységeinket, hiszen számos érdekes és hasznos információhoz juthatsz hozzá ezeken a felületeinken is. Kattints az alábbi ikonokra és kövess be minket!

   

   

   

  Köszönjük a belénk fektetett bizalmadat, várunk vissza képzéseinken! 

  Üdvözlettel:

  A Masterfield Oktatóközpont csapata