fbpx

 

Augusztusban sikeresen megszereztük az ISTQB Accredited Training Provider címet a Czech  and Slovak Testing Boardnál, így nemzetközi piacra léptünk a szoftvertesztelés világában!

Augusztus hónap meghatározó fordulópontot hozott számunkra, hiszen sikerült megszereznünk az ISTQB Accredited Training Provider címet a Czech and Slovak Testing Board szervezetnél. Ez a sikeres akkreditáció egy újabb lépés azon az izgalmas úton, melyen a szoftvertesztelés világában járunk már több, mint 10 éve.

Az ISTQB Accredited Training Provider cím megszerzése ezekben az országokban egy olyan elismerés, melynek révén a nemzetközi piacon is megjelenhetünk. Így lehetőségünk nyílik a legfrissebb tudást megosztani az érdeklődőkkel, valamint tapasztalatokat cserélni a terület legújabb trendjeiről és módszertanairól, már Csehországban és Szlovákiában is.

Az online, angol nyelvű ISTQB képzéseink mostantól ezekben a régiókban is elérhetővé válnak.  Magas színvonalú oktatásunk révén segítünk felkészülni Hallgatóinknak a kihívásokkal teli jövőre.

Ezen újabb mérföldkővel a hátunk mögött izgatottan és elkötelezetten várjuk azokat a lehetőségeket, melyeket az ISTQB Accredited Training Provider státusz nyújt számunkra. Célunk, hogy továbbra is vezető szerepet töltsünk be a szoftvertesztelés terén, és inspiráljuk a jövő generációját a kiválóságra és innovációra.

 

Téged is érdekelnek az ISTQB képzések? Akkor nézz szét kínálatunkban IDE kattintva