fbpx

Hivatalos EC-Council e-learning tananyagok

 

Az EC-Council szervezet célja a jobb és biztonságosabb kibervilág megteremtése a tudatosság és az oktatás által. Ez az Információ Biztonsági szervezet a tudásátadással, az innováció facilitálásával, a kutatással, és a fejlesztések gyakorlati alkalmazásával segíti a programokban résztvevőket, hogy a kiberbiztonság szakembereivé váljanak.

 
Ennek fényében alkotják meg a képzési anyagokat és a hozzájuk tartozó hivatalos minősítéseket, melyeket az olyan akkreditált szolgáltatóknál lehet megszerezni, mint amilyen a Masterfield Oktatóközpont is!


Oktatóközpontunk 15 féle hivatalos EC-Council tanfolyamot biztosít:

 

A tanfolyam kiválasztása után a tanfolyami adatlapon részletesen tájékozódhatsz a képzést érintő legfontosabb információkról. A képzések és a hozzájuk tartozó adatlapok angol nyelven érhetőek el. 

 

 IT biztonság témában elérhető legkeresettebb képzéseink 

A szoftvertesztelés és kifejezetten az ISTQB képzések magyarországi éllovasaiként már évek óta megrendezzük az ISTQB Advanced Level Security Tester képzést. Egyik legkeresettebb IT biztonsági tanfolyamunkon, a szinte mindig telt házas White Hat Hacker képzésünkön is számtalan hallgató vesz folyamatosan részt, hogy betekintést nyerhessen az etikus hackelés világába.
Ismerd meg őket Te is: