fbpx

IT biztonsági képzések

 

Hivatalos EC Council képzések 

Régóta kapcsolatban állunk a szervezettel, most pedig még szorosabbra fűztük a viszonyunkat, így a hivatalos tanfolyamaikat új formában is elérhetitek nálunk.

Az EC-Council szervezet célja a jobb és biztonságosabb kibervilág megteremtése a tudatosság és az oktatás által. Ez az Információ Biztonsági szervezet a tudásátadással, az innováció facilitálásával, a kutatással, és a fejlesztések gyakorlati alkalmazásával segíti a programokban résztvevőket, hogy a kiberbiztonság szakembereivé váljanak.

Ennek fényében alkotják meg a képzési anyagokat és a hozzájuk tartozó hivatalos minősítéseket, melyeket az akkreditált szolgáltatóknál lehet megszerezni, most már a Masterfield Oktatóközpontnál is!

 

 


A Masterfield Oktatóközpont jelenleg 11 hivatalos EC Council tanfolyamot biztosít.

A tanfolyam kiválasztása után a tanfolyami adatlapon részletesen tájékozódhatsz a képzést érintő legfontosabb információkról. 

A képzések és a hozzájuk tartozó adatlapok angol nyelven érhetőek el. 

 

       
       

IT biztonság témában elérhető legkeresettebb tantermi képzéseink 

A szoftvertesztelés és kifejezetten az ISTQB képzések magyarországi éllovasaiként már évek óta megrendezzük az ISTQB Advanced Level Security Tester képzést.  

Szintén büszkék vagyunk a roppant népszerű és mindig telt házas White Hat Hacker képzésünkre is. 

 

   

 

Amennyiben érdeklődsz a WHITE HAT HACKER tanfolyamunk iránt, érdemes lehet elolvasnod hallgatóinkkal készített interjúinkat is.

 

   

 

A tanfolyamokkal kapcsolatos bővebb információért pedig érdeklődj nálunk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy keresd kollégáinkat a 06-1-800-98-91 -es telefonszámon! 

Tanfolyam naptár

H K Sze Cs P Szo V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Hallgatóink mondták