fbpx
Tanfolyam hossza:
Képzés nyelve:
320 tanóra
Magyar
A képzés díja:
879 500 Ft + Áfa

Tanfolyam időpontok és jelentkezés

Első oktatási nap: 2024. október 14.

Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2024. szeptember 20.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:
879 500 Ft + Áfa
Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2024. október 14.

Hétköznap esti (hétfő és szerda 17.00 - 20.15)
Jelentkezési határidő:
2024. szeptember 20.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:
879 500 Ft + Áfa
Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2024. október 14.

Hétvégi (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2024. szeptember 20.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:
879 500 Ft + Áfa
Kedvezmények:

Zártcsoportos képzésre jelentkezem

Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet.

Jelentkezés időpont nélkül

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.

Ezeket a kedvezményeket veheted igénybe jelentkezéskor:

Rendszerüzemeltető Karrier Program

 

Masterfield Karrier Program

Képzési Hitel

Képzési Hitellel, Kamatmentesen

Masterfield Karrier Program

A Masterfield Rendszerüzemeltető Akadémia az informatikai rendszerek üzemeltetése iránt érdeklődőknek szól, akik programunkon szeretnének piacképes IT üzemeltetési ismeretekre szert tenni.

Az informatika fejlődésével a vállalati IT rendszerek is egyre bonyolultabbá váltak. A mai modern IT rendszereknek sok fontos kritériumnak kell megfelelniük, mint például megbízhatóság, biztonság, teljesítmény és hatékonyság. Az üzemeltetők feladata, hogy folyamatosan nyomon kövessék az informatikai rendszer működését, és ellenőrizzék, hogy a működés valóban eleget teszt az adott kritériumoknak. Az IT üzemeltetők köztudottan megbecsült és jól fizetett szakemberek, akik nélkül a rendszerek képtelenek lennének ellátni feladataikat. Az üzemeltetők szakmai véleményét a szoftverek tervezésekor és fejlesztésekor is folyamatosan figyelembe veszik.

A digitális átalakulásnak Magyarországon a legfontosabb erőforrását az informatikai szakemberek és a megfelelő digitális felkészültséggel rendelkező munkavállalók jelentik. Magyarországon csak informatikusból legalább 22.000 fő hiányzik a munkaerő-piacról, és a hiány folyamatosan növekszik. A digitális értelemben magas szinten felkészült munkavállalók esetében becslések szerint is országosan több százezres hiányról beszélhetünk.

Az üzemeltetők, – akik maguk is IT szakemberek – munkája fontos része a kis- és nagyvállalati rendszerek működtetésének. Feladatuk közé tartozik a rendszerek felügyelete, incidensek elhárítása és kezelése, finomhangolás, architektúra tervezés, biztonsági problémák kezelése.

Az IT üzemeltető egy tanulható hivatás. A tanulás során rengeteg különböző technológiát kell megismerni, de képzésünk résztvevőink minden segítséget megadunk, hogy ne vesszenek el az IT útvesztőiben. Javasoljuk, hogy előzetesen töltsd ki rövid informatikai tesztünket, mellyel bepillantást nyerhetsz, hogy milyen ismeretek szükségesek az üzemeltetői munkához!

A teszt sikeressége vagy éppen sikertelensége természetesen nem garancia semmire, de kezdeti iránymutatásnak mindenképpen hasznos. Ha úgy érzed, hogy mégsem neked találták ki a rendszerüzemeltetést, akkor ajánljuk neked Junior Java Backend FejlesztőJunior Frontend Fejlesztő vagy Junior Szoftvertesztelő akadémiánkat.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot, a következőkre lesz szükséged:

 • Legalább középfokú (érettségi) végzettség
 • Angol nyelvű írásos szöveg középfokú megértése
 • Számítógép és internet hozzáférés
 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó problémamegoldó készség
 • Jó munkabírás, terhelhetőség
 • Számítógépek iránti rajongás ;)
 • Nálunk laptopot nem kell hoznod, mi biztosítunk mindent a tanulásodhoz

Az intenzív programunkon 3 hónap alatt, hétköznap, napközben, normál munkaidőben zajlik az Akadémia. A Masterfield Oktatóközpontban töltött napokon kívül szükséged lesz felkészülésre ahhoz, hogy jól tudj haladni az új ismeretekkel. Ilyen szabadabb napokat is tartalmaz a 3 hónap. Tapasztalatunk szerint szükség van lazább napokra is ahhoz, hogy ez a rengeteg új tudás ne legyen túl megterhelő, és tényleg rögzüljön.

Az esti képzésen egy rövid, intenzív szakasz után hetente két este, munkaidő után zajlik az Akadémia. Hétvégi képzésünk is egy rövid, intenzív szakasszal kezdődik, utána szombatonként történik az oktatás. Hétvégi és esti képzésünk 6 hónapig tart.

A Masterfield Oktatóközpont Rendszerüzemeltető Akadémiája segítséget nyújt az IT üzemeltetői pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi üzemeltetővé. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Célunk továbbá, hogy az állásukat elvesztők, a munkahelyváltók lehetőséget kapjanak egy a munkaerőpiacon keresett szakma elsajátítására.

A Masterfield Rendszerüzemeltető Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett karrier tanácsadást is nyújtunk, és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására.
Választhatod a kedvezőbb díjazással és partnernél történő elhelyezés lehetőségével járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást. 

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.  A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 400 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy Teams interjún szeretnénk virtuálisan találkozni veled, és egy online teszt során a számítógép használatban való jártasságot és a rendszerüzemeltetéshez szükséges készségeidet is bemutathatod. 

Tudjuk, hogy egy ekkora összeget nem könnyű kigazdálkodni, ugyanakkor már erre is van megoldás: igényelj államilag támogatott, kamatmentes hitelt a képzési költségeid finanszírozásához! A szak- és felnőttképzésben tanulók esetében igénybe vehető Képzési Hitel felvétele egyszerű és gyors. A Képzési Hitelről bővebb tájékoztatást itt találsz.

Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, és képzési hitel felvételére sem vagy jogosult, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 5 hónap alatt, 5 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukcióban kifizetendő teljes összeggel és a pontos feltételekkel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

A Masterfield Rendszerüzemeltető Akadémián megismerkedsz a legelterjedtebb vállalati IT platformok üzemeltetésével. Olyan átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. A képzés során lesz elméleti oktatás, hozzá kapcsolódó gyakorlati feladatokkal. A felmerülő kérdések megbeszélésére az oktatási napokon kívül is rendszeres konzultációs alkalmakat biztosítunk. Természetesen ösztönzünk a minél több gyakorlásra, ehhez házi feladatokkal is készülünk. Csak rajtad múlik, hogy milyen mély tudást szeretnél megszerezni, mi ehhez minden feltételt biztosítunk oktatói oldalról.

 • Operációs rendszerek (Linux, Windows)
 • Hálózati ismeretek
 • Biztonsági kérdések
 • Vállalati környezetek
 • DevOps témakörök
 • Folyamatautomatizálás
 • Continuous Integration/Continuous Delivery
 • Rendszerek monitorozása
 • Logelemzés
 • Cloud rendszerek
 • Virtualizált környezetek

Persze, hiszen sok időt fogsz nálunk tölteni. Megnézheted a helyszínt vagy akár belenézhetsz az éppen futó tanfolyamokba. Kérünk, hogy előre jelezd érkezésed, így munkatársaink számítanak Rád!

További információt partnereinknek szóló oldalunkon találsz.

 

Kérdésed van a tréninggel kapcsolatban?Ezek a tanfolyamok és e-learningek is érdekelhetnek

Tekintsd meg néhány további képzésünket a témában


Junior Szoftvertesztelő (06134007)
(MFJTSTAK)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft helyett 719 500 Ft

Kedvezmény:
Időpontok:
szept. 09
nov. 04
Junior Szoftvertesztelő (06134007)
(MFJTSTAKE)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft helyett 719 500 Ft

Kedvezmény:
Időpontok:
szept. 09
nov. 04
Junior Szoftvertesztelő (06134007)
(MFJTSTAKH)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft helyett 719 500 Ft 

Kedvezmény:
Időpontok:
szept. 09
nov. 04
Masterfield Akadémia - Junior Frontend Fejlesztő (06134004) Képzés
(MFJFEAK)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

999 500 Ft helyett 899 500 Ft

Kedvezmény:
Időpontok:
okt. 01
Masterfield Akadémia - Junior Java Backend Fejlesztő (06134005) Képzés
(MFJBEAK)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

999 500 Ft helyett 899 500 Ft

Kedvezmény:
Időpontok:
szept. 30
Windows Server rendszerek telepítése, üzemeltetése és hibaelhárítása
(MFWINSRV1)

Hossz:
40 tanóra
Ár:
169 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
júl. 15
nov. 25
Microsoft 365 üzemeltetés alapok tanfolyam
(MFMS365ADM1)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
109 500 Ft + Áfa
Időpontok:
júl. 22
nov. 11
Microsoft Azure üzemeltetés alapok
(MFAZURE1)

Hossz:
16 tanóra
Ár:
129 500 Ft + Áfa
Időpontok:
szept. 26
dec. 05
Microsoft SQL Server telepítése, üzemeltetése és hibaelhárítása
(MFMSQL3)

Hossz:
40 tanóra
Ár:
169 500 Ft + Áfa
Kedvezmény:
Időpontok:
aug. 12
nov. 18
Masterfield Akadémia - IT Business Analyst Képzés
(MFBAAK)

Hossz:
120 tanóra
Ár:

549 500 Ft + Áfa 
helyett 499 500 Ft + Áfa

Időpontok:
aug. 26
nov. 18