fbpx

Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia

Tanfolyam kódja:
MFTSTAK
Tanfolyam hossza:
240 tanóra, 2 hónap, 30 oktatási nap, hétköznap, napközben, 9.00-16.30
Ára:
829 500 Ft + Áfa
Akciók:

Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia Karrier Program Intenzív

Jelentkezz a Masterfield Karrier Programba, fogadd el a feltételeket és gyere az Akadémiára 449 500 + áfa díjért!

Masterfield Karrier Program

Rövid ismertetés:

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia a szoftvertesztelés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftvertesztelőként elhelyezkedni. 

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

A szoftvertesztelő szakma még kevésbé ismert, de egy megbecsült és jól fizetett foglalkozás. A cégek folyamatosan keresik a szoftvertesztelőket, csak Magyarországon több tízezer informatikusra lenne szükség. Egy kezdő szoftvertesztelő 300 ezer és 450 ezer közötti bruttó fizetésre számíthat, de ez 1-2 éves gyakorlat után akár a másfélszeresére is emelkedhet.

300-nál több szoftvertesztelő válaszaival elkészített 2018-as kérdőívünk átlagosan 360 ezer forintos nettó fizetést mutat a szoftvertesztelők körében.

Szoftvertesztelők átlagos nettó fizetése 2018

A teljes elemzést itt érheted el.

A szoftvertesztelésben is vannak igen komoly területek, de a kezdéshez nem szükséges mély technikai ismeret. Bárkiből ugyan nem lehet szoftvertesztelőt faragni, de ebben a szakmában sincs semmi misztikus, ez is egy tanulható hivatás.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot kelleni fog:

 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó logikai és analitikus készség
 • Precízitás
 • Angol írott szöveg középfokú megértése
 • Számítógépek iránti rajongás ;)
 • Nálunk laptopot nem kell hoznod, mi biztosítunk mindent a tanulásodhoz

Jelenleg az intenzív programunkat nézed. Itt 2 hónap alatt, 30 napon zajlik az Akadémia, hétköznap, napközben, normál munkaidőben. A Masterfield Oktatóközpontban töltött napokon kívül azért szükséged lesz felkészülésre ahhoz, hogy jól tudj haladni az új ismeretekkel. Ilyen szabadabb napokat is tartalmaz a 2 hónap. Tapasztalatunk szerint szükség van lazább napokra is ahhoz, hogy ez a rengeteg új tudás ne legyen túl megterhelő és tényleg rögzüljön.

Az Akadémia elérhető esti és hétvégi ütemezésben is.

A következő indulási időpontunk 2019. szeptember 16.

A Masterfield Oktatóközpont Junior Szoftvertesztelő Akadémiája segítséget nyújt a tesztelői pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi szoftvertesztelővé. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Mi megadjuk neked az induláshoz szükséges alapokat, piacképes tudásod lesz, amely lehetőséget ad junior szoftvertesztelőként való elhelyezkedésre.

Az Akadémián kapott ismeretek birtokában leteheted az ISTQB egész világon elismert hivatalos szoftvertesztelői vizsgáját, amely kiváló ajánlólevél az elhelyezkedéshez.

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett magánszemély résztvevők számára karrier tanácsadást is nyújtunk és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására. 
Választhatod a kedvezőbb díjazással és partnernél történő elhelyezés lehetőségével járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást.

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.  A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 300 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy személyes interjún szeretnénk találkozni veled, ahol számítógép használatban való jártasságot és a programozáshoz szükséges készségeidet mutathatod be. 

Amennyiben az Akadémia legjobban teljesítő hallgatói között leszel, lehetőséged nyílik a Masterfield Ösztöndíj Programba kerülni és ezáltal még kedvezőbb díjon részt venni képzésünkön. Ha egy cég már a képzés alatt kiválaszt Téged, és Te is szívesen dolgoznál náluk, akkor minden adott ahhoz, hogy a képzés díját tovább csökkentsük a partnerünk támogatásával. Az ösztöndíj mértéke függ a partner ajánlatától, de akár további nettó 200 ezer forint kedvezményben részesülhetsz.

A Masterfield Ösztöndíj Program az intenzív, hétköznap napközben, normál munkaidőben zajló akadémiáknál érhető el.

Tudjuk, hogy egy ekkora összeget nem könnyű kigazdálkodni. Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 6 hónap alatt, 6 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukcióban kifizetendő teljes összeggel és a pontos feltételekkel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémián megtanulsz tesztelni, átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. A módszertanokon, technikai tudáson és eszközökön kívül megismered a valódi munkakörnyezetet és valódi csapatjátékossá válsz.

 • Programok felépítése
 • Program készítés lépései, egy szoftver életciklusa a tesztelés szemszögéből
 • Fejlesztésre és tesztelésre használt eszközök és informatikai környezetek
 • Csapatmunka tesztelőként, projektek fogalma
 • Valós vállalati környezetbe való beilleszkedés
 • Kommunikáció tesztelőként a csapat többi tagjával
 • Fejlesztési modellek hatása a tesztelésre, résztvevők együttműködése (Agile, DevOps)
 • Felhasználói felületek típusai
 • Hibakeresés a programokban
 • Tesztelés különböző szintjei
 • Fekete-doboz tesztelési technikák
 • Fehér-doboz tesztelési technikák
 • Teszt automatizálás alapjai
 • Operációs rendszerek, számítógéphálózatok alapjai 
 • Folyamatosan fejlődő alkalmazás változásainak menedzsmentje
 • Teszteléssel kapcsolatos dokumentációk készítése

Persze, hiszen sok időt fogsz nálunk tölteni. Megnézheted a helyszínt vagy akár belenézhetsz az éppen futó tanfolyamokba. Kérünk, hogy előre jelezd érkezésed, így munkatársaink számítanak Rád!

Tedd fel bátran, vagy gyere be hozzánk körbenézni! :)

Varga Orsolya

oktatásszervező

Balázs Viktória

oktatásszervező

   

   

  További információt partnereinknek szóló oldalunkon találsz.

   
   
  Vissza


  Hasonló tanfolyamok listája:

  A tanfolyamon a hallgatók átfogó ismereteket kapnak a szoftvertesztelés elméleti hátteréről, módszertanokról és felkészítjük őket az ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgára. A minősítő vizsga standard angol nyelven, de magyarul is elérhető.

  Az IT Business Analyst akadémia az olyan szoftverfejlesztés üzleti oldala iránt érdeklődőknek szól, akik olyan - akár hétvégi - kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, mely 2-3 hónap alatt felkészíti őket a gyakorlati munkavégzésre és a nemzetközi vizsgára. A program átfogó alapismeretekkel és gyakorlatban használható ismeretanyaggal ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek egy szoftverbevezetési projekt üzleti és informatikai igényfelmérésre, folyamatok alapszintű optimalizálására, illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációs és adatelemzési feladatok ellátására. 

  A Masterfield Junior Programozó Akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftverfejlesztőként elhelyezkedni. 

  A workshop segít elsajátítani a teszteléssel kapcsolatos fogalmakat és módszertanokat a gyakorlatban. Kiváló kiegészítő lehetőség az ISTQB CTFL vizsgára való felkészüléshez, de nagyon hasznos az elméleti tudással már rendelkező tesztelőknek is a gyakorlati munka megismeréséhez.

  Tanfolyam időpontok

  Első oktatási nap:

  2020-02-17  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

  Jelentkezési határidő:

  2020-01-31
  Akciók:

  Első oktatási nap:

  2020-05-11  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

  Jelentkezési határidő:

  2020-04-24
  Akciók:

  Első oktatási nap:

  2020-09-07  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

  Jelentkezési határidő:

  2020-08-17
  Akciók:

  Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


  Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is