fbpx
Tanfolyam hossza:
Képzés nyelve:
320 tanóra
Magyar
A képzés díja:

799 500 Ft (Áfamentes!)


Tanfolyam időpontok és jelentkezés

Első oktatási nap: 2023. február 6.

Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2023. január 27.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

799 500 Ft (Áfamentes!)

Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2023. február 6.

Hétvégi (09.00 - 16.30)
Jelentkezési határidő:
2023. január 27.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

799 500 Ft (Áfamentes!)

Kedvezmények:

Első oktatási nap: 2023. február 6.

Hétköznap esti (17.00 - 20.15)
Jelentkezési határidő:
2023. január 27.
Képzés nyelve:
Magyar
Tanfolyam díja:

799 500 Ft (Áfamentes!)

Kedvezmények:

Zártcsoportos képzésre jelentkezem

Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet:

Jelentkezés időpont nélkül

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.:

Ezeket a kedvezményeket veheted igénybe jelentkezéskor:

Karrier Program

 • 499 500 Ft, Áfamentes
 • Segítünk elhelyezkedni

Masterfield Karrier Program

Karrier Program Képzési Hitellel

 • 499 500 Ft, Áfamentes
 • Segítünk elhelyezkedni
 • Képzési Hitellel, Kamatmentesen

Masterfield Karrier Program

Képzési Hitel

 • Képzési Hitellel, Kamatmentesen

Masterfield Karrier Program

A Masterfield Junior Frontend Fejlesztő Akadémia a webes szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és államilag elismert junior frontend fejlesztő szakképesítést (06134004) szerezni.

Köztudottan megbecsültjól fizetett és nagyon érdekes feladatokkal teli foglalkozás. A szoftverek jelentős része ma leginkább a webes technológiákra épül. Az interneten elérhető alkalmazások mellett vállalaton belül is jelentős szerephez jutnak ezen alkalmazások. További kiemelt terület a mobiltelefonokon, okoseszközökön keresztül elérhető webes alkalmazások.

A termelési és üzleti folyamatok digitális átalakulása feltartóztathatatlan és visszafordíthatatlan a gazdasági élet valamennyi szegmensében. A digitális átalakulásnak Magyarországon a legfontosabb erőforrását az informatikai szakemberek és a megfelelő digitális felkészültséggel rendelkező munkavállalók jelentik. Ugyanakkor Magyarországon csak informatikusból legalább 22.000 fő hiányzik a munkaerő-piacról, és a hiány folyamatosan növekszik. A digitális értelemben magas szinten felkészült munkavállalók esetében becslések szerint is országosan több százezres hiányról beszélhetünk.

A webfejlesztők, – akik maguk is programozók – munkája fontos része az IT projekteknek. Feladatuk közé tartozik a webes szoftverek megjelenésének kialakítása, felhasználói felületek létrehozása.

Bárkiből ugyan nem lehet webfejlesztőt faragni, de ebben a szakmában sincs semmi misztikus, ez is egy tanulható hivatás. Javasoljuk, hogy előzetesen töltsd ki a gyors tesztünket, mely megpróbálja behatárolni a webfejlesztői munkához kapcsolódó személyes kvalitásokat!

A teszt sikeressége vagy éppen sikertelensége természetesen nem garancia semmire, de kezdeti iránymutatásnak mindenképpen hasznos. Ha úgy érzed, hogy mégsem neked találták ki a szoftverfejlesztést, akkor ajánljuk neked Junior Szoftvertesztelő vagy Junior Rendszerüzemeltető akadémiánkat.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot, a következőkre lesz szükséged:

 • Legalább középfokú (érettségi) végzettség
 • Angol írásos szöveg megértése
 • Számítógép és internet hozzáférés
 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó logikai készség
 • Számítógépek iránti rajongás ;)
 • Nálunk laptopot nem kell hoznod tantermeinkbe, hiszen mi biztosítunk mindent a tanulásodhoz

Az intenzív programunkon 3 hónap alatt, hétköznap, napközben, normál munkaidőben zajlik az Akadémia. A Masterfield Oktatóközpontban töltött napokon kívül szükséged lesz felkészülésre ahhoz, hogy jól tudj haladni az új ismeretekkel. Ilyen szabadabb napokat is tartalmaz a 3 hónap. Tapasztalatunk szerint szükség van lazább napokra is ahhoz, hogy ez a rengeteg új tudás ne legyen túl megterhelő, és tényleg rögzüljön.

Az esti képzésen egy rövid, intenzív szakasz után hetente két este, munkaidő után zajlik az Akadémia. Hétvégi képzésünk is egy rövid, intenzív szakasszal kezdődik, utána szombatonként történik az oktatás. Hétvégi és esti képzésünk 6 hónapig tart.

A Masterfield Oktatóközpont Junior Frontend Fejlesztő Akadémiája segítséget nyújt a webfejlesztői pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi webfejlesztővé. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Célunk továbbá, hogy az állásukat elvesztők, a munkahelyváltók lehetőséget kapjanak egy a munkaerőpiacon keresett szakma elsajátítására.

Az OKJ rendszer átalakítása után 2021-től egy új, államilag elismert szakképesítés, a Junior Frontend Fejlesztő (06134004) jelent meg. A Masterfield Oktatóközpont felnőttképzési engedéllyel rendelkezik (felnőttképzési engedély szám: E/2021/000015), képzési programunk a szakképesítés követelményeinek megfelelően épül fel, szakértői minősítéssel rendelkezik. A képzésünk sikeres elvégzése esetén lehetőséged van az országban az elsők között ezt a minősítést egy államilag koordinált képesítő vizsgán megszerezned.

A Masterfield Webfejlesztő-frontend Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett karrier tanácsadást is nyújtunk és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására.
Választhatod a kedvezőbb díjazással és partnernél történő elhelyezés lehetőségével járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást. 

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.  A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 400 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy skype interjún szeretnénk virtuálisan találkozni veled, és egy online teszt során a számítógép használatban való jártasságot és a szoftverfejlesztéshez szükséges készségeidet is bemutathatod. 

Frontendnek hívjuk egy szoftver azon elemét (rétegét), amely a felhasználók felé megjelenik. Ide tartoznak a különböző képernyők, felhasználói felületek (UI – User Interface). Nézzünk egy példát a mindennapi életből. Egy banki rendszerben frontendnek hívjuk az ügyfélkezelő szoftver azon elemét, amely a banki ügyintéző előtt megjelenik. Itt lehet megtekinteni az ügyfél adatokat, módosítani azokat vagy éppen elindítani egy hiteligénylést. A backend alatt pedig azt a háttérrendszert értjük, amely elvégzi a hitelbírálatot, számlaegyenlegek kezelését, stb. Egy webfejlesztőnek elsősorban frontend rendszerek fejlesztésében kell részt vennie, hiszen itt készülnek el a felhasználói felületek.

Tudjuk, hogy egy ekkora összeget nem könnyű kigazdálkodni, ugyanakkor már erre is van megoldás: igényelj államilag támogatott, kamatmentes hitelt a képzési költségeid finanszírozásához! A szak- és felnőttképzésben tanulók esetében igénybe vehető Képzési Hitel felvétele egyszerű és gyors. A Képzési Hitelről bővebb tájékoztatást itt találsz.

Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, és képzési hitel felvételére sem vagy jogosult, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 5 hónap alatt, 5 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukcióban kifizetendő teljes összeggel és a pontos feltételekkel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

A Masterfield Webfejlesztő-frontend Akadémián megtanulsz programozni, átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. Az erős technikai tudáson kívül megismered a valódi munkakörnyezetet, és igazi csapatjátékossá válsz. A képzésen lesz elméleti oktatás, hozzá kapcsolódó gyakorlati feladatokkal. Nagyobb témakörök lezárása után mentori vezetéssel önálló projektmunkát készítetek el. A felmerülő kérdések megbeszélésére az oktatási napokon kívül is rendszeres konzultációs alkalmakat biztosítunk. Természetesen ösztönzünk a minél több gyakorlásra, ehhez házi feladatokkal is készülünk. Csak rajtad múlik, hogy milyen mély tudást szeretnél megszerezni, mi ehhez minden feltételt biztosítunk oktatói oldalról.

 • IT alapismeretek, IT projektek (12 óra)
  • Alkalmazások típusai
  • IT architektúrák
  • IT alapfogalmak (FE, BE, API, ...) bemutatása
  • Követelmények elemzése
  • Kódstruktúra
  • Projektek felépítése
  • Fejlesztés-tesztelés kapcsolata
  • Soft skill ismeretek
 • Fejlesztőkörnyezet és fejlesztési együttműködés (16 óra)
  • Fejlesztőkörnyezet bemutatása
  • Fejlesztőkörnyezet kialakítása
  • Verziókövetés
  • Csapatmunka módszerek
 • Webes alapismeretek, böngészők (20 óra)
  • Webes alkalmazások általános felépítése (DOM, HTTP, stb.)
  • Hálózati alapismeretek
  • Webserver alapok
  • Böngészők bemutatása, funkcióik
  • Böngészők összehasonlítása
 • Webes alkalmazások és felhasználói felületek (40 óra)
  • HTML5 tag-ek
  • HTML5 dokumentum felépítése
  • HTML5 objektumok
  • SEO bevezetés
  • SEO fejlesztési szempontok
  • Felhasználói felületek tervezési szempontjai
  • Akadálymentes alkalmazások készítése
  • Reszponzív weboldalak
  • Mobile-first szemlélet
 • Felhasználói felület készítése CSS és Bootstrap alkalmazásával (40 óra)
  • CSS bemutatása
  • CSS transzformációk (elforgatás, nyújtás, nagyítás)
  • CSS preprocesszor
  • Bootstrap stílusok
  • Bootstrap dinamikus komponensei
 • Programozás alapjai, fejlesztési folyamat és unit tesztelés (88 óra)
  • Programozás alapjai
  • JavaScript alapok
  • Kódolási konvenciók
  • Clean coding
  • JavaScript funkció könyvtár
  • Egyszerűbb algoritmusok
  • Objektum-orientált programozás
  • További programozási paradigmák
  • Node.js
  • npm - build/test/execute
  • Szerver oldali kód
  • Unit tesztek készítése
  • Unit teszt keretrendszer ismertetése
 • Szerver és adatbázis hozzáférés (32 óra)
  • Kommunikáció a szerverrel, AJAX technika
  • REST webszolgáltatások
  • Adattovábbítási formátumok: JSON, XML, CSV
  • SQL alapismeretek
  • CRUD műveletek
  • JavaScript-adatbázis integráció
  • NoSQL alapok
 • JavaScript keretrendszerek (40 óra)
  • JavaScript keretrendszer alapjai
  • JavaScript keretrendszer használata, komponensei
  • Feladatok megoldása JavaScript keretrendszerrel (HTTP kérések, formok kezelése)
  • Funkcionális programozás alapja (funkcionális vs. iteratív)
  • Funkcionális JavaScript keretrendszer ismertetése
 • Webes biztonsági alapismeretek (8 óra)
  • Weboldalak biztonsági kérdései
  • Authentikáció (regisztráció, bejelentkezés, kiléptetés)
 • Build folyamat (8 óra)
  • Build folyamat
  • CI/CD elvek
  • JavaScript build eszköz
 • Webes alkalmazások üzemeltetési kérdései (8 óra)
  • Webes alkalmazás publikálása
  • Webes alkalmazások üzemeltetése
  • Hosting szolgáltatás

Persze, hiszen sok időt fogsz nálunk tölteni. Megnézheted a helyszínt, vagy akár belenézhetsz az éppen futó tanfolyamokba. Kérünk, hogy előre jelezd érkezésed, így munkatársaink számítanak Rád!

További információt partnereinknek szóló oldalunkon találsz.

Az oktatás szakmai vezetője


Kérdésed van a tréninggel kapcsolatban?


Hallgatóink mondták

”Az egész tanfolyam során hasznos ismereteket tudtam szerezni.“

ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgafelkészítő tanfolyam résztvevője

”Nagyon jó, hasznos és színvonalas volt az oktatás. Nagyon örültem, hogy ennyire tapasztalt volt az oktató!“

ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgafelkészítő tanfolyam résztvevője


Ezek a tanfolyamok és e-learningek is érdekelhetnek

Tekintsd meg néhány további képzésünket a témában


Programozási alapok
(MFPROG1)

Hossz:
32 tanóra
Ár:
69 500 Ft + Áfa
Időpontok:
dec. 19
febr. 13
JavaScript programozás alapok
(MFJS1)

Hossz:
24 tanóra
Ár:
79 500 Ft + Áfa
Időpontok:
jan. 09
ápr. 03
júl. 10
Masterfield Akadémia - IT Business Analyst Képzés
(MFBAAK)

Hossz:
120 tanóra
Ár:

499 500 Ft + Áfa 
helyett 449 500 Ft + Áfa

Időpontok:
febr. 20
jún. 05
aug. 28
Masterfield Akadémia - Junior Szoftvertesztelő (06134007) Képzés
(MFJTSTAK)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

749 500 Ft (Áfamentes)

Kedvezmény:
Időpontok:
jan. 30
márc. 27
JavaScript programozás haladó
(MFJS2)

Hossz:
24 tanóra
Ár:

99 500 Ft + Áfa helyett 79 500 Ft + Áfa

Időpontok:
febr. 20
máj. 30
aug. 21
Masterfield Akadémia - Junior Szoftvertesztelő (06134007) Képzés Hétvégi
(MFJTSTAKH)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

749 500 Ft (Áfamentes)

Kedvezmény:
Időpontok:
jan. 30
márc. 27
Masterfield Akadémia - Junior Szoftvertesztelő (06134007) Képzés Esti
(MFJTSTAKE)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

749 500 Ft (Áfamentes)

Kedvezmény:
Időpontok:
jan. 30
márc. 27
Masterfield Akadémia - Junior Java Backend Fejlesztő (06134005) Képzés
(MFJBEAK)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft (Áfamentes!)

Kedvezmény:
Időpontok:
febr. 06
febr. 06
febr. 06
Masterfield Akadémia - Junior Rendszerüzemeltető (06134006) Képzés
(MFJRUAK)

Hossz:
320 tanóra
Ár:

799 500 Ft (Áfamentes!)

Kedvezmény:
Időpontok:
febr. 13
febr. 13
febr. 13