fbpx

Jól látod! 13 új kurzus a Masterfieldnél!

2021-04-19

Íme a legújabb képzések a palettánkon!

Mindig törekszünk arra, hogy a magas minőségű oktatások és szakképzett előadók biztosítása mellett hallgatóinknak új kurzusokkal is szolgáljunk.

Ezért is szeretnénk a figyelmedbe ajánlani 13 vadonatúj képzésünket, amelyeket most már a Masterfield tanfolyam kínálatában is megtalálhatsz. A képzések magyar nyelven zajlanak, a tananyag angol nyelvű, így angol nyelvtudás a kurzusok elvégzéséhez szükséges! Jelenleg ezekhez a tanfolyamokhoz online tudsz csatlakozni, otthonod kényelméből vagy munkahelyedről


Mik ezek az új képzések? Íme a lista!

Ezekre a kurzusokra már jelentkezhetsz és találhatsz köztük Cisco, HP és IBM tanfolyamokat is! Ismerd meg még jobban a legújabb képzéseinket, kattints a linkekre és olvasd el bővebb tájékoztatónkat a tanfolyam adatlapján!

 

 

Miért válaszd a Masterfield Oktatóközpontot? 


A Masterfield Oktatóközpontnál biztosak vagyunk benne, hogy segítségünkkel minden egyes diákunk jól kamatoztatható tudásra tesz majd szert az általunk indított tanfolyamok és képzések bármelyikén.

Ennek szellemében a tananyagot is a legfrissebb IT trendek és vállalati igények alapján alakítottuk ki, így élvonalbeli tudást kínálunk azok számára, akik bővíteni kívánják ismereteiket vagy egyes részterületeket szeretnének elsajátítani szakértői szinten. Ehhez pedig a legnagyobb szaktudással rendelkező oktatókat válogattuk össze, hogy a lehető leghasznosabb ismereteket sajátíthassák el hallgatóink, az ország legelismertebb szakembereitől.