Microsoft Visio alkalmazás használata

Tanfolyam kódja:
MFVIS1
Tanfolyam hossza:
8 tanóra, 1 nap, 8 tanóra, 9.00-16.30
Ára:
29 500 Ft + Áfa
Akciók:

Anyák napja egész évben

Online kedvezmény

Rövid ismertetés:

A 8 tanóra során a résztvevők elsajátíthatják a Microsoft Visio 2010 használatát. Igény esetén további egy nap gyakorlással bővíthető az oktatás.

Előfeltételek:

A Microsoft Office termékcsomag alapvető ismerete.

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

Tematika

1. A Microsoft Visio kezelőfelülete

1.1. A program ablakának felépítése

  1.1.1. A Visio környezet testreszabása

1.2. Fájlmúveletek

  1.2.1. Új fájl létrehozása

  1.2.2. Fájl megnyitása, mentése, bezárása

  1.2.3. Fájl típusok és kiterjesztések

  1.2.3.1. Stencil fájl

  1.2.3.2. Rajz fájl

  1.2.3.3. Sablon fájl

2. Blokkdiagram készítés

2.1. Alakzat típusok

2.2. Alakzatok mozgatása, méretezése, szerkesztése, formázása, keresése

2.3. Új alakzatok hozzáadása

2.4. Rajzok mentése

2.5. Diagramok formázása, nyomtatása

2.6. Színséma hozzáadása

2.7. Díszítő elemek hozzáadása

3. Folyamatábra készítése

3.1. Alakzatok összekapcsolása folyamatábrákon

3.2. Alakzatok módosítása kapcsolati rajzokban

3.3. Kapcsolati rajzok elrendezésének megváltoztatása

3.4. Csoportok kezelése

3.5. Zárolt alakzatok használata

4. Projekttervek készítése

4.1. Idősorok készítése

4.2. Projekt részleteinek követése Gantt-diagramokon

5. Szervezeti ábra készítése

5.1. Adatok importálása szervezeti ábrákba

5.2. Szervezeti ábra átrendezése, testreszabása

5.3. Rajz mentése weblapként

6. Alaprajz készítése

6.1. Alaprajz elemei, alaprajz elrendezése rétegekkel

6.2. Logók és képek importálása

7. Hálózati diagram készítése

7.1. Alakzatok szerkesztése, testreszabása

7.2. Új egyéni tulajdonságok definiálása

7.3. Jelentés készítése

8. Alakzatok és sablonok testreszabása

8.1. Új alakzatok rajzolása meglevő alapokból

8.2. Alakzatok csoportosítása, összevonása, testreszabása

8.3. Mesteralakzatok, stencilek kezelése

 

8.4. Új sablonok készítése

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Access használatát, megismerkednek az adatbázis-kezelés fogalmával, az adatmodellekkel, és megtanulják használni az adatbázis-kezelő programot. Képesek lesznek megtervezni és felépíteni egyszerű adatbázisokat, valamint elkészíteni a hozzájuk tartozó felhasználói felületet. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a szükséges ismereteket.

A tanfolyamon a hallgatók megismerik a Microsoft Access professzionális lehetőségeit. Megtanulják az Access adatbázisok funkcióinak tetszőleges kiterjesztését a Visual Basic for Applications (VBA) programozási nyelvvel.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel alapfokú használatát: dokumentumok kezelése, formázások, hivatkozások, képletek és egyszerűbb függvények használata, diagramok létrehozása. Az oktatás gyakorlati jellegű, az üzleti-pénzügyi területekből vett egyszerűbb gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A kurzus célja, hogy a hallgatók elsajátíthassák a munkájukhoz szükséges programozást nem igénylő alapvető Excel képességeket.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel professzionális használatát, elsősorban a függvényekre, kimutatásokra, nagy és komplex adattáblák kezelésére koncentrálva. Az oktatás gyakorlati jellegű, az üzleti-pénzügyi területekből vett összetett gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók munkájához szükséges ismereteket. A kurzus célja, hogy a hallgatók elsajátíthassák a munkájukhoz szükséges (programozást nem igénylő) professzionális Excel képességeket.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel makró programozás alapjait - grafikus vezérlők használata és alapszintű Visual Basic for Applications (VBA) programozás.

A tanfolyamon a hallgatók megismerik az Office 365 felhő alapú környezet szolgáltatásait, képesek lesznek az Office online eszközeit hatékonyan, a csoportmunka lehetőségeit maximálisan támogatva használni

Tanfolyamunk a Microsoft Office 2016 és 2013 verzióiban megjelent újdonságokat ismerteti megkönnyítve a váltást. A képzésen átvesszük az újdonságokat és a változásokat az előző verziókhoz képest. A tanfolyamot igény szerint bármely két Office verzió különbségeire fókuszálva meg tudjuk tartani.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office PowerPoint használatát. A PowerPoint a Microsoft Office programcsomag szerves részét képező alkalmazás, amely bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok előállítására szolgál. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan példák megoldásán keresztül mutatjuk be a szükséges ismereteket. A képzés célja, hogy a képzésen résztvevő elsajátítsa a Microsoft PowerPoint alkalmazás használatát, képes legyen bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok készítésére. 

A legelterjedtebb projektvezetési segédeszköz bemutatása gyakorlati példák segítségével.

A Microsoft Project Server használata, valamint a hatékonyság növelése makrók és scriptek segítségével.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office Word használatát, megismerkednek a szövegszerkesztéssel egészen az alapoktól egy professzionális dokumentum létrehozásáig. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A hallgató a tanfolyam végére képes lesz levelek, körlevelek, listák, meghívók, beszámolók készítésére, valamint professzionális megjelenésű képekkel, ábrákkal illusztrált dokumentumok szerkesztésére, melyek megfelelnek a mai formai elvárásoknak.

A projektmenedzsment, mint hivatás körében példátlan növekedés és egyre elterjedtebb elismerés tapasztalható. Ahogy a vállalatok egyre inkább bevonják a projektmenedzsmentet üzleti életükbe, világszerte nő a kereslet a hozzáértő szakemberek iránt.

A Project Management Institute (PMI) támogat egy projektmenedzsment hitelesítő programot, melynek célja a szigorú, vizsga-alapú, legmagasabb szintű szakmai minősítő oklevél - a Project Management Professional (PMP)- fejlesztése, fenntartása, értékelése, előmozdítása és alkalmazása. 

PMP vizsgafelkészítő tanfolyamunk biztosítja a szükséges felkészülést a PMI (Project Management Institute) világszerte elismert PMP (Project Management Professional) Certification megszerzéséhez. Tanfolyamunk a PMI által akkreditált, hivatalos képzés.

Tanfolyam naptár

H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2018-10-18  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2018-10-08

Oktatók:

Akciók:

Első oktatási nap:

2018-12-07  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2018-11-26

Oktatók:

Akciók:

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is