fbpx

Python programozás haladó

Tanfolyam kódja:
MFPYTH2
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, 3 egymást követő munkanap, napi 8 tanóra, 9.00-16.30
Ára:
159 500 Ft + Áfa
Akciók:

Anyák napja egész évben

Online is csatlakozhatsz!

Rövid ismertetés:

A hallgatóink a tanfolyam keretében megismerkednek a Python programozási nyelv haladó technikáival. Gyakorlati példákon keresztül sajátítják el a haladó szintű programozási ismereteket. Megismerik a Python objektumorientált felépítését, a konkurenciakezelést, a clean-code elveket, és a Python alapú adatbáziskezelést.

Előfeltételek:

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele a Python programozási alapok ismerete, ezért kérjük, hogy töltsd ki 20 kérdésből álló tesztsorunkat, mellyel leellenőrizheted, hogy milyen szinten ismered a Python programozási nyelvet, ezáltal könnyebben tudsz tudásodnak megfelelő képzést választani. 

Kattints IDE a kérdéssorért! 

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik már elvégezték a Python programozás alapok tanfolyamunkat, vagy már rendelkeznek Python ismeretekkel és jobban szeretnék megérteni a nyelvet, a haladó programozási technikákat.

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

Python haladó tanfolyamunkon hallgatóink olyan mély és átfogó tudásra tesznek szert a Python nyelvben, mellyel képesek hatékonyan részt venni a Python alapú fejlesztési projektekben.  Célunk, hogy a Python fejlesztés során a mindennapokban felmerülő technikai részleteket is alaposan megismerjék hallgatóink. 

Az alábbi ábrán összefoglaltuk a Python nyelv teljes körű elsajátításához vezető általunk javasolt tanulási útvonalat. Természetesen adott tudással már rendelkező hallgatóink köztes ponton is bekapcsolódhatnak az útvonalba.

Azon hallgatóinknak, akik még nem rendelkeznek programozási ismeretekkel első lépésnek a Programozási alapok (MFPROG1) tanfolyamunkat ajánljuk. Azon hallgatóink, akik már ismerik a Python programozás alapjait kérjük, hogy tekintsék meg Python haladó tanfolyamunkat (MFPYTH2). A Python programozás alap, vagy haladó tanfolyamunkat elvégezve hallgatóink tovább léphetnek a specifikus Python programozási területek irányába. Tesztelés, webfejlesztés és adatelemzés/adatfeldolgozás területek közül választhatnak.

 
Tematika:

1. HALADÓ PROGRAMOZÁSI TECHNIKÁK

1.1. Funkcionális programozás Pythonban
1.2. Haladó collection kezelés (map, zip, filter)
1.3. Python konkurencia kezelése, szálak használata (asyncio, multiprocessing, threading, concurrent.features)
1.4. Context management (contextlib)
1.5. Dinamikus memóriakezelés
1.6. Garbage collector
1.7. Logolás
1.8. Timeit
1.9. Moduláris programozás (module, package)
1.10. Virtuális környezetek (pipenv, virtualenv)
 

2. CLEAN CODE, STATIKUS ANALÍZIS

2.1. Zen of Python
2.2. PEP 8 style guide
2.3. Clean code elvek
2.4. Statikus analízis (pylint, pycodestyle)
 

3. HALADÓ OBJEKTUMORIENTÁLT PROGRAMOZÁS

3.1. Mutable, immutable ismétlés
3.2. Shallow vs. deep copy ismétlés
3.3. Meta és virtuális osztályok
3.4. Absztrakt metódusok
3.5. Overloading
3.6. Super metódusok
3.7. Subclass
3.8. Attribútumok hatékony használata
3.9. Többszörös öröklődés
3.10. Interface megvalósítása Pythonban
3.11. ABCs
3.12. Decorator, Iterator
3.13. Itertools, more-itertools
3.14. Serialization, pickle
 

4. HALADÓ ADATBÁZISKEZELÉS PYTHONBAN

4.1. SQL utasítások hívása Pythonból
4.2. SQLAlchemy Core
4.3. SQLAlchemy ORM

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A hallgatóink a tanfolyam keretében megismerkednek a Python adatelemzést, adatfeldolgozást támogató lehetőségeivel.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az egyik legnépszerűbb fejlesztőeszközzel, a Microsoft Visual Studio-val és a C# programozási nyelvvel.

 

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek napjaink még mindig az egyik legfontosabb, legnagyobb múltú és legnagyobb elterjedtségű programozási nyelvével.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítanak több fontos, haladó C++ programozási technikát.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a méltán népszerű és rendkívül hatékony Perl programozási nyelvvel.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP alapú webes programozás alapismereteit. Képesek lesznek egyszerűbb webes programozási feladatok megoldására. Megismerik és megszerzik a haladó objektumorientált PHP programozáshoz szükséges előfeltételeket és áttekintést kapnak a PHP gazdag függvény gyűjteményéből.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a PHP programozás haladó szintjét. Elsajátítják az objektumorientált PHP használatát és mélyebb ismeretekre tesznek szert a PHP függvényeiben. Tervezési mintákat látnak, megismerik az MVC felépítés megvalósítását a nyelvben. Betekintést nyernek két nagyon népszerű PHP keretrendszer, a Laravel és a CodeIgnitier működésébe és alkalmazások létrehozásába, felépítésébe ilyen környezetben.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a programok készítésének alapvető lépéseit, megismerik a programok felépítését és az alapvető programozási technikákat.

 

A hallgatók tanfolyamunk keretében megismerkednek a Python programozási nyelvvel. Gyakorlati példákon keresztül elsajátítják a nyelv és az objektumorientált programozási módszertan alapvető elemeit.

A hallgatók tanfolyamunk keretében megismerkednek a Python programozási nyelvvel. Gyakorlati példákon keresztül elsajátítják a nyelv és az objektumorientált programozási módszertan alapvető elemeit.

 

A hallgatóink a tanfolyam keretében elsajátítják a Python alkalmazások tesztelésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókat.

A hallgatóink a tanfolyam keretében megismerkednek a Python webes alkalmazások hatékony fejlesztését támogató technikáival.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Tanfolyam időpontok

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is