fbpx

A programozás egy nagyszerű és igenis kézzelfogható területe a számítástechnikának. Nem egyszerű elindulni a témában és kitartást is igényel, de ha valaki ráérzett, garantáltan élvezni fogja. Nem mellesleg a bérek is az egekben járnak! :)

A Masterfield Oktatóközpont kiemelten foglalkozik programozók, szoftverfejlesztők képzésével. Teljesen kezdő és egy adott területre specializálódott, felsőfokú tanfolyamok egyaránt megtalálhatók kínálatunkban.

Amennyiben mindenféle programozói tudás nélkül, kezdő szintről indulva szeretnéd elsajátítani a szoftverfejlesztést, kezdésnek a Programozási alapok tanfolyamunkat ajánljuk.

Az igazán elszántak részére pedig a Masterfield Junior Java Backend fejlesztő Akadémiát ajánljuk, amely során 3-6 hónapon keresztül Junior programozót képzünk! 

Kíváncsi vagy rá, hogy megállnád-e fejlesztőként a helyed?
Töltsd ki kompetencia felmérő tesztünket ide kattintva!

 

 

Ha már rendelkezel alapszintű programozási ismerettel - tanultad például főiskolán, egyetemen vagy hobbiból már írtál programokat, akkor elindulhatsz egy adott programozási nyelv felé. Ezek a tanfolyamok alkalmasak arra is, hogy átképezd magad, ha egy másik nyelvet már elsajátítottál. És, hogy melyik nyelvet célszerű választani? Ez egy örök hitvita, amelyben nehéz igazságot tenni. C#, Java, JavaScript, Python, PHP egyaránt igen népszerű nyelvek, de még mindig nagyon sokat fejlesztenek C++, Perl és Pascal nyelven is. Kínálatunk folyamatosan bővül és változik, ahogy az informatika is rendkívüli sebességgel fejlődik.

Ha egy nyelvet nem találsz meg kínálatunkban, az még nem azt jelenti, hogy nem szoktunk olyan képzést tartani. Lehet, hogy csak az igények alapján eddig úgy gondoltuk, hogy nem érdemes rá nyílt tanfolyamot szerveznünk.

Fordulj hozzánk bátran ilyen esetben is!

Junior Java Backend fejlesztő és Junior Frontend fejlesztő képzés

 

A Masterfield Akadémia az olyan programozás iránt érdeklődőknek szól, akik olyan - akár hétvégi, vagy esti - kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, mely 3-6 hónap alatt felkészíti őket a gyakorlati munkavégzésre.

A program elérhető Intenzív, Esti és Hétvégi ütemezésben is! 

 

Tudj meg többet az Akadémiákról!


Programozással kapcsolatos képzéseink, a teljesség igénye nélkül: