fbpx

Dokumentumkezelés tanfolyamok

Nem vállalunk nagy kockázatot, ha kijelentjük, hogy talán még mindig a legnépszerűbb tanfolyam a Microsoft Excel. A dokumentumkezelés persze nem csak Excel ismeretekből áll, de az eszközt, amely óriási tudással rendelkezik, szinte minden számítógépekkel dolgozó munkatársnak tudnia kell használni.

Sokan próbálták már ki az Excelt és sokan vettek részt pár órás gyorstalpalón, hogy egyes funkcióit sikeresen használják. Az így szerzett tudás általában vagy elkopik, vagy csak egy bizonyos feladat sablon szerinti megoldását jelenti. Komolyabb problémák, feladatok esetén mélyebb tudásra van szükségünk. Már a Microsoft Excel alapok kurzusunkon is széleskörűen mutatjuk be az alkalmazást, a leggyakrabban használt funkciók megismertetésére és begyakorlására fókuszálva. 

Képzési portfóliónkban számtalan Microsoft termék megtalálható, az alaptól a legmagasabb szintekig: Excel alapok, Excel haladó, Excel makró programozás, Excel Power Pivot és PowerBI, Access, Word, PowerPoint, Visio, Office 365, Project és Sharepoint.

 

Dokumentumkezeléssel kapcsolatos tanfolyamaink a teljesség igénye nélkül