fbpx

Szívesen tanulnál munka mellett?  

Örömmel jelentjük be, hogy mostantól új lehetőségekkel bővül tanfolyamaink kínálata. A képzéseink iránt érdeklődők számára most már esténként is elvégezhető online kurzusokat kínálunk!

Miért jó neked, ha az esti ütemezésű képzéseket választod?

Ez az új lehetőség lehetővé teszi most számodra is, hogy munka után, kényelmesen, akár otthonról, egyedi időbeosztással sajátíthasd el a kurzusaink által biztosított tudásanyagot. Rugalmas ütemezésük miatt az esti tanfolyamok lehetőséget kínálnak arra is, hogy a munka vagy más kötelezettségeid elvégzése után vághass bele a tanulásba nálunk. Így nem kell a napi teendőidet az oktatásnak alárendelni, hanem szabadon, egy kötetlenebb beosztásban haladhatsz az anyaggal. Az esti kurzusokra jelenleg online lehet becsatlakozni, így otthonról is, kényelmes környezetben tanulhatsz. Nem kell az oktatás helyszínére utaznod, így időt és utazási költségeket is spórolhatsz.

 

 

Bár az esti tanfolyamok online keretek között zajlanak, mégis interaktív módon vehetsz részt rajtuk. Virtuális tanteremben való részvétel során lehetőség van az élő kapcsolatfelvételre az oktatóval és a társaiddal, valamint a gyakorlatok és csoportos tevékenységek elvégzése sem jelent majd akadályt. Emellett ha bármelyik modult újranéznéd, vagy nem tudsz egy alkalmon részt venni, esti képzéseinkről felvétel is készül, így visszanézheted majd mindegyik alkalmat. Az esti ütemezésben elérhető kurzusok listája folyamatosan bővül!


Válogass kedvedre az esti formában is elérhető képzéseink között:

 
🌛Microsoft Power BI - önkiszolgáló üzleti intelligencia keretrendszer alapok tanfolyam
🌛Üzleti folyamatok modellezése BPMN segítségével
🌛ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgafelkészítő
🌛Python programozás alapok tanfolyam
🌛Adatelemzés, adatfeldolgozás Pythonnal
🌛Programozási alapok tanfolyam
🌛Microsoft Excel alkalmazás alapok
🌛Microsoft Excel alkalmazás középhaladó
🌛Microsoft Excel kimutatások (Pivot) készítése tanfolyam
🌛Product Owner gyakorlati képzés szimulációval
🌛Scrum Master képzés - gyakorlati agilis tanfolyam szimulációval
🌛Prezentációs technikák workshop
🌛SQL nyelv I. - Lekérdezések tanfolyam
🌛SQL nyelv II. - Haladó lekérdezések, adatmódosítások tanfolyam
🌛SQL nyelv III. - SQL programozás tanfolyam
🌛Adatbázis alapismeretek képzés

 

Az esti ütemezés a kiválasztott tanfolyam adatlapján a jelentkezésnél, a kiválasztott időpont dobozának jobb felső sarkában, Hétköznap ESTI megjelöléssel szerepel!