fbpx

Prezentációs technikák workshop online

Tanfolyam kódja:
MFPREZ1
Tanfolyam hossza:
16 tanóra, 2 egymást követő munkanap, napi 8 online tanóra, 9.00-16.30
Ára:
99 500 Ft + Áfa
Csomag akcióban:

Prezentáció készítő és előadó csomag kedvezmény

Microsoft PowerPoint alkalmazás használata online

Rövid ismertetés:

A tanfolyam célja a Microsoft Power Point vagy más alkalmazásban elkészített prezentációk előadásának fejlesztése. Lehet bármilyen profin is összerakva egy prezentáció, nem lesz sikeres, ha az előadó nem képes az üzenetét személyes kommunikációjában és előadásában átadni. Ezen a workshopon az előadók felkészítése kerül elsősorban fókuszba, hogy karizmatikusan, lámpaláz mentesen, könnyedén és a hallgatóságot lenyűgözve és meggyőzve tudják közvetíteni szakmai ismereteiket a célközönség felé akár személyesen, akár az online térben prezentálnak.

Előfeltételek:

Microsoft PowerPoint alkalmazás alap szintű ismerete szükséges. A munka hatékonyságához szükséges egy már előre elkészített prezentáció egy valós vagy kitalált szakmai témáról.

Kiknek ajánljuk?

Prezentációs technikák tanfolyamunkat olyan résztvevőknek ajánljuk, akiknek rendszeresen kell előadniuk mindennapi munkájuk során és úgy érzik, hogy fejlődésre lenne szükségük. Azokat is várjuk, akiknek ritkán kell szerepelnie ugyan, de pont a rutin hiánya miatt nem érzi magukat elég felkészültnek. Szakmától függetlenül pénzügyi és gazdasági szakembereknek, vezetőknek és döntéshozóknak, projektvezetőknek, tanároknak egyaránt ajánljuk. A workshopon résztvevők hatékony és lebilincselő prezentációk elkészítéséhez és azok prezentálásához kapnak segítséget és iránymutatást.

Képzés nyelve:
Magyar, igény esetén angol
Részletes leírás:

Sokak számára a mások előtt való megszólalás a legnagyobb mumus. Izgulnak, félnek, rettegnek, ami nem a legszerencsésebb érzelmi alap a kiváló teljesítményhez. Ugyanakkor ma már szinte elkerülhetetlen, hogy ügyfeleinknek, munkatársainknak előadjuk - és eladjuk ötleteinket.

Tréningünkön praktikus tippeket kapnak a résztvevők a sikeres prezentáció felépítésével kapcsolatban és nem csak azt tanulják meg, hogy miként lehet összerakni egy jó prezentációt, hanem azt is, hogy hogyan érdemes előadni, hogy a kívánt hatást elérjék. Trénereink közül többen a nemzetközi nyilvános beszéd klub, a Toastmasters International tagjai, így ők maguk is gyakorolják - és folyamatosan fejlesztik - saját retorikai és vezetői képességeiket.

Tanfolyamunk elvégzésével a résztvevők önállóan, saját eszközeik segítségével képesek lesznek összeállítani és előadni egy szakmai prezentációt. 

 

Tematika

1. A HATÉKONY PREZENTÁCIÓ ELEMEI

2. CÉLKÖZÖNSÉG-ANALÍZIS

3. A 4-MAT RENDSZER

4. SAJÁT PREZENTÁCIÓ ÁTDOLGOZÁSA

5. FEEDBACK

6. RETORIKAI ALAPOK

7. KARIZMATIKUS PREZENTÁCIÓ

8. TÖRTÉNETMESÉLÉS (STORYTELLING)

9. SAJÁT PREZENTÁCIÓ ÁTDOLGOZÁSA, BEMUTATÁSA

10. VISSZAJELZÉSEK, MEGBESZÉLÉS, KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

Prezentációs technikák workshopunkat megrendelheted csomagban is a PowerPoint képzésünkkel együtt, így a szükséges technikai tudás is a kezedben lesz a kiváló prezentációk tartásához.

Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A tanfolyam célja a hatékony érdekérvényesítő kommunikáció képességének fejlesztése. A képzésen kiemelt figyelmet fordítunk az értő figyelem, a hatékony kérdések és az érdekérvényesítő kifejezésmód fejlesztésére. A verbális kommunikáción túl a résztvevők megismerkedhetnek a testbeszéd témakörével is.

Az asszertív kommunikációs tréningen a résztvevők megtanulják felismerni a nem asszertív kommunikációs stílusokat, legyen az agresszív, passzív, vagy ezek kombinációja, és megtanulják azt, hogy hogyan tudnak ezekre, a célnak megfelelően reagálni. Ezen kívül a kurzus egy önismereti utazás is, hisz a nem hatékony kommunikáció mögött gyakran tanult minták állnak, amiket érdemes tudatosítani és ezt követően megváltoztatni. Ez a 2 nap erre is lehetőséget kínál.

A tanfolyam célja az időgazdálkodás alapjainak megismerése, különböző technikák bemutatása és elsajátítása. A hallgatók bevezetést kapnak a strukturált idő- és feladatkezelés elméleti hátterébe és megismerkednek a széles körben használt szoftverek (pl. Microsoft Office Outlook, ToDoist, online naptár alkalmazások és feladatkezelők) gyakorlati alkalmazásában rejlő lehetőségekkel feladataik tudatos menedzseléséhez.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a Microsoft Excel makró programozás alapjait - grafikus vezérlők használata és alapszintű Visual Basic for Applications (VBA) programozás.

A Power Pivot elnevezésű ingyenes Excel kiegészítő a Microsoft önkiszolgáló BI eszköze, melyet az Excel 2013 már beépítve tartalmaz. Segítségével több különböző rendszerből érkező nagy mennyiségű adatot köthetünk össze Excelben, azokat egységesen elemezhetjük, az elemzés eredményét vizualizálhatjuk, és megoszthatjuk a kollegáinkkal.

A tanfolyamon a hallgatók megismerik az Office 365 felhő alapú környezet szolgáltatásait, képesek lesznek az Office online eszközeit hatékonyan, a csoportmunka lehetőségeit maximálisan támogatva használni

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják az Office 365 felhő alapú környezet szolgáltatásainak alapvető üzemeltetési feladatait

A tanfolyamon a hallgatók megismerik az Office 365 felhő alapú környezet testreszabását és különleges lehetőségeit

Tanfolyamunk a Microsoft Office 2016 és 2013 verzióiban megjelent újdonságokat ismerteti megkönnyítve a váltást. A képzésen átvesszük az újdonságokat és a változásokat az előző verziókhoz képest. A tanfolyamot igény szerint bármely két Office verzió különbségeire fókuszálva meg tudjuk tartani.

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office PowerPoint használatát. A PowerPoint a Microsoft Office programcsomag szerves részét képező alkalmazás, amely bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok előállítására szolgál. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan példák megoldásán keresztül mutatjuk be a szükséges ismereteket. A képzés célja, hogy a képzésen résztvevő elsajátítsa a Microsoft PowerPoint alkalmazás használatát, képes legyen bemutatók, vetített-képes előadások és ezekhez tartozó segédanyagok készítésére. 

 

A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a Microsoft Office Word használatát, megismerkednek a szövegszerkesztéssel egészen az alapoktól egy professzionális dokumentum létrehozásáig. Az oktatás gyakorlati jellegű, folyamatosan gyakorlati példák megoldásán keresztül mutatjuk be a felhasználók mindennapi munkájához szükséges ismereteket. A hallgató a tanfolyam végére képes lesz levelek, körlevelek, listák, meghívók, beszámolók készítésére, valamint professzionális megjelenésű képekkel, ábrákkal illusztrált dokumentumok szerkesztésére, melyek megfelelnek a mai formai elvárásoknak.

A workshop célja a történetmesélés üzleti környezetben való felhasználásának elsajátítása. 

Miért hasznos készség a történetmesélés üzleti környezetben? Evolúciósan fogékonyak vagyunk a történetekre.Az emberiség évezredeken át történeteken keresztül osztotta meg tapasztalatait egymással. A legszárazabb adatokat is érdekessé teheti, ha történetbe vannak ágyazva. A történetek erejét felhasználva könnyebben tudjuk motiválni a munkatársakat, meggyőzni a partnereket, és érvelni saját álláspontunk mellett.  

Egy prezentáció történetek nélkül félkarú óriás. Természetesen nem tündérmeséket kell kreálnunk ahhoz, hogy a száraz tényeket emészthetővé, élvezhetővé tegyük. A workshop végére nemcsak azt sajátítják el a résztvevők, hogyan meséljenek igazán élvezetesen, de azt is, hogy mikor milyen történeteket érdemes választani, és azok hogyan tudják a mondanivalót magával ragadóvá, emlékezetessé tenni.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2021-05-13  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-05-07

Képzés nyelve::

Magyar

Első oktatási nap:

2021-07-29  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-07-23

Képzés nyelve::

Magyar

Első oktatási nap:

2021-11-22  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-11-12

Képzés nyelve::

Magyar

Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is