fbpx

Jubileumi akció: ünnepelj velünk!

Egész augusztusban 15 kiemelt tanfolyamunkból 15% kedvezményt biztosítunk 15. évfordulónk alkalmából. Nézd meg az akciós kínálatot és jelentkezz!

Szeretnénk megköszönni neked is Oktatóközpontunk 15 éves fennállását. Ezért most egy kedvezményes ajánlattal kedveskedünk azoknak, akik az alábbi 15 tanfolyam bármelyik időpontjára leadják a jelentkezésüket augusztus 31-ig!

 


Mik ezek a születésnapi akciós képzések? Íme a lista!

Ezekre a kurzusokra jelentkezhetsz augusztus 31-ig 15% kedvezménnyel. Ismerd meg a promócióban részt vevő képzéseinket, kattints a linkekre és olvasd el bővebb tájékoztatónkat a tanfolyam adatlapján! (A kedvezmény más akcióval nem összevonható!)

 

 

Miért válaszd a Masterfield Oktatóközpontot? 


A Masterfield Oktatóközpontnál biztosak vagyunk benne, hogy segítségünkkel minden egyes diákunk jól kamatoztatható tudásra tesz majd szert az általunk indított tanfolyamok és képzések bármelyikén.

Ennek szellemében a tananyagot is a legfrissebb IT trendek és vállalati igények alapján alakítottuk ki, így élvonalbeli tudást kínálunk azok számára, akik bővíteni kívánják ismereteiket vagy egyes részterületeket szeretnének elsajátítani szakértői szinten. Ehhez pedig a legnagyobb szaktudással rendelkező oktatókat válogattuk össze, hogy a lehető leghasznosabb ismereteket sajátíthassák el hallgatóink, az ország legelismertebb szakembereitől.