fbpx

Masterfield Akadémia - Junior Szoftvertesztelő (06134007) Képzés Esti

Tanfolyam kódja:
MFJTSTAKE
Tanfolyam hossza:
320 tanóra, online élő oktatás, online tananyagok feldolgozása, oktató által felügyelt önálló tanulás és konzultációk
Ára:

749 500 Ft (áfamentes), mely tartalmaz egy 150 000 Ft + áfa értékű, a tanfolyamainkon a továbbtanulásodhoz felhasználható ajándék kupont

Akciók:

Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia Karrier Program Esti és Hétvégi

Jelentkezz a Masterfield Karrier Programba, fogadd el a feltételeket és gyere az esti vagy hétvégi Akadémiára 449 500 Ft díjért (áfamentes)!

Masterfield Karrier Program

Rövid ismertetés:

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémia a szoftvertesztelés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik esti programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és államilag elismert junior szoftvertesztelő szakképesítést szerezniTanfolyamunk tartalmazza a hivatalos ISTQB Foundation Level (CTFL) vizsgafelkészítő modult is!

Képzés nyelve:
Magyar
Részletes leírás:

A szoftvertesztelő szakma még kevésbé ismert, de egy megbecsült és jól fizetett foglalkozás. A cégek folyamatosan keresik a szoftvertesztelőket, csak Magyarországon több tízezer informatikusra lenne szükség. Egy kezdő szoftvertesztelő 300 ezer és 450 ezer közötti bruttó fizetésre számíthat, de ez 1-2 éves gyakorlat után akár a másfélszeresére is emelkedhet.

400-nál több szoftvertesztelő válaszaival elkészített 2019-es kérdőívünk átlagosan 436 400 Forintos nettó fizetést mutat a szoftvertesztelők körében. 

Szoftvertesztelők átlagos nettó fizetése 2019

A teljes elemzést itt érheted el.

A szoftvertesztelésben is vannak igen komoly területek, de a kezdéshez nem szükséges mély technikai ismeret. Bárkiből ugyan nem lehet szoftvertesztelőt faragni, de ebben a szakmában sincs semmi misztikus, ez is egy tanulható hivatás.

Ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd a programot kelleni fog:

 • Erős számítástechnikai ismeretek
 • Jó logikai és analitikus készség
 • Precizitás
 • Számítógépek iránti rajongás ;)

Tananyagaink magyar nyelvűek és az oktatás is magyarul zajlik. Az informatikában az angol nyelv azonban sokszor előjön, egyes segédanyagok is angol nyelvűek, így előnyt jelent a tanulásban és később az elhelyezkedésben is az angol írott szöveg középfokú megértése.

Kipróbálhatod rövid tesztünket, amely segít felmérni, hogy neked való-e a szoftvertesztelés. Ha úgy érzed, hogy mégsem neked találták ki a szoftvertesztelést, akkor ajánljuk neked programozówebfejlesztő vagy rendszerüzemeltető akadémiánkat.

Jelenleg az esti programunkat nézed. Itt 5 hónap alatt zajlik az Akadémia, hétköznap két este, normál munkaidő után, 17 órától 20.15-ig. Az Akadémia első 5 napja intenzív, hétköznap, napközben (9.00-16.30) zajlik azért, hogy a szükséges alapokkal rendelkezzél az utána heti két esti alkalmassá átalakuló oktatásokhoz.  

Az Akadémia elérhető intenzív és hétvégi ütemezésben is.

A következő indulási időpontunk: 2021 szeptember 20.

Az élő oktatások mellett rendszeres telefonos és személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk. Oktatóink, mentoraink és oktatásszervezőink a résztvevők számára az oktatásokon kívüli időszakban is folyamatosan elérhetők chat felületen.

A Masterfield Oktatóközpont Junior Szoftvertesztelő Akadémiája segítséget nyújt a tesztelői pályán való induláshoz, biztos elméleti és gyakorlati alapismeretekkel ruház fel Téged. A program megkezdése előtt természetesen tisztában kell lenned azzal, hogy senki nem válik néhány hónap alatt profi szoftvertesztelővé. Mint minden új szakma elsajátítása, ez is sok tanulást és gyakorlást igényel, mely egy hosszabb folyamat. Mi megadjuk neked az induláshoz szükséges alapokat, piacképes tudásod lesz, amely lehetőséget ad junior szoftvertesztelőként való elhelyezkedésre.

Az OKJ rendszer átalakítása után 2021-től egy új, államilag elismert szakképesítés, a Junior Szoftvertesztelő (06134007) jelent meg. A Masterfield Oktatóközpont felnőttképzési engedéllyel rendelkezik (felnőttképzési engedély szám: E/2021/000015), képzési programunk a szakképesítés követelményeinek megfelelően épül fel, szakértői minősítéssel rendelkezik. A képzésünk sikeres elvégzése esetén lehetőséged van az országban az elsők között ezt a minősítést egy államilag koordinált képesítő vizsgán megszerezned.

Az államilag elismert szakképesítés mellett az Akadémián kapott ismeretek birtokában leteheted az ISTQB egész világon elismert hivatalos szoftvertesztelői vizsgáját, amely kiváló ajánlólevél az elhelyezkedéshez.

Akadémia résztvevőként egy 150 000 Ft + Áfa értékű kupont kapsz ajándékba, melyet felhasználhatsz az akadémiát követő egy évben a Masterfield tanfolyamaira. Továbbtanulásod így biztosított, hiszen mi rendelkezünk az ország legnagyobb, több mint 30 képzésből álló szoftvertesztelési tanfolyam kínálatával!

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémiát elvégzett résztvevők nagyon jó eséllyel indulnak, amikor az álláskereséshez érnek. Akadémiai programjainkon a szakmai felkészítés mellett magánszemély résztvevők számára karrier tanácsadást is nyújtunk és biztosítjuk a lehetőséget, hogy válogassanak partnereink állásajánlatai között. A képzésen történő részvétel ugyanakkor nem jelent a hallgatóknak kötelezettséget az ajánlatok elfogadására. 
Választhatod a kedvezőbb díjazással és partnernél történő elhelyezés lehetőségével járó Masterfield Karrier Programot vagy a teljesen önálló finanszírozást.

A Masterfield Karrier Program az Akadémia résztvevőinek nyújtott további támogatás, segítség az elhelyezkedésben. Képzés, karrier tanácsadás, állásajánlatok nyújtása és interjúra felkészítés egyben.  A Masterfield Karrier Programban résztvevő hallgatóknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képzést követő 4 hónapon belül elhelyezkedjenek valamely partnerünknél. A Masterfield Karrier Program résztvevői kedvezményes áron vehetnek részt az Akadémián.

Amennyiben a Masterfield Karrier Programot választod, vállalod, hogy a képzést követően rajtunk keresztül helyezkedsz el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben partnerünktől kapsz egy legalább havi bruttó 300 ezres kezdő fizetésről szóló ajánlatot, azt elfogadod és legalább egy évet eltöltesz a választott cégnél. A Masterfield Oktatóközpont több száz partnerrel dolgozik együtt, akiknek az ajánlatai közül szabadon válogathatsz.

Előzetesen szükségünk lesz az életrajzodra, majd telefonos interjún bizonyíthatod rátermettségedet. Ezt követően egy skype interjún szeretnénk virtuálisan találkozni veled, és egy online teszt során a számítógép használatban való jártasságot és a szoftverteszteléshez szükséges készségeidet is bemutathatod. 

Tudjuk, hogy egy ekkora összeget nem könnyű kigazdálkodni. Ha nem tudod a jelentkezési határidőig a teljes összeget kifizetni, akkor választhatod a részletfizetést. Ekkor 50% előleget az Akadémia indulásáig, a fennmaradó összeget pedig 5 hónap alatt, 5 egyenlő részletben kell befizetned. A részletfizetéses konstrukcióban kifizetendő teljes összeggel és a pontos feltételekkel kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

További lehetőséged az állam által biztosított Diákhitel igénylése. Ezzel kapcsolatban itt tudsz további információkat kapni.

A Masterfield Junior Szoftvertesztelő Akadémián megtanulsz tesztelni, átfogó ismereteket kapsz, amely nemcsak elméleti tudás, hanem a gyakorlatban is jól hasznosítható lesz. A módszertanokon, technikai tudáson és eszközökön kívül megismered a valódi munkakörnyezetet és valódi csapatjátékossá válsz.

 • Programok felépítése
 • Program készítés lépései, egy szoftver életciklusa a tesztelés szemszögéből
 • Fejlesztésre és tesztelésre használt eszközök és informatikai környezetek
 • Csapatmunka tesztelőként, projektek fogalma
 • Valós vállalati környezetbe való beilleszkedés
 • Kommunikáció tesztelőként a csapat többi tagjával
 • Fejlesztési modellek hatása a tesztelésre, résztvevők együttműködése (Agile, DevOps)
 • UML modellekre épülő szoftvertesztelés
 • Felhasználói felületek típusai
 • Hibakeresés a programokban
 • Tesztelés különböző szintjei
 • Fekete-doboz tesztelési technikák
 • Fehér-doboz tesztelési technikák
 • Teszt automatizálás alapjai
 • Operációs rendszerek, számítógéphálózatok alapjai 
 • Adatbáziskezelési alapok és SQL nyelv használata
 • Folyamatosan fejlődő alkalmazás változásainak menedzsmentje
 • Verziókezelés
 • Teszteléssel kapcsolatos dokumentációk készítése

Akadémiai szoftvertesztelő tanfolyamunk tartalmazza a hivatalos ISTQB vizsgafelkészítő modult is!

Persze, hiszen sok időt fogsz nálunk tölteni. Megnézheted a helyszínt vagy akár belenézhetsz az éppen futó tanfolyamokba. Kérünk, hogy előre jelezd érkezésed, így munkatársaink számítanak Rád!

Tedd fel bátran, szívesen válaszolunk! :)


Sóber Anett

Oktatásszervező

   

   

  További információt partnereinknek szóló oldalunkon találsz.

   
   
  Vissza


  Hasonló tanfolyamok listája:

  A tanfolyamon a hallgatók átfogó ismereteket kapnak a szoftvertesztelés fogalmairól, elméleti hátteréről, a tesztelésben használt módszertanokról és technikákról. A képzésen sok gyakorlati példa segíti a megértést. Az ISTQB Certified Tester Foundation Level vizsgára történő felkészülés során vizsgakérdéseket is gyakorlunk a képzésen.

  Az IT Business Analyst akadémia az olyan szoftverfejlesztés üzleti oldala iránt érdeklődőknek szól, akik olyan kurzusokon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni, mely 2-3 hónap alatt felkészíti őket a gyakorlati munkavégzésre és a nemzetközi vizsgára. A program átfogó alapismeretekkel és gyakorlatban használható ismeretanyaggal ruházza fel a résztvevőket. A kurzus elvégzése után a diákok képesek lesznek egy szoftverbevezetési projekt üzleti és informatikai igényfelmérésre, folyamatok alapszintű optimalizálására, illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációs és adatelemzési feladatok ellátására. 

  A képzés egyedi ütemezésben, az első héten 5 egymást követő munkanapon, utána további 10 héten keresztül, heti egy alkalommal (általában a hét utolsó munkanapján) zajlik. 

  A tananyagok egy része angol nyelvű, de az oktatás magyar nyelven történik. Az oktatáson nagy hangsúlyt kapnak az egyéni, csoportos, workshop jellegű feladatok.

  A Masterfield Junior Programozó Akadémia a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő magánszemélyeknek és cégeknek szól, akik intenzív programunkon szeretnének piacképes IT ismeretekre szert tenni és junior szoftverfejlesztőként elhelyezkedni. 

  A workshop segít elsajátítani a teszteléssel kapcsolatos fogalmakat és módszertanokat a gyakorlatban. Kiváló kiegészítő lehetőség az ISTQB CTFL vizsgára való felkészüléshez, de nagyon hasznos az elméleti tudással már rendelkező tesztelőknek is a gyakorlati munka megismeréséhez.

  Tanfolyam naptár
  H K Sze Cs P Szo V
  26 27 28 29 30 1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29 30
  31 1 2 3 4 5 6
  Tanfolyam időpontok

  Első oktatási nap:

  2021-05-10  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

  Jelentkezési határidő:

  2021-04-30

  Képzés nyelve::

  Magyar
  Akciók:

  A tanfolyam ugyan még nem indult el, de a jelentkezési határidő lejárt. Hívd ügyfélszolgálatunkat, hátha még tudunk helyet biztosítani!


  Első oktatási nap:

  2021-09-20  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

  Jelentkezési határidő:

  2021-09-03

  Képzés nyelve::

  Magyar
  Akciók:

  Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


  Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


  Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is