fbpx

Projekteket azóta terveznek, mióta az emberek nagyobb feladatokat közösen végeznek. Legyen akár szó egy hadjárat megtervezéséről és felszereléséről, egy templom vagy erődítmény megépítéséről, egyik sem volt elképzelhető anélkül, hogy az ezért felelős emberek ne tervezték volna meg ezeket a „projekteket”. Azonban hosszú ideig mindez keretek nélkül történt, az adott személy tudásán és tapasztalatán alapult; csak a 20. században gyűjtötték össze és rendszerezték ezeket az informális eljárásokat, és alakították ki a tudományos formáját, melyet ma projektmenedzsmentnek nevezünk.

 

 

A Masterfield Oktatóközpontnál mindig fontosnak tartottuk a projektmenedzsment témájú képzéseket, ugyanis bár természetesen nem csak informatikai projektek léteznek, de az informatikai és projektmenedzsment mégis nagyon gyakran szorosan összekapcsolódik.

Projektmenedzsment témában büszkék vagyunk az igen népszerű saját fejlesztésű, gyakorlatias oktatásunkra. 

Ha szeretnél nemzetközileg is elismert minősítést szerezni, kiindulásnak PRINCE2® alapozó tanfolyamunkat ajánljuk, melyre épülve további szintek érhetők el. PMP® és Agile® képzésünk a PRINCE2® minősítéshez hasonlóan az egész világon ismert.

 

 

Projektmenedzsment témakörbe tartozó képzéseink a teljesség igénye nélkül