fbpx

ITIL® 4 Specialist: Create, Deliver and Support akkreditált tanfolyam vizsgával online

Tanfolyam kódja:
MFITILCDS
Tanfolyam hossza:
24 tanóra, 3 egymást követő munkanap, napi 8 online tanóra, 9.00-16.30
Ára:
269 500 Ft + Áfa
Oktató:
Rövid ismertetés:

Ez az akkreditált tanfolyam az egyik modul azok közül, amelyek az ITIL® 4  Managing Professional képzési folyamot alkotják. A 3 napos képzés az ITIL® keretrendszer „alapvető” részét képező szolgáltatásmenedzsment tevékenységeket, valamint az ITIL® 4 által új megközelítésben lefedett szolgáltatások „létrehozását” tárgyalja. Kiterjed továbbá a szolgáltatások teljesítményére, a szolgáltatások minőségére és a szolgáltatások fejlesztésére is.

A kapcsolódó ITIL® 4 Specialist Create Deliver and Support vizsgát és annak költségét a képzés tartalmazza.

Előfeltételek:

ITIL® 4 Foundation képesítés, valamint angol nyelv ismerete, tekintettel arra, hogy a tananyag és a vizsga is angol nyelvű.

Kiknek ajánljuk?

A tanfolyam célközönsége olyan informatikai szolgáltatásmenedzsment szakemberek, akik az IT által biztosított, vagy digitális termékek és szolgáltatások üzemeltetéséért és teljeskörű nyújtásáért felelősek.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Képzés nyelve:
Magyar, igény esetén angol
Részletes leírás:

  

 

TANFOLYAMVÁZLAT
 A TANFOLYAM KÖVETKEZŐ TANULÁSI EREDMÉNYEKHEZ SEGÍT HOZZÁ:
 1. Megérted, hogyan kell megtervezni és kiépíteni szolgáltatási értékfolyamokat a szolgáltatások létrehozása, nyújtása és támogatása során

 2. Megismered a szolgáltatási értékrendszer fogalmait és kihívásait

 3. Megtanulod, hogyan kell használni a „shift left” megközelítést

 4. Megérted, hogy hogyan kell megtervezni és kezelni az erőforrásokat a szolgáltatási értékrendszerben

 5. Megismered az információ és technológia használatát és értékét a szolgáltatási értékrendszerben

 6. Megtanulod, hogy a kapcsolódó ITIL praktikák hogyan járulnak hozzá a szolgáltatási értékrendszer és az értékfolyamok létrehozásához, megvalósításához és támogatásához

 7. Megérted, hogy hogyan kell értékfolyamot használni új szolgáltatások tervezéséhez, fejlesztéséhez és üzembe állításához

 8. Ismerni fogod, hogy hogyan kell használni az ITIL praktikákat egy új szolgáltatás értékfolyamához kapcsolódóan

 9. Megérted, hogy hogyan kell értékfolyamot használni felhasználói támogatás biztosításához

 10. Tudni fogod, hogy hogyan járulnak hozzá az ITIL praktikák a felhasználói támogatás biztosításához

 11. Tudni fogod, hogy hogyan kell szolgáltatásokat létrehozni, nyújtani és támogatni

 12. Megtanulod, hogy hogyan kell koordinálni, fontossági sorrendbe állítani és strukturálni a munkát és tevékenységeket a szolgáltatások létrehozása, nyújtása és támogatása érdekében

 13. Megérted majd a szolgáltatási értékrendszerhez kapcsolódó különféle fogalmak használatát és értékét

Kapcsolódó vizsgák:

ITIL® 4 Specialist: Create Deliver and Support CDS vizsga

 • 40 db feleletválasztós kérdés
 • 90 perc
 • Sikeres vizsga: 70%-tól (40 kérdésből minimum 28 helyes válasz)
 • A vizsgán semmilyen segédeszköz nem használható

Az ITIL® 4 Specialist vizsga online érhető el - távolról felügyelt számítógépes környezetben.

ITIL® 4 Specialist minősítést a Masterfield Oktatóközpont akkreditált vizsgaközpontjában a tanfolyamot követően, előre egyeztetett időpontban online teheted le.  

A vizsga díja: 122 500 Ft + Áfa, melyet a tanfolyam tartalmaz.
Take2: A vizsgadíjon felüli plusz 15.500 Ft + ÁFA összeg befizetésével még egyszer újra vizsgázhatsz.Vissza


Hasonló tanfolyamok listája:

A COBIT® 5 az ISACA útmutatóinak új generációja az IT vállalati irányítására és menedzsmentjére vonatkozóan. Számos szervezet és az üzleti, IT, kockázatkezelési, információbiztonsági és bizonyosságnyújtási közösséghez tartozó felhasználó tapasztalatára épít, melyet a COBIT® több mint 15 éves gyakorlati alkalmazása és használata során gyűjtöttek.

Az akkreditált tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai és digitális szolgáltatások menedzsmentjére, tervezésére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható legújabb gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek történő megfelelést. A tanfolyam megfelelő alapot nyújt az ITIL® 4 Foundation vizsga sikeres letételére.

 

Az akkreditált tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék az informatikai és digitális szolgáltatások menedzsmentjére, tervezésére, üzemeltetésére és fejlesztésére alkalmazható legújabb gyakorlatokat, melyek nagyban segítik a szolgáltatások minőségének javítását, illetve a szabályozásra vonatkozó követelményeknek történő megfelelést. A tanfolyam megfelelő alapot nyújt az ITIL® 4 Foundation vizsga sikeres letételére.

 

ITIL® 4 is the latest update of the world’s most popular framework for IT Service Management and offers a renewed focus on value-driven practices and the optimization of IT Services. The ITIL® 4 Foundation exam is included in the price.

This course makes up one of the modules which go together to form the ITIL 4 Managing Professional stream. The 2 days of training looks at the ‘core’ service management activities involved in the ITIL framework, as well as the ‘creation’ of services as newly covered by ITIL 4. It also covers service performance and service quality and improvement. The ITIL 4 Specialist: Create Deliver and Support exam is included in the price.

The ITIL 4 High Velocity IT course gives thorough understanding regarding the methods in which digital organisations and digital operating models works in high velocity environments to the participants, focusing on quick delivery of products and services to achieve high value. This training course consists of the use of working practices like Agile and Lean, and technical practices and technologies such as Cloud, Automation, and Automatic Testing etc.

Ez a kurzus általános készségeket és ismereteket nyújt, amelyek egyaránt felhasználhatók az ITIL® 4 mindkét haladó szintű (Managing Professional és Strategic Leader) minősítési folyamatában. A 3 napos képzés arra összpontosít, hogy miként lehet létrehozni egy „tanuló és fejlesztő” informatikai szervezetet, és mind a gyakorlati, mind a stratégiai elemeket áttekinti. Az ITIL® 4 Specialist Direct, Plan and Improve vizsga díját a képzés tartalmazza. A legfontosabb témák között szerepel az Agile és a Lean módszertanok befolyásának és hatásának bemutatása, a folyamatos fejlesztés megtervezése és megvalósítása, valamint az erős és eredményes stratégiai irányítás kialakítása.

A kapcsolódó ITIL® 4 Strategist Direct, Plan and Improve vizsgát és annak költségét a képzés tartalmazza.

This course provides universal skills and knowledge which is applicable to both the Managing Professional and Strategic Leader streams of ITIL® 4. The 2 days of training focuses on how to create a ‘learning and improving’ IT organisation and looks at both practical and strategic elements. The ITIL 4 Specialist Direct, Plan and Improve exam is included in the price. Key topics covered include the influence and impact of Agile and Lean, planning and delivering continual improvement, and creating a strong and effective strategic direction.

The ITIL® MALC course prepares you to take the ITIL® MALC exam and receive ITIL® Expert certification.The exam is included. The final course in the ITIL® Certification Scheme, ITIL® Managing Across the Lifecycle (MALC) allows professionals to gather all the knowledge they have acquired throughout their ITIL® studies and learn how each stage fits together, demonstrating a full understanding of the ITIL® service lifecycle.

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Tanfolyam időpontok

Első oktatási nap:

2021-07-19  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-07-09

Képzés nyelve::

Magyar

Oktatók:


Első oktatási nap:

2021-11-15  (Hétköznap napközbeni (09.00 - 16.30))

Jelentkezési határidő:

2021-11-05

Képzés nyelve::

Magyar

Oktatók:


Ha egyik időpont sem felel meg neked, de érdekel a tanfolyam, kérünk, hogy add le jelentkezésedet időpont nélkül! Új időpont felvételekor értesíteni fogunk.


Amennyiben munkatársaiddal zárt csoportos képzésen veszel részt és kaptál a tanfolyam időpont kódot, itt tudod leadni jelentkezésedet


Jelentkezésedet leadhatod a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével is